aklaşık 10 dakika süren görüşmede menajer Bayram Tutumlu, Aziz Yıldırım'a, Valencia'nın milli futbolcuyu transfer etmek istediğini iletti. Başkan Yıldırım ise Aurelio'yu kesinlikle bırakmak istemediklerini söyledi.
Sözleşmesi bu sene sona erecek olan Aureilo'nun, sarı-lacivertli kulüple 1 yıl opsiyonlu anlaşması var. Aurelio'nun ilk tercihinin Fener'de kalmak olduğu öğrenilirken, opsiyonunu uzatmaması durumunda yapılan anlaşma gereği Fener'e 6 milyon euro ödeyen bir kulüp Brezilyalı oyuncuyu transfer edebilir. Valencia Kulübü'nün de bu miktarı ödemeye hazır olduğu ifade edildi.
Menajeri Bayram Tutumlu, son kararın Aurelio'da olduğunu belirterek, "Aziz Yıldırım ile dün kısa bir görüşme yaptık. Kendisi Aurelio'yu bırakmak istemediklerini söyledi. Valencia dışında da birçok kulüp Aurelio ile ilgileniyor. Karar Aurelio'nun. Gitmek isterse gider, kalmak isterse kalır. Sözleşmesindeki madde gereği Aurelio'nun gidebilmesi için belli bir miktar (6 Milyon Euro olduğu öğrenildi) ödenmesi gerekiyor. Valencia bu miktarı ödemeye hazır" dedi