Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
IMKB
10.277,000
ALTIN
2.393,270
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 18 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
NÜKHET DURU'DAN ÇOK TARTIŞILACAK SÖZLER!
NÜKHET DURU DAN ÇOK TARTIŞILACAK SÖZLER!
 
Yıldırım aşkı yaşadığı Yannis Guannis ile ayrılalı dört yıl oldu. “Bir daha öyle aşk zor” diyor. Bir de genç kızlara tavsiye-si var. “Gey olmayan birine rastalrsanız kaçırmayın!”
 
11.4.2010 - 10:08

Nükhet Duru, önümüzdeki günlerde ‘İlk İki’ adlı singel’la sevenlerinin karşısında olacak. Albüm öncesi single çıkaran Duru, yeni albümde eskiye yer yok diyor. Sanatçı “Eşki şarkıları söylemek, züğürtleyip  eski defter karıştırmak gibi geliyor” diyor. Ayrıca kendi tasarladığı kıyafetleri New Cat adlı mağazasında satan ve hayır kurumları için internetten satış yapan Duru’yla İstanbul Fulya’daki mağazası ‘NewCat’de buluştuk. 

Single’ın ardından albüm gelecek değil mi?
Aslında albümüm bitti. Ama yazın karambole gitmesin diye şarkılarımızın ilk ikisini single olarak çıkarıyoruz. Kışın albüm geliyor. Bütün sözler Mete Özgencil’e ait, bestelerin de yüzde 80’i. Düzenlemeler çok kalabalık bir grup tarafından yapıldı, birazı Amerika’da, birazı burada. Yepyeni şarkılar hepsi. 

İçinde eski şarkılarınızdan yeniden yorumladıklarınız var mı?
Hayır. O züğürtleyip eski defter karıştırmak gibi geliyor bana. Çünkü onları zaten istediğimde aynı ilk günkü performansta söyleyebiliyorum. Bu yepyeni bir repartuar. Şarkılar, kuvvetli olduğu için eskiden bir lokomotif almaya gerek duymadım. Dinleyenler ve radyocular ‘Beklenen Nükhet Duru albümü’ diye adlandırdılar.  

Single’ın adı belli mi?
Adı ‘İlk İki’. Bir haftaya kadar çıkacak. Klibi de çektik. Albümün adı belli değil. 

‘Türkiye’ye enerji verenler’den biri seçildiniz.
Gama Holding’in hazırladığı böyle bir kitapta yer almak çok onore etti beni.  İnsanın inşa etmeye çalıştığı şahsiyetin  farkedilmesi güzel bir şey. Ben acılarımı, dertlerimi, gamlı günlerimi hiç paylaşmadım. Hep tebessüm, güzellik ve umut  paylaştım. Umutsuzum, ben bittim  mahvoldum, bundan sonra çıkacak en  ufak bir yolum kalmadı, çıkmazdayım gibi laflar olmadı şarkılarımda. İnsan olmak için emek verdim.


Mağaza açmaya nasıl karar      verdiniz?
Çok amatör, çok şeker bir şekilde başladı. Evde elbiselerim çok yığılıyordu. Sataçılar elbiseleri iki üç saat giyiyorlar. Arzu edenlere, bu elbiseleri internette uygun fiyata satalım, biriktirdiğimiz parayla da bağış yapalım diye başladım. Fakat bir süre sonra etrafımdakiler bana da ondan yap, bundan yap demeye başladılar. Bu şekilde olunca iş kendi kendini büyüttü.

Cem, ünlü bir çocuk olmak istemedi
Ebru Gündeş de, sahne kostümlerini sitesinde satıyor.
Ben dört sene önce başladım. Giyildiği için ikinci el muamelesi yapıyorum. Sırf insanlar alabilsin diye. Ebru’nunkinde çok yüksek fiyatlar gördüm, şaşırdım. 

