Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2153
EURO
35,0132
IMKB
10.740,000
ALTIN
2.517,590
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
OFF Road Yarışlarında Bir İlk
OFF  Road Yarışlarında Bir İlk
 
Doğa Sporcuları ve Otomobil Sevdalıları Off Road Yarışında buluşuyor
 
4.12.2014 - 18:11

-Türkiye Off-Road Şampiyonası yarışlarını tamamlayarak 2014 sezonunu başarılarla  kapatmaya hazırlanan ANDOFF, son olarakta  2014 Ankara Off-Road Şampiyonasını MEBUSKENT’in sponsorluğunda 14 Aralık Pazar günü  saat:12.00’da   start  vererek bitirecek.

Seyircisinden sporcusuna kadar Ankara’nın  en beğenilen yarış parkurun olan Yuva Karacakaya’daki Mebuskent  yarış alanı 2014’ün son yarışına tanıklık edecek. Son yarışta gerek yarışan sporcular birbirleriyle kıyasıya mücadele ederken onları izleyen Ankaralı konuklar da  özel olarak hazırlanmış seyirci  alanlarından yarışın heyecanını tadacaklar.

Yarışa Tekirdağ’dan  TRAKOFF Klübü adına Hülya Hızır isimli co-pilot’ta katılarak kadınlara örnek bir yarış sergileyecek.
Ankara Off-Road Şampiyonası’nın 3. ve son ayağı yine Batıkent Çevre Yolu çıkışı Yuva Karacakaya’da  Mebuskent’in  çok özel parkurunda koşulacak olup, aynı zamanda Ankara’nın değişik otomobil, motorsiklet ve doğa kulüpleri olan Ankara Otomobil Sporları Kulübü(ANOK)ralli aracının sergileneceği  , Ankara Klasik Otomobilciler Derneği (AKOD)klasik otomobillerinin sergileneceği, Ankara  Voswagen (ANKAVOS FUN CLUP)rengarenk Voswagenlerin şirin yüzü,  Ankara Harley Grubu’nun eşi olmayan motorsikletlerini, Ankara  Motocrossçular’nın gösterileri, Ankara ATV Grubu(BAG)’nun arazi şovlarını, Ankara Model Uçak Kulübü(AMUK)’un hava uygun olduğu takdirde uçaracakları model uçak ve helikopterleri, Atmaca Doğa Sporlarının bir birinden cesur sporcularının MEBUSKENT binalarından inişleri, Ankara Yamaç Paraşüt Kulübü parkur üzerinde Paramotor uçusu, Ankara Bisikletlileri üyeleri ve ülkemizin gururu olan zor zamanlarımızda yanımızda bulunan Ankara İl Afet (AFAD) benzer kurum ve kuruluşların gösterileri ile birlikte Ezine Peyniri’nin  ikram edeceği  Ankara’nın sımsıcak çay eşliğinde meşhur simidi ile Sultan Sucukları’nın  ekmek arası sucuk keyfi ile renkli bir yarış Ankaralıları bekliyor. Lokman Hekim Hastaneleri deneyimli bir sağlık ekibi ile yarışa destek verecek.

Daha önceki yarışlarda olduğu gibi bir görsel şölenin yaşanacağı Ankara Off-Road Şampiyonası  3. Mahalli Yarışı’na tüm Ankaralıları davet eden ANDOFF  Başkanı Muharrem Çelik, “güzel, heyecanlı, adrenalin yüklü 2014 off-road sezonunu yine kıyasıya mücadelenin yaşanacağı rengarenk bir yarışla uğurluyoruz. Ankaralıları bu yarışımızda aramızda görmek istiyor, Ankara Off-Road  Şampiyonası Kupası’nı kaldırmak için bu sezon son kez gaza basacak pilotlarımıza destek için alkışlarınızı bekliyoruz” dedi.
SPONSOR MEBUSKENT

