Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,6657
EURO
47,5234
IMKB
10.901,000
ALTIN
4.405,130
 
Hava Durumu ANKARA
24 / 36 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
MİNDERDE OLAYLI FİNAL
MİNDERDE OLAYLI FİNAL
 
Türkiye Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası'nın son gününde yapılan 66 kilo final mücadelesinde olaylar çıktı. Olayları, Çevik Kuvvet ekipleri yatıştırdı.
 
12.2.2007 - 01:09
Ankara Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Türkiye Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası'nın son günü olaylara sahne oldu. Şampiyonada yapılan 66 kilo mücadelesinde Avrupa üçüncüsü milli güreşçi Ömer Çubukçu ile Çeçen asıllı Türk güreşçi Ramazan Şahin, final müsabakasında karşı karşıya geldi. Üç devre üzerinden oynanan final karşılaşmasının ilk devresini Ramazan Şahin kazanarak, 1-0 öne geçti. İkinci devrenin son 5 saniyesinde Ramazan Şahin 2-0 öndeyken, Ömer Çubukçu yaptığı oyunla hakemler tarafından 2 puan aldı ve durum 2-2 oldu. Hakemlerden yapılan oyunun hakkının 3 puan olduğunu iddia eden Ömer Çubukçu ve antrenörleri duruma itiraz etti. Hakemlerin itirazları reddetmesi üzerine salonda sıcak olaylar yaşandı. Ömer Çubukçu ve antrenörleri hakemlerin üzerine yürüdü. Uzun bir süre hakemlere itiraz eden Çubukçu ve antrenörleri, hakemleri Çeçen asıllı Türk sporcuyu kollamakla suçladı. Hakem masasında süren sert tartışmalar üzerine Çevik Kuvvet ekipleri mindere çıkarak tartışmaya müdahale etti. Uzun süren tartışmalar ve yaşanan arbedenin ardından olaylar sona erdi.
Hakemlerin Çeçen asıllı güreşçiyi galip ilan etmesini, tribünlerde bulunan seyirciler ıslıklarla protesto etti.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


PARTNERİNİN SURATINI DAĞITTI!

CİM BOM, ÜMİT KARAN İLE 4 KÖŞE, G.S 4- V.MANİSA 0

TRABZON, G.ANTEP'E PATLADI 2-0
»  GALATASARAY 1 - VESTEL.MANİSA - 0 (İLK YARI)
»  ZİCO, MAĞLUBİYETİN FATURASINI HAKEME KESTİ
»  KARTAL, HOROZ'A ACIMADI 2-0
»  RİZE, FENER'E ACI ÇAY İÇİRDİ 2-1
»  KAYSERİ, ANKARAGÜCÜ'NÜ, BAŞKENT'TE EZDİ 4-0
»  İŞTE 28 GOL YİYEN KALECİ
»  HALUK ULUSOY, ESTİ, GÜRLEDİ!
»  İŞTE KIRAÇ'IN 'EFSANE FENER'İ (VİDEO)
»  ZİCO'DAN YÖNETİME ALEX'LE ANLAŞIN MESAJI
»  ARJANTİN, FRANSA'YI TEK GOLLE GEÇTİ
»  ''DOSTLUK MAÇININ ORTAMI BU OLMAMALIYDI''
»  İTALYA'DA FUTBOLDA TEMEL ÖNLEM, MAÇLAR SEYİRCİSİZ
»  FENERBAHÇELİ FUTBOLCULARDAN ORGAN BAĞIŞI...
»  GÜRCİSTANDA TATSIZ SINAV 1-0
»  MİLLİLER İLK YARIDA GOLÜ BULAMADI!
»  DENİZLİSPOR'U GÜVENÇ' KURTAR' ACAK
»  FATİH TERİM'İN REKOR MAÇI
»  KEZMAN'A 2 MAÇ KÜFÜR CEZASI
»  İNGİLİZ FUTBOL FEDERASYONUNU KARIŞTIRAN PAHALI FAHİŞE
»  14 YIL ARADAN SONRA ANTALYA'YA KAR YAĞDI
»   GORDON MILNE'DEN SİYAH-BEYAZLI KULÜBE İCRA DAVASI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.