Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5273
EURO
34,8692
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.435,970
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Kimse AKP'yi Dizayn Etmeye Heveslenmesin
Kimse AKP yi Dizayn Etmeye Heveslenmesin
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kilis'e yapılan saldırılarla ilgili; ''Bu saldırılar kirli bir planın parçasıdır. Gerekli cevap anında verilecek ve gerekli adımlar yerinde atılacaktır ama birilerinin tuzağına düşmeyeceğiz'' dedi.
 
26.4.2016 - 13:01

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu grup toplantısında gündeme yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Davutoğlu IŞİD'in Kilis'e yönelik saldırılarıyla ilgili: ''Taşeron örgütler Türkiye'nin iç çekişmelerle gücünü kaybetmesini ve bölgenin yeniden şekillenmesinde söz sahibi olmamasını istiyor. Kilis'e yapılan saldırılar kirli bir planın parçasıdır. Gerekli cevap anında verilecek gerekli adımlar yerinde atılacaktır ama birilerinin tuzağına düşmeyeceğiz''.  Davutoğlu'nun açıklamaları şöyle:
Tarih bizim değerlerimizi, ruhumuzu, kalbimizi, geleceğimizi inşa etmeye devam ediyor. Kaderdaşlığımızı yeniden yaşıyoruz. Yoğun bir haftayı geride bıraktık.
"İSTANBUL VE BAĞDAT'IN KADERİ AYNIDIR"

1. Meclis'in bütün vekillerini rahmetle yad ediyorum. Buradan bir kez daha onların aziz ruhlarına hitaben diyorum ki, 1. Meclis'in bize bıraktığı ilelebet korunacaktır. Çanakkale'yi ve Kut'ül Amare hiçbir zaman unutmamalıyız. Bize unutturulan Kut'ül Amare Savaşı'yla Bağdat'ı savundular. İstanbul'un savunmasıyla Bağdat'ın savunması aynıydı, başkentler başkentleri. Bugün olduğu gibi İstanbul'un ve Bağdat'ın kaderi aynıdır. Biz onlara sahip çıkmaya devam edeceğiz, çünkü onlar ay yıldıza sahip çıktılar.
"KİMSE AK PARTİ'Yİ MEDYA ÜZERİNDEN DİZAYN ETMEYE ÇALIŞMASIN"

Bizler millet iradesi adına bu ulvi görevi yürütmeye çalışıyoruz. AK Parti olarak görevimiz son nefesimize kadar milletimimzin hakkını korumaktır. Milli iradeyi temsil ederek 14 yıldır elde ettiğimiz başarılar 78 milyon vatandaşımızı sevindiriyor ama bazı ları bıundan rahatsız oluyor. Onların gıdası nifaktır, onlar için dava yoktur. Bu aziz davaya medya üzerinden hiza verilebileceğini zannediyorlar. Geçti o günler. Kimse AK Parti'yi medya üzerinden dizayn etmeye çalışmasın.
"BİZİM TEK BİR HEDEFİMİZ VAR..."

Milletimiz oynana oyunları ve bizim bu oyunları boşa çıkarma gayretimizi görüyor. Bulunduğumuz makamların yüce milletimizin bize emaneti olduğu şuurunu asla kaybetmeyeceğiz.  AK Parti grubu bir anonim ruhtur. Bu ruha hep beraber sahip çıkacağız. Bizler gözümüzü Türkiye'nin büyük hedeflerine dikmiş bir şekilde adımlarımızı atıyoruz. Bizim tek bir hedefimiz var; milletimize hizmet etmek ve ahirete bu şekilde gitmek.
"KİLİS'E YAPILAN SALDIRILAR KİRLİ BİR PLANIN PARÇASIDIR"

Terörle mücadelenin gerektirdiği her türlü tedbiri alıyor operasyonları tek tek yapıyoruz. Türkiye terörden tamamen kurtuluncaya kadar mücadelemiz devam edecek. Taşeron örgütler Türkiye'nin iç çekişmelerle gücünü kaybetmesini ve bölgenin yeniden şekillenmesinde söz sahibi olmamasını istiyor. Kilis'e yapılan saldırılar kirli bir planın parçasıdır. Gerekli cevap anında verilecek gerekli adımlar yerinde atılacaktır ama birilerinin tuzağına düşmeyeceğiz.
KİLİS HALKINA MÜJDELER...

