Spor Toto Süper Lig’in 21’nci haftasında Medical Park Antalyaspor, evinde Galatasaray’ı konuk etti. Karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi. Maçın ardından basın toplantısına katılan sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Roberto Mancini, ilk 25 dakikada iyi oynayan bir Galatasaray olduğunu, ancak ne yazık ki girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini açıkladı. Maçın geri kalan bölümünde 2 gol yediklerini söyleyen Mancini, sonuçta berabere kaldıklarını vurguladı.
Didier Drogba’nın oyundan alınmasının ardından Tugay Kerimoğlu’nun elinin sıkılmamasının sorulması üzerine Mancini, “Bu kafaya takılacak bir şey değil. O an gergin olabilirsiniz. Onu herkes yaşayabilir. Bunun büyütülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.” diye cevap verdi.
Galatasaray’ın deplasmanda iyi oynayamadığının sorulması üzerine Roberto Mancini, sadece Galatasaray’ın değil, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin de deplasmanlarda zorlandığını aktardı. Herkesin deplasmanlarda puan kaybı yaşadığını ifade eden Mancini, “İlk 25 dakikada golü bulan bir Galatasaray var. Ama ikinci golü bulup maçı koparamayan bir Galatasaray var. Ama mutlaka deplasmanda oynadığımız performansımızı ilerilere taşımamız gerekiyor.” şeklinde konuştu.
Burdisso’nun takımda gösterdiği performansın sorulması üzerine ise Mancini, bu oyuncunun biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu hem takıma hem de arkadaşlarını tanıması gerektiğini hatırlattı.