Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
IMKB
9.693,000
ALTIN
2.496,860
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
OPERASYON İÇİN KİM, NE DEDİ?
OPERASYON İÇİN KİM, NE DEDİ?
 
Cemaat'in yayın organı Zaman'da yer alan haberde, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna katılan 100'e yakın polise operasyon yapılacağı haberini operasyondan saatler önce geçmişti.
 
22.7.2014 - 08:46

İstanbul polisi, gece yarısı Cemaat'e yönelik operasyonu başlattı.
22 ilde, aralarında emniyet müdürlerinin de olduğu çok sayıda gözaltı gerçekleştirildi. Operasyonun 17 Aralık soruşturmasında görev yapan güvenlik görevlilerine yönelik olduğu ileri sürüldü.

CEMAAT ÖNCEDEN BİLİYORDU

Cemaat'in yayın organı Zaman'da yer alan haberde, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna katılan 100'e yakın polise operasyon yapılacağı haberini operasyondan saatler önce geçmişti.
Ayrıca 17 ve 25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturmalarını yürütürken görevden alınan ve ardından meslekten ihraç edilen eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı, dün sabah saatlerinde Twitter hesabından yayınladığı 'Havada operasyon kokusu var' başlıklı mektupta yine operasyon olacağını haber vermişti.
Saygılı bugün de evinde arama yapıldığı bilgisini vererek Twitter hesabından operasyona sert tepki gösterdi.
Operasyona özellikle Cemaat'e yakınlığı ile bilinen birçok kişiden sert eleştiriler geldi.

İşte sosyal medyada "operasyon" tepkileri:

Ergenekon davasından yargılanan eski Organize Suçlarla Şube Müdürü Adil Serdar Saçan: "Alma mazlumun ahını çıkar 6 senede. Bu operasyonu sonuna kadar destekliyorum. Bizi 2008 Ramazanın da gözaltına alanlar şimdi gözaltında. O zaman Allah büyük demiştik, şimdi görüyoruz büyüklüğünü."

Zekeriya Öz: "Yine birileri bahane üretmekte zorlanınca Gündemi unutturmak için şahsıma iftira atıp mağdur edebiyatıyla prim yapmaya çalışıyor. Evindeki paraları sıfırlayamayanlar devletin ve milletin itibarını sıfırladılarŞimdide masumlara iftira atıp onları da sıfırlamaya çalışıyor. İsrail Gazze'ye saldırdı Türkiye misilleme olarak polislere kara harekatı başlattı.İsrail'e gücü yetmeyen zavallılar polise sahurda saldırdı. Tarihe hırsız ve zalim olarak geçmektense mazlum ve mağdur olarak geçmek şereftir.Hz Yusufu kuyuya atan kardeşleri kapısında dilenci oldular. İşindin elinden tehineleri kurtaramayan acizler hırsızlığı örtmek ve hırsızları kurtarmak için polislere iftira atıp baskın yapıyorlar yerse."

Ali Fuat Yılmazer: "Fuatavni, verdiği bilgilerin ne kadar esaslı olduğunu bir kez daha kanıtladı. Doğrusu; ben bu operasyonun Ramazan’da yapılabileceğine çok ihtimal vermiyordum, hele ki tam da sahur vaktinde... Bu hükümet benim gibi birini bile hala şaşırtmaya devam ediyor ya, pes doğrusu... Allahım, bu ülke ne kadar ehliyetsizlerin eline kalmış ve ne yazık ki muazzam bir vurdumduymazlık hakim. İş vatan evlatlarına gelince aslan kesilen bu insafsızlar zümresine, bir şey anlatabilmek belli ki bizim harcımız değil. Hele ki inançlı kesimin tezahüratları da bu işe eşlik etmiyor mu, asıl insanı çaresiz bırakan da o... ‘Yetti artık’ diyeceğim ama bilirim ki yakışık almaz... Şu mübarek Ramazan’da bu zulmü reva görenleri Sana havale ediyoruz Allahım!.. Yandaşın tetikçileri benim evimde de arama yapıldığını söylüyorlar. Şimdilik gelen giden yok. Onların sözlerine itibar edilmeyeceğini en iyi sizler biliyorsunuz. Ama baştan beri Hakk'a dayanmışız; dolayısıyla başıma geleceklerden kendi hesabıma hiç endişem olmaz. Yapsınlar operasyonlarını... Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler..."

Hakan Şükür: "Vatan aşığı, milletine hizmetkâr aslanlara da Kadir gecesini aradığımız şu günlerde sahur vaktinin gölgesi yakışırdı"

Mehmet Baransu: "Zafer, Muammer, Egemen... Sizi enseleyenlere bu gece operasyon yapılmış... Hırsızlar serzenişte: Ulan bir evden de Ananas çıksaydı bari. Ne güzel örgüte bağlardık."(Odatv.com)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


FLAŞ.. CEMAATE SAHUR OPERASYONU!

FLAŞ.. 3 GÜN YAS İLAN EDİLDİ

ANTALYA'DA UKRAYNA SAVAŞI
»  GENELKURUL'DA ŞEKERLEME VAKTİ!
»  ERDOĞAN'A BAĞIŞ İÇİN YARIŞ!
»  DANIŞTAY'DAN GÖKÇEK'E KÖTÜ HABER!
»  GAZETECİYLE EKMEK TARTIŞMASI!
»  YENİ CUMHURBAŞKANI NE ZAMAN YEMİN EDECEK
»  BAKAN ŞİMŞEK'İN MİLYONLUK DÜKKANI!
»  'ÖBÜR DÜNYADAN GELİP ERDOĞAN'A OY VERİN'
»  ALEVİLERDEN ERDOĞAN'A İNE RED!
»  CEM UZAN TÜRKİYE'YE Mİ DÖNÜYOR?
»  YAZICIOĞLU'NUN ÇOK KONUŞULACAK SÖZLERİ!
»  FLAŞ..HAKKARİ'DE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI!
»  “GRUP KONUŞMAMI İZLEYİN”
»  BBP'DE İHSANOĞLU DEPREMİ!
»  "ASIL KIRICI DAVRANAN AMERİKA"
»  AKP KURUCUSUNDAN ŞOK SÖZLER
»  VEKİLLER GAZZE İÇİN HAREKETE GEÇTİ
»  VEKİLLERİN TAFLAN MERAKI!
»  AHLAKSIZIN DEDİĞİNE BAK!
»  CHP’Lİ NAZLIAKA EYMİR GÖLÜ’NÜ SORDU
»  ''DEMİRTAŞ NİŞANTAŞI ADAYI''
»  GÜLEN,GAZZE KONUSUNDA SESSİZLİĞİNİ BOZDU
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.