Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3295
EURO
35,0712
IMKB
8,990
ALTIN
2.300,300
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
MHP'de Peş Peşe İstifalar
MHP de Peş Peşe İstifalar
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Murat Çiçek, görevinden alındı. Öte yandan MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy ve Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
 
19.9.2019 - 00:12


MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek, yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdiriyle 4 Temmuz 2014’ten bu yana yürüttüğü il başkanlığı görevinin, yine Bahçeli’nin takdiriyle bugün son bulduğunu söyledi.

Bu durumun bir nöbet devri olduğunu ifade eden Çiçek, “Önemli olan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in de dediği gibi bayrağı lekelemeden, yere düşürmeden teslim edebilmektir. Bu çerçevede görevimi yaptığımı ve yine bu çerçevede görevimi teslim ettiğimi düşünüyorum. Bundan sonra da davam ile liderimiz Bahçeli’nin emrindeyim. Yine bugüne kadar birlikte görev yaptığım tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


ANTALYA İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Öte yandan MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy da görevinden istifa ettiğini duyurdu. Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Değerli Antalyalı hemşehrilerim, yol yürümekten her zaman onur ve gurur duyduğum dava arkadaşlarım, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in takdirleriyle yürütmekte olduğum Antalya İl Başkanlığı görevimi bugün itibarıyla gördüğüm lüzum üzerine ve sağlık sebeplerimden dolayı bırakıyorum. Herkesin bilmesini isterim ki ömrümü adadığım Türk milliyetçiliği ve Türk İslam ülküsü davama hizmet etme kararlılığım bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da devam edecektir. Şahsıma güvenerek il başkanlığı gibi kutsal ve şerefli bir görevi bizlere emanet eden Türk dünyasının ve Milliyetçi Ülkücü Hareket’in bilge lideri Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli Bey'e sonsuz teşekkürlerimi sunar, ömrüm vefa ettiği sürece son nefesime kadar almış olduğu her kararı sorgulamaksızın emrinde olduğumu dost düşman herkesin bilmesini isterim” dedi.

BİR İSTİFA DA ÇANAKKALE’DEN!

Antalya’nın ardından bir istifa haberi de Çanakkale’den geldi. MHP İl Başkanı Hakan Pınar görevinden ayrıldığını duyurdu. İstifasını sosyal medya hesabından paylaşan Pınar, gerekçeyi seçimdeki başarısızlık ve eşinin rahatsızlığı olarak açıkladı. Pınar, şunları söyledi:

“Yaklaşık 43 aydır büyük bir onur ve şerefle yürütmekte olduğum İl Başkanlığı görevinden affımı talep etmiş bulunmaktayım. Bu süreç içerisinde birlikte görev yaptığım İl Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma ve çalışmaktan büyük bir onur duyduğum İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Makamlar ve koltuklar geçicidir, göreve geldiğim ilk günden bu yana bu hissiyatla hareket ederek, aslolanın Türk Milletine ve Türk Milliyetçiliği Ülkü ve İlkelerine hizmet olduğu bilinciyle ilk günden bu yana görev yapmaya gayret ettim. Talihsiz bir dönemde ve ihanetin en yoğun yaşandığı bir süreçte görev yapmış olmanın getirdiği yük Seçimlerde alınan sonuçlar ve Seçim öncesi iddialı beyanlarımız ve başarısızlık neticesinde vermiş olduğumuz bağlayıcı taahhütler ve tabi en önemlisi eşimin rahatsızlıkları bu kararı almamda etkili olmuştur. Bundan sonraki Siyasi yaşamım Lidere sadakat şerefimizdir anlayışından zerre taviz vermeden ve Lider Teşkilat Doktrin anlayışı çerçevesinde Milliyetçi Ülkücü Hareketin ve Türk Milletinin bir neferi olarak devam edecektir.”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"Anneler Vicdani Haykırış İçinde"

Yeni Parti İçin Tarih Verdi

Adalet Bakanlığı'ndan Kritik Hamle
»  Erdoğan'dam ABD'ye 2 Hafta Süre
»  Küskün Yöneticilere Makam Vaadi İddiası
»  111 Astsubay'a Fetö Tutuklaması
»  Mansur Yavaş: AOÇ Emin Ellerde
»  Benzin ve Motorine Büyük Zam
»   İmamoğlu: Erdoğan Bize Teşekkür Etmeli
»  Yargıda “Kripto FETÖ” Sorunu
»  MHP'den istifa edip İYİ Parti'ye geçtile
»  "Yargı Paketinde İdam Cezası Yok"
»  Adnan Oktar Kendini Böyle Savundu
»  Kılıçdaroğlu:Milletten Neden Gizliyorlar
»  Yargıtay'a 8, Danıştay'a 3 Yeni Üye
»  Ankara Merkezli 8 İlde FETÖ Operasyonu
»  İmamoğlu ve Soylu Anm Töreninde Buluştu
»  Kulp Belediyesi'ne Kayyım Atandı
»  "Türkiye'de Başka Bir Dönem Başlıyor"
»  İzmir Merkezli FETÖ Operasyonu
»  Ankara’daki Üçlü Zirveden Ortak Vurgu
»  "Damat Her Gün Harikalar Diyarında"
»  Arınç'ı Eleştirdi Görevden alındı
»  ‘Yeri En Sağlam’ Üç Bakan!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.