Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,0806
EURO
44,1709
IMKB
9.178,000
ALTIN
4.139,460
 
Hava Durumu ANKARA
9 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
MHP'DE 2. CUMHURİYETÇİ TARTIŞMASI
MHP DE 2. CUMHURİYETÇİ TARTIŞMASI
 
MHP’de başlayan parti içi çekişme, "İkinci Cumhuriyetçi" tartışmasına yol açtı. MHP’deki muhaliflerin önde gelen isimlerinden eski Ankara İl Başkanı Emin Yazıcı, "Sayın Bahçeli’nin etrafını İkinci Cumhuriyetçiler sarmış" dedi.
 
27.5.2005 - 00:12
 Emin Yazıcı,  "Hareketiniz liderinin olmadığı yönünde eleştiriler var, Genel Başkan adayınız var mı" şeklindeki soruya Yazıcı, "Bizim işimiz şahıslarla değil, biz fikirler, ideolojiler partisiyiz. Devlet Bey’in yönetmesinden rahatsız olmadık" dedi. Yazıcı, "Bahçeli’nin etrafını üçüncü sınıf danışmalar sarmış. Bunların çoğu İkinci Cumhuriyetçi, ceditçi" dedi.
     
     "29 MAYIS DİYE BİR TARİH VERMEDİK"
      Emin Yazıcı, 29 Mayıs’ta olağanüstü kongre için imza veren delegeleri açıklayacaklarına ilişkin açıklamaları konusunda ise böyle bir tarih vermediklerini söyledi. Yazıcı, "Basın toplantısında imza verenleri 29 Mayıs’ta da 3 Haziran’da da açıklayabiliriz. Belirsiz bir tarihi ifade etmek için kullandık, basında ise 29 Mayıs’ta açıklanacak diye yer aldı" dedi. Yazıcı, imza sirkülerinin kendilerinde olduğunu, ancak bunun noter aşaması bulunduğunu belirterek, sürecin zaman alacağını söyledi.
      Yazıcı, "Sayın Bahçeli sizin için ’içimizdeki provokatörler’ tanımını kullandı, buna bir yanıtınız olacak mı?" şeklindeki soruya ise "Herkes bir şey söylüyor. Onların muhatabı biz değiliz, bizi bilen biliyor, mevki makam peşinde olsaydık zaten bu işe soyunmazdık. Ben bu sözün onun ifadesi olduğuna da inanmıyorum" yanıtını verdi.
      MHP’de olağanüstü kongre çağrısında bulunmaya hazırlanan eski Ankara İl Başkanı Emin Yazıcı ve MYK Üyesi Ercan Koç’un başını çektiği girişime eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ramiz Ongun, MYK üyesi Namık Kemal Zeybek, eski Tarım Bakanı Hüsnü Yusuf Gökalp, eski İstanbul Milletvekili Mehmet Gül de destek veriyor.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


RTÜK İLE İLGİLİ ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ TEHLİKEDE

TBMM’DE KAÇAN KURAN KURSU KAVGASI

BBP'DEN "KURTLAR İMPARATORLUĞU" FİLMİ UYARISI
»  ÇİÇEK KENDİNİ SAVUNDU:
»  BUMİN'DEN TOPÇU'YA FIRÇA
»  CHP'DEN ''DOKUNULMAZLIKLARIN KALDIRILMASI'' İÇİN KAMPANYA
»  BAHÇELİ’DEN HODRİ MEYDAN KURULTAYI
»  ÜLKÜ OCAĞI'NA POLİS OPERASYONU: 7 GÖZ ALTI
»  ERBAKAN'IN PRENSİ AKP'DE NABIZ YOKLUYOR
»  FLAŞ...FLAŞ..FLAŞ... CHP KARS MİLLETVEKİLİ SELAMİ YİĞİT PARTİSİ'NDEN İSTİFA ETTİ
»  "IMF'YE BORÇLARI YOKSUL HALK ÖDÜYOR"
»  CHP'DE NAYLON ÜYE TARTIŞMASI
»  MİLLETVEKİLİ'NDEN CAMİ'DE VİP İSTEĞİ!!!
»  MİLLETVEKİLİ'NE KAÇAKÇI TEHDİDİ
»  CEZA MUHAKEMESİ KANUNU DEĞİŞTİ
»  ERDAĞAN'DAN BAŞMÜZAKERECİ İÇİN GİZLİ ANKET!!
»  "BAŞBAKAN 3 KURUŞ DEMEYE UTANDI"
»  MECLİS'TE ESKİ HALI OPERASYONU
»  ÖCALAN, AVUKATLARIYLA MESAJ GÖNDEREMEYECEK
»  BU, ÇİFTÇİYİ DESTEKLEME Mİ?"
»  BAYKAL'DAN AB ÜYELİĞİ İÇİN ÖZEL STATÜ'YE TEPKİ
»  BAKAN AKŞİT İSVİÇRE'DE AZ DAHA REHİN KALIYORDU!!
»  EUROVİSİON BAŞARISIZLIĞI MECLİS GÜNDEMİNDE
»  MUHALİFLER AĞAR'A MEYDAN OKUDU
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.