Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,6130
EURO
34,6770
IMKB
9.525,000
ALTIN
2.524,880
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
MEHMET ASLANTUĞ, İKİ EŞİ İLE YAN YANA!
MEHMET ASLANTUĞ, İKİ EŞİ İLE  YAN YANA!
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Kültür ve Sanat Vakfı(AKSAV) tarafından bu yıl ilki düzenlenen İsmail Cem Televizyon Ödülleri'nin Mardan Palace Otel'de düzenlenen açılış kokteyline birbirinden ünlü oyuncular katıldı. Kokteyl'e katılan "Hanımın Çiftliği" dizisi oyuncularından Mehmet Aslantuğ geceye birlikte geldiği eşi Arzum Onan ile dizideki eşi Özgü Namal ile birlikte objektiflere poz verdi.
 
25.4.2010 - 06:20

Törende, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Dışişleri eski Bakanı merhum İsmail Cem'in eşi Elçin Cem, kızı İpeknur Cem Taha, oğlu İhsan Kerim Cem, Aşk-ı Memnu dizisinin yıldız oyuncuları Beren Saat, Hazal Kaya, Hanımın Çiftliği dizinin yıldız oyuncuları Mehmet Aslantuğ, Özgül Namal ile Mehmet Aslantuğ'un eşi Arzum Onan, ‘Benim Annem Bir Melek’ dizisinden Tarık Ünlüoğlu, Burcu Esmersoy ile ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ oyuncuları gece yeralan konuklar arasındaydı.

Televizyon dünyasından ve Antalya'dan da çok sayıda davetlinin katıldığı açılış kokteylinde İsmail Cem Televizyon Ödülleri’nin sponsorlarına plaketlerinde verildiği gecede Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, “Şimdi bu güzel bir rüyaydı ve bugün gerçekleşiyor. Türkiye'de iyi organizasyon yapmak, rüyaları gerçekleştirmek zor ve başlangıcı vaad ettiğimiz tarihte başlattığımız için çok mutluyum. Bu etkinliğe Türkiye’nin gerçekten ihtiyacı var. Ama zannediyorum birkaç yıl bunu başarı ile sürdürebilirsek, artık hiç kimse bunun sürdürülebilir olması konusunda engel çıkaramaz. Antalya'da turizmi çeşitlendirmek noktasında özellikle bölgesel coğrafyada çok ciddi yankı yaratacak bir etkinlik. Mutlaka İsrail, Bulgaristan, Gürcistan, Romanya, İran gibi ülkeler için turizme katkısını görmek çok mümkün” dedi.

Babası adına düzenlenen ödül törenini çok olumlu bir girişim olarak bulduklarını ve çok mutlu oldukları belirten İsmail Cem'in kızı İpeknur Cem Taha ise, “Türkiye’de televizyon sektörü, diziler olsun, spor programları olsun, teknolojileri olsun çok çok ilerledi. Genç insanların bu sektöre girmesiyle yapımların kalitesi de arttı ve bölgede ve dünyada da tanıyor” dedi.

Sponsorlara plaketleri verilmeden önce davetlilere merhum İsmail Cem'in en iyi dostlarından Güneri Civaoğlu’da davetlilere seslendi. İsmail Cem'in değerli ve kadim dostu olduğunu belirten Güneri Civaoğlu, “Sevgili İsmail Cem’in adının böylesine önemli bir ödül için bayraklaştırılması çok güzel. İsmail Cem son derece sempatik, sevecen ve hep aile ilişkisine önem veren, işine son derece ciddiye alan bir isimdi. Ne iş yaptıysa en iyisini yaptı. İsmail Cem'in ikinci özelliği ise tanıdığım en güvenilir çok az insandan biriydi. İsmail Cem'e bir şey söylerseniz ‘yaparım’ dediyse o sözünün gerçekleşmesi onun için en önemli en duyarlı olduğu konuydu. İsmail Cem’le gazete çıkarırken beraber çalıştık. Çok çalışkandı. Sonra siyasete girdiğinde merhum Erdal İnönü ile genel başkanlık için mücadele etti ve daha sonrada çeşitli mevkilerde bulundu ve en olmayacak yerden aday gösterildi ama kazandı ve sonrasında Dışişleri Bakanlığı’nda Türkiye’nin bugüne kadar bu görevi en iyi yapanlardandı. Türkiye televizyona geçtiğinde İsmail Cem ve sonrası vardır. Bu ödül törenine verilebilecek en iyi isim olarak seçilmiştir. Türkiye'de televizyonlarında ilk naklen maç yayını, ilk diziler İsmail Cem'in zamanında yapılmıştır. Bugün tüm Türkiye’yi ekranlara kilitleyen Aşk-ı Memnu’nun Müjde Ar'ın rol aldığı dizisi İsmail Cem'in döneminde ekranlara gelmiştir. Ona öpücük yolluyorum. Ruhu şad olsun” dedi. Güneri Civaoğlu ve tüm salon İsmail Cem'i alkışladı.

Öte yandan açılış kokteyline katılan televizyon dünyasının ünlü isimleri kıyafetleri ile de göz doldurdu. Aşk-ı Memnu'nun yıldızların Beren Saat'in baharı andıran derin dekolteli ve mini kıyafeti, Özgü Namal'ın derin dekolteli siyah mini kıyafeti, Hazal Kaya'nın ise derin sırt dekolteli kıyafeti gecede dikkat çekti. Tarık Ünlüoğlu ise, arkasında 1 numara yazılı switi ile açılış kokteyline katıldı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


FİKRET ÇILDIRDI!

SAVCI,TARKAN'IN 2 YILHAPSİNİ İSTEDİ

ALİ RIZA BEY ALKOLLÜ YAKALANDI, OLAY ÇIKARDI!
»  DENİZ'DEN BEYAZ'A 3 MİLYON DOLAR ÇIKTI!
»  CEVAHİR İLE ŞÜKUFE KPSS SORUSU OLDU
»  MİLYON DOLARLIK BEBEK!
»  AYSUN KAYACI, YEŞİL SAHALARA DÖNDÜ!
»  PRADA ÇALIŞANINI ÇİRKİN VE ŞİŞMAN DİYE İŞTEN ATMIŞ
»  BÜYÜK AŞK'TA BÜYÜK KAVGA!
»  ZABITALARIN ELBİSE İŞİNİ BAKIN NASIL ALACAK!
»  "BİR KISIM MEDYA BANA NEDEN GICIK?"
»  YILLAR SONRA HÜLYA AVŞAR HAKKINDA ŞOK İDDİA!
»  AŞKI MEMNU'NUN FİRDEVS'İ NEBAHAT ÇEHRE İSYAN ETTİ
»  DENİZ SEKİ, ÇOK SEKSİ!
»  HUYSUZ VİRJİN'İN ŞOK KARARI!
»  UYUŞTURUCU DARBESİ, TAKAN'I PARASIZ BIRAKTI!
»  ÜNLÜ OYUNCU HAKKINDA ŞOK İDDİA!
»  TOLGA KAREL, 'ÇOK YALNIZIM' DİYE AĞLADI!
»  NURGÜL YEŞİLÇAY'IN GENÇLİK SIRRI
»  HALUK LEVENT GÖZALTINDA
»  HAZAL KAYA, AŞKI MEMNU'DA NİYE ÇARPIK YÜRÜYOR?
»  1 MİLYON DOLAR'I ELİNİN TERSİYLE İTTİ!
»  ABDÜLHEY, KİMİ VURUYOR?
»  GS'Lİ BARIŞ'İN BABASININ TEPKİSİ LERZAN'A YMIŞ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.