Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3721
EURO
34,9916
IMKB
9,097
ALTIN
2.326,010
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Kılıçdaroğlu Hürriyet'i Topa Tuttu!
Kılıçdaroğlu Hürriyet i Topa Tuttu!
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hürriyet gazetesinin 103 emekli amiralin imzaladığı bildiriyi 'darbe bildirisi' olarak nitelendirerek, imzası olan emekli amirallerin CHP üyesi yakınlarının da listesini paylaştığı haberine tepki gösterdi.
 
6.4.2021 - 18:11

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Bize dostlarınız kim diye soruyorlar. Dostlarımız bu ülkenin işsizidir, işçisidir, esnafıdır, apartman görevlisidir, bu ülkenin halkıdır. Bizim dostlarımız bunlardır” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu konuşmasının son bölümünde ise Hürriyet gazetesi ile CNN Türk‘ü eleştirdi. Kılıçdaroğlu; “Bir parça itibarı olan Hürriyet gazetesi üzerinden CHP’ye saldırmaya çalışıyorlar. O gazetenin geçmişine üzülüyor insan. Medyanın gerçekten amiral gemisiydi. Şimdi kuyrukta sandal bile olamadı. Gündem yaratıyor sözde. O da, CNN Türk’te o ikisi de ne yaparsa yapsın bildiğimiz yoldan dönmeyeceğiz, dönmeyeceğiz.”

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkan satır başları:

Sıkıntılı bir tablo var. Kontrolünü kaybetmiş, Türkiye’yi yönetemiyor, ağır sorunların altında ezilen, çaresizlik üreten, çaresizliğini ört pas etmek için sağa sola saldıran bir siyasi yönetimle, tek kişi hükümetiyle karşı karşıyayız. Cumhuriyet tarihinde ilk kez böyle bir tabloyla karşı karşıyayız.

“128 MİLYAR DOLAR NEREDE?”

AK Parti’ye ve MHP’ye oy vermiş vatandaşlarıma sormak isterim; 128 milyar dolar nereye gitti? Bu sorunun cevabını almış değilim. Cevabını veremiyorsa Saray’ın bekçisine sorsun, o söylesin. 128 milyar doları kim aldı? 128 milyar dolar nereye gitti diye soran Merkez Bankası Başkanı’nı neden görevden aldın? Gerçekler görülmesin diye mi? Bahçeli hiç bir zaman işsizlerin derdiğini dile getirmedi. Onun tek derdi var Saray’ın bekçilini yapmak. Bunu söylerken üzülüyorum ama ülkücü kardeşlerime şunu söylemek istiyorum; ben milliyetçiliğin ne olduğunu Bahçeli’ye de göstereceğim, dünyaya da göstereceğim. Ben Saray beslemelerine asla ve asla itibar etmeyeceğim.

İKTİDAR YİNE ‘DARBE’ MAĞDURU

Bütün bunlar olurken vay efendim Türkiye’de darbeciler var. Ne darbesi ya? Montrö sözleşmesi dolayısıyla emekli büyükelçiler açıklama yaptı tık yok, emekli amiraller açıklama yaptı, vay efendim yeniden darbe! Ne darbesi kardeşim, ne darbesi? Bütün bunların üstünü örtmek için. Esnafın, çiftçinin derdi konuşulmasın diye. Koro halinde milletin derdiğini bir yere çekeyim. Sen çıkıp baştan; ne Montrö’sü ne Lozan’ı kardeşim? İkisi de bizim güvencemizdir desen zaten bir sey olmayacaktı. Yok kardeşim, geçti onlar. Kimse yemiyor artık bu numaraları. Adam emekli amiral. Emekliler dünyanın neresinde darbe yaptı? Bunlar gerçekten akıllarını peynir ekmekle yemişler. Bu kadar saçmalığı Türkiye Cumhuriyeti devleti hiç görmedi ve duymadı.

O GAZETENİN GEÇMİŞİNE ÜZÜLÜYOR İNSAN

Darbe marbe bilmem ne hikayelerini güçlendirmek için havuz medyasını kullanamıyorlar çünkü itibarı yok. Bir parça itibarı olan Hürriyet gazetesi üzerinden CHP’ye saldırmaya çalışıyorlar. O gazetenin geçmişine üzülüyor insan. Medyanın gerçekten amiral gemisiydi. Şimdi kuyrukta sandal bile olamadı. Gündem yaratıyor sözde. O da, CNN Türk‘te o ikisi de ne yaparsa yapsın bildiğimiz yoldan dönmeyeceğiz, dönmeyeceğiz.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Abdulkadir Selvi'yi Kızdıran Hatırlatma

Altaylı'dan Berna Laçin'e Aşı Tedpkisi

Karagül :Muhtıra ve Örgüt Bildirisi
»  Sevilay Yılman'dan Bildiri Yorumu
»  Ankara'da Aşı Uygulamaları Sürüyor
»  Sözcü Gazetesine Dolar Zammı
»  Ayvatoğlu Nevşin Mengü'ye Konuştu
»  Danıştay'dan Flaş 'Basın Kartı' Kararı
»  AYV'de Ahlaksız Teklif Şoku
»  Mart Ayında 95 Gazeteci Mahkemelik Oldu
»  Bahçeli'den TV Dizilerine Kınama
»  Cüneyt Özdemir'den Anlamlı Bağış
»  CNNTÜRK'te Sürpriz Ayrılık
»  ABB'den Ahmet Hakan'a Makam Aracı Yanıtı
»  Buket Aydın ile Emir Sarıgül Aşkı Bitti!
»  Habertük Yazarı Selvi İle Dalga Geçti!
»  Hande Fırat'tan İktidarı Kızdıracak Yazı
»  Fulin Arıkan'dan Duygusal Paylaşım
»  Gzeteci Ayberk Temel Yaşamını Yitirdi
»  Show TV'de Faruk demirel Sürprizi
»  Gazetecilere Mal Varlığı Çağrısı
»  Gazeteci Mustafa Hoş'un Zor Kararı
»  Zafer Şahin'e Yeni Görev
»  Akşener'den Erdoğan'a Manşet Göndermesi
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.