Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5883
EURO
34,8412
IMKB
9.662,000
ALTIN
2.499,210
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
MECLİS RESEPSİYONUNDA FLAŞ AÇIKLAMALAR
MECLİS RESEPSİYONUNDA FLAŞ AÇIKLAMALAR
 
Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak, "Sabır gerektirir, bir anda söylenirse olmaz" dedi. Erdoğan, Twitter konusunda ise, ''Verdikleri sözleri yerine getirmezlerse aynı noktadayız, gereğini yaparız'' diye konuştu.
 
23.4.2014 - 20:41

Meclis Fuaye Salonu'nda düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan siyasiler birbirinden önemli açıklamalar yapıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçimindeki adaylık tartışması için, "Muhalefet destek vermezse de biz Meclis'e getireceğiz" dedi. Erdoğan, ''Karabağ sorunu çözülmeden Ermenistan ile normalleşme olmaz'' dedi.

"UMARIM UZATTIĞIMIZ EL HAVADA KALMAZ"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, MHP Lideri Bahçeli'yle kısa süreli sohbet etti. Cumhurbaşkanı Gül ardından Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile görüştü. Gazetecilerin Gül'e, Başbakan Erdoğan'ın dile getirdiği şantaj kasetlerini sorması üzerine ise Gül yanıt vermedi.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dışişleri Bakanı Davutoğlu da, "Tarih siyah beyaz değildir. Herkes acıları paylaşma erdemini göstermeli. Umarım uzattığımız el havada kalmaz. Türkiye baskılar altında açıklama yapmaz, açıklama konjonktürel değildir" açıklamasını yaptı. Davutoğlu, Süleyman Şah Türbesi'ne operasyon iddialarının da gerçek dışı olduğunu söyleyerek, bunun rutin bir sevkiyat olduğunu ifade etti.

BAHÇELİ: BİZİM ÜSLUBUMUZDA YOK

Resepsiyona ilk gelen isim MHP lideri Devlet Bahçeli oldu. Başbakan'ın cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili söylediği, "ters köşe olabilir" sözlerine Bahçeli, "Bizim böyle bir üslübumuz yok. Ters köşe, düz köşe üslübumuz yok. Yasal koşullara bakarak Erdoğan cumhurbaşkanı olamaz diyorum" yanıtını verdi. Bahçeli, "Sizin Köşk adayınız ne zaman belli olacak" sorusuna, "İleriki günlerde belli olacak" dedi. Bahçeli, iktidar ya da muhalefet kimin ne aday çıkardıklarını görmek istediklerini söyledi. "Muhalefetle ilgili ortak bir aday düşünür müsünüz" sorusuna ise, Bahçeli, ''Bunlar çok erken sorular'' karşılığını verdi.

Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in 23 Nisan dolayısyla verdiği resepsiyon bu yıl öncekilerden farklı olarak Meclis Tören Salonu'nda değil, Fuaye Salonu'nda yapılıyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun geldiği törende çok sayıda eski yeni milletvekili ve bürokrat bulunuyor. Kılıçdaroğlu, Başbakan'ın, "Cumhurbaşkanlığı adayı konusunda ters köşe olursunuz" sözlerine, ''Ne söylediğini bilmiyor ki, sağım solum belli olmaz dediğine göre kafasında bir şey yok anlaşılan'' yanıtını verdi.
MECLİS'TE BERKİN ELVAN MESAJI
Kılıçdaroğlu, bugün Berkin Elvan'ı anmak isteyen çocuklara yapılan polis şiddetini de eleştirerek, ''Benzer ölümler olmasın diye bugünü ona adadım. Çocuklar sevilmek ister, hele de böyle bir çocuk bayramında olacak iş değil" dedi. Kılıçdaroğlu, Köşk adayının sorulması üzerine ise, her parti kadar bekleyerek adaylarını açıklayacaklarını söyledi. Kılıçdaroğlu, Başbakan'ın 1915 olaylarıyla ilgili sözleriyle ilgili bir yorum yapmadı ve bununla ilgili yarın Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un bir açıklama yapacağını söyledi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BAHÇELİ'DEN ERMENİ CEVABI!

KÜRDİSTAN PARTİSİ KURULMASINA İZİN!

9 DİLDE AÇIKLAMA VE ERMENİCE TWİTT!
»  ERMENİ AÇIKLAMASINA DÜNYA'DAN İLK YORUM
»  ÖZEL GÜNDEMDE BİLDİK TARTIŞMALAR!
»  ERDOĞAN'DAN FLAŞ ERMENİ AÇIKLAMASI!
»  YSK'DAN SÜRPRİZ IĞDIR KARARI!
»  ERDOĞAN:'YİNE TERS KÖŞE OLABİLİRSİNİZ'
»  ANKARA'DAN PROTOKOL MANZARALARI
»  ERDOĞAN'I GÜLDÜREN TWİTTER YANITI!
»  23 NİSAN'DA OLAY, ÇOCUKLARA GÖZALTI!
»  ''HEPSİNİ BU MECLİSE BORÇLUYUZ''
»  TÜRKİYE'DE 23 NİSAN COŞKUSU!
»  ''ERDOĞAN İNŞALLAH OYLA GİDER YOKSA...''
»  ÇILDIRTAN TECAVÜZ SAHNESİ!
»  KAYSERİ, TANER YALÇIN'I AFFETMEDİ
»  ADAYLIK AÇIKLAMASINI NE ZAMAN YAPACAK?
»  FEZLEKE GÖRÜŞMELERİ YİNE ERTELENDİ
»  O BAYRAĞIN HESABINI SORACAĞIZ
»  BDP, SON GRUP TOPLANTISINI YAPTI!
»  ERDOĞAN'DAN FLAŞ ŞANTAJ İDDİASI!
»  ERDOĞAN: "TAKSİM'DEN ÜMİDİNİZİ KESİN"
»  ARINÇ'IN AÇIKLAMALARINA YANDAŞ SANSÜRÜ!
»  ''AK PARTİ İÇİN EŞ BAŞKANLIK SAÇMALIK''
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.