Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
42,6970
EURO
50,1540
IMKB
11.311,000
ALTIN
5.903,310
 
Hava Durumu ANKARA
0 / 8 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Teknoloji   Magazin   Polis Adliye 
 
PAMUKOĞLU: "MECLİS'E GİRECEĞİZ"
PAMUKOĞLU:  MECLİS E GİRECEĞİZ
 
HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Yalova’da yaptığı açıklamada genel seçimlerde alacakları oylarla direkt Meclis’e gireceklerini söyledi.
 
12.3.2011 - 19:06

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan genel seçimleri için çalışmalara başlayan HEPAR Genel Başkan Osman Pamukoğlu, Kocaeli’nde adayları tanıttıktan sonra Yalova’ya geldi. Burada esnafı ziyaret eden Pamukoğlu, daha sonra partisinin il binasının açılışına katıldı. HEPAR Yalova Milletvekili adaylarını da tanıtan Osman Pamukoğlu, genel seçimlerde partilerinin barajı geçerek meclise gireceğini savundu. Osman Pamukoğlu, "Hedefimiz TBMM’ye girmektir. Ne baraj, ne ittifak. Direkt meclise gireceğiz. 12 Haziran günü herkes görecek ve HEPAR meclise girecek" diye konuştu.

Seçim için herhangi bir partiyle ittifak yapmayacaklarını belirten Pamukoğlu, "İnsanların iki tarihi vardır. Biri siyasi, biri harp tarihi. İkisini de bilen iyi bilir ki, ittifakı zayıf ister, dengesi bozuk olan ister, gücü olmayan ister. Onlar çalışsınlar. İttifak yapacaklar kim? Biz yeniyiz. Yeni bir partiyiz. Onlar o daldan o dala konmuş, oradan kovulmuş, buradan atılmış. Kaç kere teşebbüs etmiş. Bizim memlekette bir laf vardır, ‘Eskiye rağbet olsaydı bitpazarına nur yağardı’ derler. Onlar nur peşinde. Bizim öyle bir derdimiz yok. Anadolu kartalıyız" dedi.

Pamukoğlu, daha sonra Yalova milletvekili adayları Akın Çakmak ile Ali Türk’ü partililere tanıttı. Pamukoğlu daha sonra Termal ve Çınarcık ilçe başkanlıklarının açılışını yaptı.
12 MART 2011/Hürriyet



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ALMANYA'DA TÜRKLERİN BİNASI YAKILDI, 3 ÖLÜ, 18 YARALI!

TÜRKÖNE'YE YUMURTA ATAN ÖĞRENCİLERE DAYAK!

'BEDELLİ ASKERLİK İÇİN KANUN TEKLİFİ VERECEĞİZ '
»  JAPONYA'DA ÖLÜ SAYISI BİN'İ GEÇTİ!
»  KORKULAN OLDU! NÜKLEER SANTRALDE PATLAMA SESLERİ!
»  ERDOĞAN'IN ÇILGIN PROJESİ BU MU?
»  BALIK AYHAN DA VEKİL ADAYI OLDU!
»  KILIÇDAROĞLU'NDAN ASKERLİK BOMBASI!
»  HANGİ KURUM, KAÇ MEMUR ALACAK?
»  MERKEZ SAĞDA İTTİFAK SUYA DÜŞTÜ!
»  DÜNYANIN EKSENİ KAÇ SANTİM KAYDI?
»  'GÜZELLİĞİN ON PARA ETMEZ ŞU TEKNOLOJİ OLMASA'
»  BEŞ PARASIZ TÜRKİYE'Yİ GEZDİ!
»  BDP, 10 VEKİLLE YOLLARINI AYIRDI!
»  "BU DEPREMİN ARTÇISI BİLE İSTANBUL'U YIKAR"
»  TÜRK KIZILAY'I JAPONYA'YA AKİP GÖNDERİYOR!
»  HABERAL SİLİVRİ'YE NAKLEDİLDİ!
»  HAS PARTİ LİDERİ KURTULMUŞ İDDİALI!
»  BAŞBAKAN, ACEMİ ELÇİ İLE 1,5 SAAT GÖRÜŞTÜ!
»  JAPONYA'DAN DÜNYAYA NÜKLEER ALARM UYARISI!
»  VEKİLLİK İÇİN İSTİFA FURYASI!
»  AHMET ERCAN, "10 GÜN İÇİNDE DEPREM OLABİLİR" DEDİ
»  CHP'DEN YSK'YA MÜKERRER OY BAŞVURUSU!
»  JAPONYA, KIYAMETİ YAŞIYOR!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.