Siz mi tasarlıyorsunuz  kostümleri?
Hepsini ben tasarlıyorum, ama tabi genç bir ekibim var. Oradan buradan alınmış değil, hepsi özel üretim, tek parça. Bir de koleksiyon var içeride bahar ve yaz için.

Bir oğlunuz var, ama hiçbir yerde görmüyoruz?
Cem, 20 yaşında. Çok yakışıklı, çok yetenekli ve çok duygusal bir çocuk. Hiçbir zaman benim mesleğimin yükünü taşısın istemedim. O da istemedi zaten. Dokuz yaşındayken bir anlaşma yaptık. ‘Anne ben ünlü bir çocuk olmak istemiyorum, arkadaşlarımla normal yaşamak istiyorum’ dedi. Ben de buna sadık kaldım. Diğer ünlülerin çocuklarının yaşadığı yükleri yaşasın istemedim. Şimdi de yurtdışında üniversitede okuyor.

Bu kararında eski eşinizin bir etkisi olmuş olabilir mi?
Hayır. Biz ayrıldığımızda 3,5 yaşındaydı. Eski eşim basından tedirgin olmayan bir insandır. Bu tamamen Cem’in seçimiydi. Ben de uydum.
Uluslararası ticaret eğitimi alıyor. Hiçbir zaman sanatın içinde olmayı istemedi. Çok bilinçli bir çocuktur. 

Estetik ameliyat konusuna nasıl bakıyorsunuz?
Estetik ameliyatla genç kalmadığım kesin. 20 yıl öncekiyle, 20 yıl sonraki  resmim arasında ufak tefek moda,   makyaj değişikliği ve biraz yaş alma  dışında pek farkım yok. Ufak tefek dokunuşlar veya medikal estetik denilen kolojen, botox tedaviler tabii ki yaptırıyorum. Ama buna ilave yaşam biçimim ve genetik yapım çok yardımcı oldu bana. Tabii  sigara, alkol içmemem, çalışmadığım zaman gece hayatının içinde olmamam, hep kendimi meşgul etmem, tüm bunlar insanı farklı tutuyor. Sabah erken kalkar, akşam erken yatarım. 

Aşk hayatınız nasıl?
Gönlüm boş. Ben duygusal ve aşka aşık bir insanım. Aşkın şekli ve şahsı çok önemli değil. Ben şu anda burada çok muhteşem bir aşk yaşıyorum, her gün bir modele aşık oluyorum. Aşık olabileceğim birine rastlayacak bir ortamda değilim. Bir kere çok kapalı yaşıyorum. 

Nasıl biri olmalı hayatınızdaki erkek?
Hayranlık duymam lazım, hayatta yaptığı bir şeyi beğenmem lazım.

Ama Yunanlı sevgiliniz Yannis Guannis ile yıldırım aşkı olduğu yazılmıştı?
Dört yıl oldu biz ayrılalı. Sonra da bir daha öyle bir şey olmadı. Onu gördüğüm an birbirimizi tanıyor gibi hissettik. Bir daha çok zor. Ama siz daha gençsiniz, gey olmayan birilerine rastlarsanız aşık olabilirsiniz. Erkeklerin yüzde 60’ı eşcinsel.

Bu ‘eşcinsellik hastalıktır’ lafına ne diyorsunuz?
Katılmıyorum. Bu ruhun ve bedenin uyumsuzluğu olabilir ancak. Gey olmak, doğanın şakası diyorum ben buna.

Cenk’in artık bana ihtiyacı yok
Cenk Eren’le birlikteliğiniz neden bitti? Sizi birlikte görmüyoruz.
Ben Cenk’in bana daha çok ihtiyacı olduğu zamanda yanında olmayı seçtim. Şimdi çok sükseli, çok şahane. Artık bana ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Pavyon’a çok çağırdı ama ben gitmedim. Benim hoşuma gitmiyor o eğlence tarzı.
Ben onu daha yukarıda konumlandırmıştım. Yine eğlendirici kimliğine döndü. Çok da güzel yapıyor bu işi. Benim benimsediğim bir şey değil.

