Çin'n en zengin 43'üncü işadamı olan Zhu Xingliang'ın Galatasaray'a yapmak istediği yatırımın detayları belli oldu.
3.5.2017 - 15:50
Galatasaray'ın el değiştireceği ile ilgili iddialar birbirini izlerken Başkan Dursun Özbek'in yaptığı, "Resmi olarak kulübe ulaşmış yazılı bir teklif yok ama gayri resmi olarak bazı girişimler var sözleri merak konusu olmuştu.
Dursun Özbek'in kulağına kadar gelen teklifi Türkiye Çin İşadamları Derneği Başkanı Kemal Koçak'ın birkaç kez dillendirdiği biliniyor. Koçak'ın bizzat Başkan Özbek'e olmasa da dostları aracılığıyla camianın önde gelen isimlerine ulaştırdığı konuşuluyor.
Fotospor'un haberine göre; camiada konuşulan milyar dolarlık serveti olan bir inşaat zengini Galatasaray'ı almak istiyor" dedikodularında adı geçen kişinin ise 3.2 milyar dolarlık servetiyle Çin'n en zengin 43'üncü işadamı olan Zhu Xingliang olduğu iddia ediliyor.
Xingliang'ın, Galatasaray için gözden çıkardığı rakamı 500 milyon Dolar olduğu iddia edildi. Çinli işadamı Borsa'da işlem gören ve 147.3 milyon dolar piyasa değeri olan Sportif AŞ'nin tümüne sahip olmak istiyor.
Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında yakın gelecekte ...
ANKET
Medya
Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden
kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan
haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması
durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır.
Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait
yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.