Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5706
EURO
35,0212
IMKB
9.722,000
ALTIN
2.428,750
 
Hava Durumu ANKARA
18 / 27 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Okan Buruk:;Şampiyon Olacağız
Okan Buruk:;Şampiyon Olacağız
 
Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 3-1 kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maçın ardından görüşlerini aktardı. Buruk, "Üzgünüz ama kafamızı kaldırıp şampiyonluğu hak etmek, almak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımız merak etmesin. Bu senenin şampiyonu Galatasaray olacak" ifadelerini kullandı.
 
1.5.2023 - 01:01

 

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş'a mağlup oldukları derbinin ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"Maçın başı istediğimiz gibiydi. Top bizdeydi. Rakip agresif değildi, bloklar arası buluştuk, rakip kaleye kolay gittiğimiz ve 1-0'ı bulduğumuz bir bölümdü. Bunun devamında çok net pozisyon vermedik. Kornerden yediğimiz gol sonrası oyunumuz geriye gitti. İlk yarı sonuna kadar bize yakışan, bu zamana kadar sergilediğimiz oyunu sergileyemedik. Çok net pozisyonlar vermedik ama ikinci yarı soyunma odasında takımı uyarmak, bize yakışan oyunu oynamak, önde baskı yapmak, bireysel olarak da performansların yukarı çıkması gerekiyordu. İkinci yarıya başlarken bu değişimi bekliyorsunuz. İkinci yarının ilk 5 dakikası bizim istediğimiz gibiydi."

"Kırıldık..."
"53-58 arası 3-4 tane şans verdik. İki orta saha oyuncumu yanıma çağırmıştım. Berkan ve Midtsjö'yü alacakken bireysel hatadan gol yedik. Sonra ofansif hamlelerimiz oldu. Buradan sonuç alabilirdik. Giren hücum oyuncuları bizi daha diri tuttu. Final paslarını daha iyi yapsak 2-2 olabilirdi. O şanslar bize geldi. Devamında yediğimiz bir gol, 3-1'lik bir mağlubiyet. Üzgünüz. Niye üzülüyoruz? Kaybettiğimiz için. İkincisi istediğimiz oyunu sergileyemediğimiz için. İstek ve arzu var ama bu tür maçlarda kırılma anları oluyor. İlk golden sonra kırıldık. İkinci yarıda bir yerden sonra kırıldık."

"İlk golde faul var"
"Duran topta; futbolu bilen, oynayan alan mı adam mı yapıyorsunuz der. Alan savunmasında eşleşmeler farklı, adam savunmasında eşleşmeler farklı. Alanı adamı bilmeyen biri Lucas niye onla, Sergio niye onla eşleşti diyebilir. Biz sezon başından beri alan savunması yapıyoruz. Çok az gol yedik. Sergio ve Lucas hep aynı pozisyondaydı. Orada Lucas'a yapılan bir itme var. Hakemler değerlendirmedi. Lucas'a yapılan bir itme var. Sergio da daha agresif olup rakibini bloklamalıydı. İyi bir orta da geldi. Yakın markaj da önem kazanıyor. Böyle bir gol yedik. Bu sezon başından beri bu eşleşmeler geliyor. Belki de bu maç farkına vardılar. Futbolu oynamak, içinde olmak... Alanı adamı bilmeyen Lucas, Sergio niye onlarla eşleşti diyebilir."

"Fenerbahçe'den 3 puan öndeyiz"
"Başımız dik. Şu an ligde lideriz. Maçtan önce de söyledim. Bugün belki sezon başında bu haftaya, 5 maç kala 3 puan önde gireceksiniz deseler tabii ki kabul ederdik, isterdik, hayal ederdik. Avantajımız vardı, daha yüksek puanlıydı. Bunu sürdüremedik ama 3 puan öndeyiz. Oyuncuların, benim, takımımızın, camianın kafası dik olacak ve bir sonraki maça hazır olacaktır."

"Galatasaray şampiyon olacak"
"Galatasaray bu süreçlerden kazanarak çıkmıştır. Bundan sonraki hedefimiz kalan maçları kazanmak. Bu oyunu ortaya koyacağız. Bu maç bir kaza. Çok hata yaptık. Galatasaray bu değil. Bugüne kadar bunu gösterdik. Kazandığımız galibiyetler bizi ümitlendiriyor. İlk defa bu sezon derbi kaybettik. Üzgünüz ama kafamızı kaldırıp şampiyonluğu hak etmek, almak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımız merak etmesin. Bu senenin şampiyonu Galatasaray olacak."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Şenol Güneş: Moralimiz Düzeldi.

Kartal'dan Cimbom'a Farklı Tarife 3-1

Fenerbahçe Sivas'ta 'Devam' Dedi 3-1
»  Rıdvan Dilmen Jesus'u Topa Tuttu
»  Fenerbahçe Fırsat Tepti 3-3
»  Trabzonspor Kötü Gidişi Durduramıyor!
»  Galatasaray'a Karagümrük Darbesi 3-3
»  Ömer Erdoğan Süper Lig'e Dönüyor!
»  Sivas,Trabzon'u Fena Dağıttı 4-1
»  Ankaragücü'ne Nefes Aldıran Galibiyet
»  Aanya'da Ersun Yanal ile Yollar Ayrıldı
»  AdanaDemirspor Konya'yı Rahat Geçti 2-1
»  Taha Akgül 10. Kez Avrupa Şampiyonu!
»  Fenerbahçe Son Dakikalarda Güldü 2-1
»  Jorge Jesus: "Sonuna Kadar Savaşacağız"
»  Fenerbahçe'de Altay Bayındır Şoku
»  Trabzon ve Beşiktaş Yenişemede
»  Arda Turan'a İlk Maçında Şok
»  Fenerbahçe Avrupa Şampiyonu
»  Jesus. Eğer O Kalmazsa Ben de Kalmam
»  Fenerbahçe 90+6'da Hayat Buldu 2-1
»  Türk Bayrağı İle Kutlamaya Engel!
»  Akdeniz Derbisinde Kazanan Antalyaspor
»  Aykut Kocaman Süper Lige Dönüyor
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.