Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Kesik Başlı Köpekle Gazeteciye Tehdit!
Kesik Başlı Köpekle Gazeteciye Tehdit!
 
Merkezi başkent Lefkoşa’da bulunan Afrika Gazetesi ofisine başı kesik halde bulunan bir çanta poşet içerisinde köpek cesedi bırakıldı.
 
3.2.2016 - 17:13

 Elinde taşıdığı çanta poşetle gazete binasına girdiği görülen kişi güvenlik kamerasına yakalandı. Konu ile ilgili olarak  açıklama yapan Afrika Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şener Levent, ilk defa böyle bir tehditle karşı karşıya kaldıklarını aktardı.

Sabahın erken saatlerinde bir şahsın elindeki bir torba ile gazetenin bulunduğu binaya girdiğini ve ofis kapısının önüne koyduğunu kaydeden Levent, “Torbayı bizim kapımıza bıraktı. Çekip gitti. O torbadan kan damlıyordu. Bir köpek ölüsü vardı" şeklinde konuştu.

"POLİS CESEDİ EMARE OLARAK ALMAYIP BİZE BIRAKTI"

Kamera kayıtları da incelendiği zaman eylemde bulunan kişinin bu durumu gizlilik içinde yaptığı bir izlenimini de olduğunu ifade eden Levent, “Torbayı koymuş ve oradan sıvışmış. Kamera kayıtlarına bakılırsa karşıdaki yoldan geliyor. Geldiği yolda gazetenin hemen yakınında belediyenin çöp bidonları var. Onlara atmıyor. Başka bir yere de atmıyor. Getirip bu ölü köpeği bizim kapımıza koyuyor. Polise haber verildi. Polis geldi. Burada ifade aldı; köpeğe baktı ve gitti. Köpeği de bize bıraktı” diye konuştu.

Polisin ölmüş köpeği emare olarak almayıp kendilerine bıraktığını ve bu duruma kendisinin oldukça şaşırdığını aktaran Levent, belediyenin gelip köpek cesedini aldığını belirtti. Polislerin daha sonra tekrar gelip araştırma yaptığını anlatan Levent, “Anlaşılan (polislerin) amirleri kendilerine öyle talimat verdi. Eksik bıraktıklarını tamamlamaya geldiler. Üst katta oturanların da ifadelerini de almaya karar verdiler. Gidip onların da ifadelerine başvurdular. Daha sonra da köpeğin peşine düştüler. Gidip belediyenin çöp bidonundan köpeği buldular” ifadesini kullandı.

"ŞAHIS ŞU ANA KADAR YAKALANMIŞ DEĞİL"

Polis ekiplerinin buldukları köpek cesedine otopsi yaptıklarını kaydeden Levent, otopsi raporunun da kendilerine açıklandığını dile getirdi. Konu ile ilgili kendilerine gelen herhangi bir bilgi olmadığına dikkat çeken Levent şunları söyledi: "Şu ana kadar bu şahıs yakalanmış değil... Bizim kamera kayıtlarında yüzü net bir şekilde görülüyor. Bana göre yüzü açık bir şekilde belli olan bir kimsenin yakalanmaması için hiç bir sebep yok. Kaldı ki o emareyi polis dikkatle incelese orada parmak izleri vardır. Oradan da bu işi çözebilir. Gelişmeler bu ana kadar bunlar."

 

"SİZİ KÖPEK GİBİ GEBERTİRİZ MESAJI MI?"

Geçmişte de çok tehditler aldıklarını belirten Levent, kendisine telefonlardan ‘sizi köpek gibi vuracağız’ diye tehditlerde bulunulduğunu bildirdi. "Polis kimden şüpheleniyorsunuz diye soruyor” diyen Levent şöyle devam etti: "Kimden şüphelenmeyeyim. Bu memlekette olan bitenler belli. Biz de gazetecilik yapıyoruz. Bütün bunları yazacağız. Bunlar ne demek. Bir takım karanlık işlere çomak sokmak demek. Yönteme bakılırsa bir köpek ölüsünün getirilip kapımıza bırakılması mafyavari bir yönteme benziyor. Dünyadaki örneklerine de baktığımızda bir at kafası kesip yatağına koymuşlar. Bize de köpek getirdiler. Bu mesaj sizi köpek gibi gebertiriz mesajı mı? Bu işin içinde bir tehdit vardır. Bu da bu çetelerin yaptıkları tehditlere benzeyen bir tehdittir. Bu toplumda böyle bir olay daha önce yaşanmadı. İlk defa böyle bir olay gerçekleşti.”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Rus Gazetecilerden Vize İstenecek!

YURT'un Patronu İsyan Etti

Emin Çölaşan bugün neden yazmadı?
»  Akif Beki Arınç'ın Aforizmalarını Yazdı
»  Selvi:PKK Silahsızlanmayı Kabul Etmeli
»  'Arınç Anti-Erdoğanist,Çocuksu,Duygusal'
»  Cumhuriyet, Balbay'ın Köşesini Kapattı
»  Ciner Grubu'nda şok!
»  TVEM Patronundan Şok Karar!
»  Özgür Mumcu'ya 4 Yıl hapis İstemi
»  RTÜK'ten Kanal D'ye Ceza Yağdı!
»  Habertürk TV'de Oda Krizi
»  Ankara Basınının Acı Kaybı
»  'Bülent Ağabey'den Manifesto'
»  Ruşen Çakır: Arınç 'Bu Böyle Gitmez'Dedi
»  Zaman ve Sabah Yükseldi, Hürriyet Düştü
»  Abdükadir Selvi,Yeni Çözüm SüreciniYazdı
»  Habertürk’ten MESS Basın Müşavirliğine!
»  BİRGÜN'den,'Bize Sahip Çıkın' Çağrısı
»  Eski Bakan,Habertürk'te Yazar Oldu!
»  Aziz Yıldırım'ı Çıldırtan Gazerteci
»  40 Yaş Üzerine Spor Uyarısı!
»  Meslek Değiştiren Bir Gazeteci Daha!
»  Acun Ilıcalı Yunanistan'ı Karıştırdı!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.