Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2311
EURO
34,7972
IMKB
10.269,000
ALTIN
2.439,920
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Oktay Usta'nın Kepçesi İnecek Tepenize!
Oktay Usta nın Kepçesi İnecek Tepenize!
 
Samanyolu ve beraberindenki kanalların uydudan alınması ile televizyon kanalları karartılmış oldu. Kararı canlı yayında gözyaşları ile değerlendiren Oktay Usta ise çok etkileyici şeyler söylemişti Zaman Gazetesi Yazarı Nedim Hazar, bugün köşesinde bunları anlattı.
 
16.11.2015 - 08:20

Zaman Gazetesi Yazarı Nedim Hazar bugünkü köşe yazısında Samanyolu TV  yayınlarının engellenmesi girişimlerine yönelik düşüncelerini yazdı. Samanyolu TV kanalında 17 yıldır program yapan Oktay Aymelek (Usta)'in gözyaşlarını anlatan Hazar, nefret operasyonundan etkilenen masum insanların dua etmekten başka yapacaklarının olmadığını söyledi.

İŞTE O YAZI:

Oktay Usta'nın kepçesi inecek tepenize!

Eli kanlı terör Paris'i kana bularken, esas zararı İslam'ın muazzez ve mualla çehresine verdiklerinin bilincinde olmayan bir dolu yerli Şebbiha'nın alkışlamalarını görmek ülkemizin içinde bulunduğu durumun fotoğrafı açısından önemli.


Gaziantep'te kendini patlatarak 5 güvenlik görevlisini yaralayan zihniyet, ön kapılardan içeri alınıp, arka kapılardan salınırken, Bülent Arınç'ın dediği gibi, asılsız ihbarlarla tertemiz insanlara kin ve intikam hıncıyla zulmedilmesini de illa ki tarih bir yerlere not ediyordur.
İçinde bulunduğumuz durumu yaşayan en büyük sosyal bilimci olarak kabul edilen sosyolog, dilbilimci ve tarihçi Noam Chomsky, Boston'da düzenlenen panelde şahane anlattı. Muktedirin kendine düşman olarak gördüğü herkese terörist dediğine dikkat çeken filozof şöyle konuştu: “Birileri herhangi bir gerekçe gösterilmeden sadece devlet istiyor diye terörist listesine konabiliyor. Unutmamak lazım ki, şu anda saygın ve büyük bir kahraman olarak görülen Nelson Mandela 1988'e kadar terörist listesindeydi.”

Önceki gece, ekranda gözyaşı içinde konuşuyordu Oktay Usta… İzleyenler bilir, neşesi ve hayata pozitif bakış açısıyla meşhurdur. Düşünceniz, dünya görüşünüz ne olursa olsun, ya programına konuk olmuşsunuzdur ya da bir şekilde onun tarifiyle yapılan bir yemeği yemişsinizdir.

Yaşlı annem hayatım boyunca benden hiçbir şey talep etmemiştir. Birkaç yıl önce telefonda “senden bir şey istiyorum” dediğinde çok şaşırmıştım doğal olarak. “Oktay Usta'nın yemek kitabı çıkmış, buralarda bulunmaz, bir tane alıp bana yollasan!” dediğini bu sebeple hiç unutamam.

Ağlıyordu Oktay Usta… Emin olun bu hüzün, işini kaybetmekten ya da geçim derdinden kaynaklanan sıkıntının verdiği bir hüzün değildi. “Buralardan terörist çıkmaz.” diyordu gözleri yaşlı olarak. “Yanlış yerde arıyorlar. Buralardan ne terörist, ne de terör çıkar! Bu güzel insanlar, hepsi okumuş, Allah'ı bilen insanlar. İhlaslı ve imanlı insanlardan hiçbir canlıya zarar gelir mi? El insaf!” diyordu iç çekerek.

Dört bir yanımız kan gölü. İnsanlık; haksızlıklar, zulüm, sömürü, terör ve nefretle her geçen gün daha da acı çekiyor, oluşan kan gölü daha da büyüyor. Üç günlük dünya için masum insanları terörist yaftasıyla kendi dünyalıklarını garantiye alabileceklerine inananlara maalesef kötü haberlerim var.

Darbecilerin, teröristlerin, çetelerin, mafyanın, dünyayı ve ülkeyi kan gölüne döndürmek için gözleri dönenlerin salıverildiği, hukuk karşısında alay ede ede beraat ettirildiği bir devirde, Oktay Usta ve kanalı terörist yapılmaya çalışılıyor. Üfürükten, danışıklı ihbarlar ile masum insanlara yapılan eziyetin elbette gerçek adalet kadar Hakk'ın şaşmaz mahkemesi huzurunda da bir faturası olacaktır eminim.

Kesinlikle hem de…

Zalimlerin bu dünyadaki akıbetini bilmiyoruz. Ama hesap kapatılmadan ahirete intikal ettirildiğinde ne olacağını, kutsal kaynaklar olanca sarihliğiyle ifade ediyor. Hakkı olanın, almaya geldiği gün, zulmedenlerin tepesine Adil-i Mutlak'ın yumruğu inerken arada bir çelikten bir tınlama sesi duyacaksınız. İşte o, Oktay Usta'nın yemek karıştırıp, servis yaptığı kepçenin zalimlerin kafasına inmesinden mütevellit ses olacaktır!

Canı yakılan, nefret operasyonlarıyla hakları çiğnenen, her türlü zulmün reva görüldüğü insanların sabır ve duadan başka sığınacakları bir liman kalmadı. O halde susup, güzel bir sabırla Oktay Usta'nın kepçesinin zalimlerin başına ineceği günü bekleyecekler!



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Samanyollu Tv Kapandı,5 Bin Kişi Mağdur

Samanyolu Hotbird Üzerinden Yayında

Ve Türksat O Kanalları Kararttı!
»  Gözaltına Alınan Muhabirler Tutuklandı!
»  Kayyum Gelirse 600 Gazeteci İşsizKalacak
»  G 20 Akreditasyonuna Ortak Tepki
»  Milliyet,Ölem Işid'liyi Şehit İlan Etti!
»  Seda Sayan'a Rekor Ceza
»  Milliyet'te Flaş Gelişme!
»  Mahkeme TÜRKSAT'a 'Evet' Demedi!
»  Barlas Bile İsyan Etti!
»  Samanyolu Grubu Türksat'tan Çıkarıldı
»  Hürriyet, Erdoğan'dan Özür Diledi...
»   DİHA ve İMC TV Muhabirlerine Gözaltı
»  Kayyumun İşten Attığı Gazetecilere Şok
»  DHA ve NTV Bürolarına Protesto Baskını
»  Esra Elönü Cem Küçük'e Fena Patladı
»  Gülse Birsel'in Bacakları Olay Oldu!
»  Baransu'dan Gazetecilere Mektup
»  Akit TV'ye Facebook Şoku!
»  Zaman'dan Arama Açıklaması!
»  Ekrem Dumanlı HakkındaYakalama Kararı!
»  Zaman Gazetesinde Polis Araması
»  Akit TV'ye Jet Ceza!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.