Kanal D ekranlarının uzun soluklu yapımlarından biri olan Arka Sokaklar'da Rıza Baba karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Zafer Ergin, son dönemde popüler olan mafya dizileri hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
Ergin, yıllardır ekranda polis hikayeleri anlattıklarını hatırlatarak, mafya dizilerinin daha fazla ilgi görmesine sitem etti.
MAFYA DİZİSİNDE ROL ALMIŞTI
Ergin, 2003 yılında ekranların sevilen dizisi "Kurtlar Vadisi"nde "Baron" karakteriyle seyirci karşısına çıkmıştı.
Katıldığı bir programda güncel dizi sektörüne dair yorum yapan Ergin, özellikle son dönemde izlenme rekorları kıran mafya temalı yapımlara gönderme yaptı.
"İTİBARIMIZ ONLAR KADAR DEĞİL"
Ergin açıklamasında, yaklaşık 20 yıldır kurgu da olsa polis hikayeleriyle "toplumu korumaya çalışan" bir anlatım sunduklarını ancak buna rağmen bu yapımların mafya dizileri kadar ilgi görmediğini düşündüğünü dile getirdi.
<p>Ergin açıklamasında, yaklaşık 20 yıldır kurgu da olsa polis hikayeleriyle <strong>"toplumu korumaya çalışan"</strong> bir anlatım sunduklarını ancak buna rağmen bu yapımların mafya dizileri kadar ilgi görmediğini düşündüğünü dile getirdi.</p>
9 / 9
83 yaşındaki usta sanatçı,"Bazı kanallar özellikle mafya dizileri yapıyor. Halkın da istediği bu herhalde. Ortalığı toplamak için 20 senedir polislik yapıyoruz, itibarımız onlar kadar değilmiş gibi geliyor." sözleriyle isim vermese de son dönemin popüler dizilerinden olan "Eşref Rüya" ve "Yeraltı" gibi mafya yapımlarına atıfta bulundu.