Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2441
EURO
34,7784
IMKB
10.056,000
ALTIN
2.425,480
 
Hava Durumu ANKARA
4 / 15 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Pereira'dan mağlubiyet yorumu
Pereira dan mağlubiyet yorumu
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Norveç'e 3-1 mağlup oldukları maçta, yedikleri ikinci golden sonra kontrolü kaybettiklerini söyledi.
 
18.9.2015 - 00:25

 Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Pereira,  3-1 kaybettikleri maçta sorumluluğu önce kendisinin aldığını belirterek, şöyle  konuştu:
 
"Galibiyetlerden sonra buraya gelip oynamak daha kolay. Bu akşamki  yenilginin sorumluluğunu başta ben alıyorum. Daha sonra takım halinde birlikte  alıyoruz. İlk yarıda gerçekten iyiydik. Tamamen kontrol bizdeydi. Avantajı  elimize geçirmek için pozisyonlar bulduk. Penaltı golünden sonra 1-1'i hemen  bulduk. İkinci yarıya sonucu lehimize çevirebilmek için başladık. İyi de başladık  ama kontra ataktan ikinci golü yedik. Duygusal olarak kontrolü kaybettik. İkinci  golden sonra aceleci oynamaya başladık, panik havasına büründük. Bu akşamdan  alacağımız en büyük ders bu. Duygusal kontrolü kaybettik ve bunun faturasını bir  gol daha yiyerek ödedik."
 
 
Geriye düşmelerine rağmen dengelerini kaybetmemeleri gerektiğini  vurgulayan Portekizli teknik adam, "Şu an Trabzonspor'la lig lideriyiz. Artık  ligdeki Bursaspor maçını düşünmeliyiz. O maçı kazanarak liderliğimizi devam  ettirmeliyiz. Şu an Avrupa Ligi grubunda diğer maçımızı 15 gün sonra Celtic'le  oynayacağız. İleri turlara geçeceğimizi o maçta göstermek istiyoruz. O zamana  kadar lige konsantre olacağız" ifadelerini kullandı.
 
 
"Endişe ve panik en büyük düşmanınızdır" 
  
Portekizli teknik adam, yeterince tecrübeli bir takıma sahip  olduklarını belirterek, sözlerine şöyle devam etti: 
  
"Benim için lider oyuncu yoktur, takım lider olmalı. Biz yeterince  tecrübeli oyunculardan kurulu bir takımız. Zorlu anlarda oyunu değiştirecek  oyuncularımız var. Endişe ve panik en büyük düşmanınızdır. Özellikle geriye  düştüğünüzde. Tüm hocalar önemli maçlar kaybeder. Guardiola, Ancelotti ve  Mourinho da önemli maçlar kaybetti. Aslında kaybeden takımdır. Tecrübe hatalardan  ders çıkarmaktır. Birçok takım geriye düştüğünde duygusal ve taktisel kontrolünü  kaybedebilir. İkinci golden sonra dengemiz bozuldu."
 
 
Taraftara da teşekkür eden Pereira, "Taraftarımız bu akşamki oyundan  daha fazlasın hak ediyor. Onlar bu akşamın en iyi takımıydı. Yine bize  inansınlar. Bursaspor maçında desteklerine ihtiyacımız var" değerlendirmesinde  bulundu.
 
 
"İkinci golden sonra Diego'nun eksikliğini hissettik" 
 
 Pereira, sakatlığından dolayı forma giyemeyen Diego Ribas hakkında  gelen sorulara "Diego oynasa problem, oynamasa problem" diyerek cevap verdi.
 
 
Diego'nun takım için önemli bir oyuncu olduğunu dile getiren Pereira,  "İkinci golden sonra organizasyonu kaybettik. O anlarda kalbimiz açığa çıkmaya  başladı. Gollerden sonra organizasyonumuzu kaybettik ve Diego'nun eksikliğini o  zaman hissetmiş olabiliriz. Basın toplantılarında Diego hakkında çok olumsuz  eleştiriler duydum. Şimdi de 'eksikliğinden mi oldu?' diye sorula oluyor.  Kazanınca kendimi göklerde gören, kaybedince kendimi harap eden biri değilim.  Üzücü bir mağlubiyet tabii ki. Bir sonraki maçta çok daha güzel bir cevap  vereceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Skenderbeu 0 - 1 Beşiktaş

Kadıköy'de Büyük Hayal Kırıklığı 1-3

Selçuk İnan'ın Cezası Açıklandı
»  Emre Belözoğlu Trafik Kazası Geçirdi
»  Galatasaray'da 'sağ bek' Skandalı!
»  Devler Ligi'nde Gecenin Sonuçları
»  Yasin Öztekin'den Şok Sözler!
»  Arena'da Büyük Protesto
»  Cimbom Devler Ligine Kötü Başladı 0-2
»  ''Ben Fenerbahçe'den Memnunum''
»  Süper Lig'de görülmemiş olay!
»  Trabzon'u Kayseri'de Cardozo Uçurdu 1-0
»  Melo ilk Maçında Balotelli ile Kapıştı
»  Kartal'ı Süper Mario Uçurdu 2-0
»  Hamzaoğlu Hakemlere Patladı!
»  Cimbom Arena'da AğırYaralı 1-1
»  Taraftarlar teröre karşı omuz omuza!
»  12 Dev Adam İspanya'ya Farklı Yenildi
»  Kalan Maçlar ve Puan Durumu!
»  'Galibiyet Şehitlerimize Armağan'
»  Konya Arena'da Milli Destan 3-0
»  Ergin Ataman: Yeni Bir Tarih Başladı!
»  12 dev Adam, İtalya'yı devirdi
»  ''Volkan Göreve Hazır''!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.