Siz sahneyi bıraktınız mı?
Yeni şarkılar olmadan çıkmak istemedim.  

Mesleğinizin ilk  yıllarında Ajda Pekkan’ı örnek aldığınızı söylüyorsunuz?
Hepimiz Ajda’yı örnek aldık. Ajda Pekkan Türk pop müziğinin, aranjman- ların başlangıç noktasıydı ve herkes onu örnek alıyordu. Ben dördüncü sınıftaydım ‘Dönmem Sana’ isimli şarkısı vardı. Şarkılarını  ezberlerdim. 

Bugünkü Ajda Pekkan’a ne diyorsunuz?
Performansına hayranlık besliyorum. Sesine bakıyor olmasına, ses rengini kaybetmiyor olmasına, kendine ve seyircisine gösterdiği özene şapka çıkarıyorum. İnsan kötü olursa herkese kusur bulur ama onlar bile Ajda Pekkan’a kusur bulamaz diye düşünüyorum.



Sonbaharda defile var
Nükhet Duru’nun New Cat adlı mağazasında bizzat kendisinin tasarladığı kıyafetleri bulabilirsiniz. Yeni kreasyonunu sonbaharda bir defileyle tanıtacak. Ayrıca Soft One markasına da özel bir koleksiyon hazırlayan sanatçı “Tasarım konusunda rüştümü ispat ettim. İşin alıcısı da olduğumdan aradığımı, kadınların aradığını yapıyorum. Ama bunu öbürleri gibi pahalıya satmıyorum” diyor. 

www.durushop.com
İnternet sitesinde 30 bin ürün var. Nükhet Duru bunları tek tek kendisi seçiyor. “Tabii garantisinden emin olduktan sonra koyuyorum siteye” diyor. Çocuk oyuncağından, köpek mamasına kadar,  kullanılası ne varsa hepsi var, Duru Shop’ta. Siteden elde edilen karı da yardım kurumları ve kampanyalarıyla paylaşıyor.

Röportaj: Itır Ilgaz/MİLLİYET


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


LATİF DOĞAN, KALP KRİZİ GEÇİRDİ

ÜNLÜ SUNUCU BAŞINI KAPATTI!

BEREN SAAT SİLİKON MU YAPTIRDI?
»  HANGİ OYUNCU TUBA'YA 'AÇ' DEDİ?
»  KENAN İLE ZEYNEAP'İN BÜYÜK AŞKI BİTTİ
»  ECE ERKEN YİNE AŞIK!
»  "İNŞALLAH AJDA KADAR GÜZEL OLURUM"
»  DEFNE SAMYELİ, ATV İLE EKRANA DÖNÜYOR
»  BİR ŞARKISIN SEN NEDEN YAYINDAN KALDIRILDI?
»  "BENLE EVLİYKEN BU MEMELER YOKTU!"
»  SEDA, 13 MİLYON TL'YE GECE KLÜBÜ SATIN ALDI!
»  DAVUT GÜLOĞLU'NUN RİCKY MARTİN İSYANI
»  ÜNLÜLER, PARALARINI NEREYE YATIRIYOR?
»  "TUBA BÜYÜKÜSTÜN BENDEN GÜZEL"
»  TUBA, İNGİLİZ'İN ROLÜNÜ KAPTI
»  ZUHAL TOPAL KAZA GEÇİRDİ!
»  AFRODİT'E MÜTHİŞ DOĞUMGÜNÜ HEDİYESİ
»  EL KIZI BERGÜZAR!
»  YEMEKTEYİZ YARIŞMASINDA "KILLI EL" TARTIŞMASI
»  TEOMAN, TAŞIYICI ANNE ARIYOR!
»  METİN ŞENTÜRK, DÜNYA REKORU KIRDI!
»  "GAY DEĞİLİM, GAY'LERLE SEYYAL TANIŞTIRDI"
»  TÜRKİYE'NİN EN GÜZELİ!
»  REKOR KIRAN TÜRK TV DİZİSİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.