Bakanlar Kurulumuzda alınacak tedbirleri bir kez daha görüştük. Öncelikle ilave askeri tedbirler alınacak. Genelkurmay Başkanımız da katıldı zirvemize ve askeri tedbirlerin alınması için gerekli hazırlıklar yapıldı. Saldırılar nedeniyle zarara uğrayan esnafı destekeleyeceğiz. 5 milyon ve ilave 5 milyon ödeme yapılacak. Başta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız olmak üzere Kilisli kardeşlerimizin yanında olacak. Sağlık alanında ilave tedbirler alıyoruz. İlave sağlık personeli gönderilecek Kilis'e.
BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NDAN BBC'YE SERT TEPKİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu grup toplantısında yaptığı konuşmada terör örgütü PKK'nın sözde liderlerinden Cemil Bayık ile röportaj gerçekleştiren İngiliz devlet kanalı BBC'ye de tepki gösterdi. Başbakan Davutoğlu, "Bu terör ve terör destekçileri hak ettikleri cevabı alacaktır. Uluslarararası toplum imtihanını doğru veremiyor. Avrupa başkentlerine terör örgütü çadırları açılabiliyor, terör liderleriyle röportaj yapılabiliyor. Bu faaliyetin adı gazetecilik olamaz. Kimse bunu hoşgörü ile karşılamamızı beklemesin" dedi.
"FRANSA'DA BİR İLK YAŞADIK"

19 Nisan'da Strasbourg'da bir dizi görüşmelerde bulundum. Fransa'da bir ilk yaşadık. Türkçe hitap eden ilk başbakan olma gururu yaşadım. Bizim dilimiz Avrupa dilleri arasında yer alan aziz bir dildir. Avrupalı ülkelere terör örgütünün iyisi ve kötüsünün olmadığını, PKK ve DAEŞ'in hain birrer terör örgütü olduğunu hatırlattık



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Flaş.. 1 Mayıs İçin Tarihi Karar

AK Parti'den Laiklik Açıklaması!

Hakemi Döven Taraftardan İlginç Sözler!
»  Bahçeli'den Kahraman'a 'Laiklik' Tepkisi
»  MHP'de Muhalifleri Düşündüren Gelişme
»  Teröre Karşı Yumuşak Güç Önerisi
»  Kahraman'a BirTtepki de AKP'den!
»  ''Kahraman Ülkeyi İç Savaşa Sürüklüyor"
»  CHP'li Tuncay Özkan Ameliyat Oldu
»  Kılıçdaroğlu'dan Kahraman'a Sert Tepki
»  TBMM Başkanınan Şok Laiklik Açıklaması!
»  AÖF sınav sonuçları açıklandı!
»  'Ellerim de Temiz, Kalbim de Temiz'
»  Bahçeli'ye Bir Rakip Daha,Bu Kez Ocaktan
»  Hukuk Devleti, Hakimler Devleti Değildir
»  AYM'nin Yıldönümünde Soğuk Rüzgarlar!
»  Mardin'de Tuzak,2 Asker şehit
»  Yeni Ehliyetlerde Banka Sürprizi!
»   Kilis'e Roketatar Mermisi Düştü
»  İlker Başbuğ: 'Bu Defter Kapanmadı
»  Asil Nadir İçin Flaş Karar!
»   23 Nisan Kutlamaları İçin Ağır Sözler
»  Gerekçeli KararJet Hızıyla Açıklandı!
»  Başbakan'a Saldırı Sn Anda Önlendi
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.