2014 Ankara Off-road Şampiyonası  ana sponsoru MEBUSKENT  Yönetim  Kurulu Başkanı Kürşat Ayhan, “Ankara’ya yeni kazandırdığımız bu proje ile  yepyeni,  farklı anlayışla bir kent inşa ediyoruz. Doğa, spor ve özel  rekreasyon alanları ile planladığımız bu kentte farklılık yaratmak için spora da destek veriyoruz. Trakya’dan, Akdeniz’e, Akdeniz’den Karadeniz’e  kadar bölgeleri  alışılmadık bir yarışla Ankara’da buluşturacak  Ankara Off-Road Kulubü ANDOFF  30’a yakın off-road yarış ekibini konuk edecek.  MEBUSKENT sınırlarında 3. kez  organize edilen ANDOFF Ankara Off-road Şampiyonası son yarışçılarımızı desteklemek için misafirimiz olun” dedi.

KARADENİZ OFF-ROAD BİRLİĞİ
Karadeniz Off-Road Birliği Başkanı Abdulkadir Güneysu “ Karadenizi’in asi ve hırçın off-road yarışçıları ve kulüp başkanları olarak Ankara’ya bir çıkartma yapacağız.Karadeniz’den Ankara Off-Road Kulübü’ne dostluk, sevgi ve hoşgörüyü getiriyoruz.  Off-Road yarışçılarımız Ankara Mebuskent yarış parkurunu tozu dumana katarak rakiplerini çamura bulayıp etap içinde rakip, yarış sonrasında birlik,  beraberlik ve  sevgi çemberi içinde kupa heyecanını katarak dostluk örneğini gösterecekler. Bu yarışta Ankara’daki Karadenizli hemşehrilerimizi destek için yanımızda görmeyi, özledikleri  Karadeniz fırtınasını estirmeye geliyoruz” dedi.
2014 yılı Şampiyon Gecesi AKMAN RÖNESANS’ta renkli  gece ile yapılacak olup, yarışçılar kupalarına kavuşurken ANDOFF’a sponsorluk yapan kurum ve kuruluşlar da plaketleri takdim edilecek..



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 2   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 
Mustafa Y.
8 Aralık 2014 Pazartesi 21:51
Güzel bir sezon sonu olması dileğiyle...
Katılıyorum  Katılmıyorum  
%50 %50
Cafer
4 Aralık 2014 Perşembe 18:32
Super bir yarış ve eğlenceli bir hafta sonu olacağına inanıyorum
Katılıyorum  Katılmıyorum  
%67 %33
  Bu kategorideki diğer haberler


Aziz Yıldırım: Adam gibi top oynayın!

Sneijder'in Evine Polis Baskını!

Cimbom,Hamzaoğlu Aşkına 4-2
»  İsmail Kartal:''Geri adım atmayacağım''!
»  F.Bahçe'ye Kupada Soğuk Duş!
»  Bedelli Askerlik Futbolculara Yaradı!
»  Eskişehi'de Erkan Zengin Şoku!
»  Emre Belözoğlu PFDK'ya sevkedildi
»  Ülkemin İnsanından Umudu Kestim!
»  Trabzon Gençleri Dağıttı 4-1
»  Kartal'ı Karabük'de Demba Ba Uçurdu 2-1
»  Emre: ''Yanlış Anlaşılma Kurbanıyım''
»  Kadıköy'de Fener'e Sağlam Darbe 2-2
»  Aziz Yıldırım'dan Flaş Karar!
»  G.saray, G. Antep'i 90'da Avladı 1-0
»  Alex de Souza milli takıma mı geliyor?
»  İşte G.Saray'ın Yeni Teknik Direktörü
»  Bursaspor'a Tarihi Ceza!
»  Asteras Tripolis 2 - 2 Beşiktaş
»  Prandelli bavulunu topladı
»  G.Saray, Avrupa Defterini Kapattı 2-0
»  Devler Ligi'nde Müthiş Gece
»  Messi Bir Rekoru Daha Tarihe Gömdü
»  Ünal Aysal Ağır Konuştu!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.