Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7495
EURO
43,6407
IMKB
9.258,000
ALTIN
4.143,400
 
Hava Durumu ANKARA
9 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
RAKIMIZ AK, PARTİMİZ AK, HADİ ŞEREFE VURAK
RAKIMIZ AK, PARTİMİZ AK, HADİ ŞEREFE VURAK
 
Denizli'nin Bekilli İlçesi'nin AKP'li Belediye Başkanı Yaşar Halil Yiğit, partide içki içenler olduğunu ancak sakladıklarını belirterek, hükümeti de ÖTV'nin yüksek tutulması nedeniyle eleştirdi.
 
1.9.2007 - 13:50

Denizli'nin Bekilli ilçesi Belediye Başkanı AKP'li Yaşar Halil Yiğit, Nâzım Hikmet ve Ömer Hayyam sevdalısı bir şarap üreticisi. Partisinin şaraba yüksek oranda Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) getirdiğini ifade eden Yiğit, ilçede yılda 30 milyon litre şarap üretildiğini söyledi.

2002 yılından önce bir litre şarabın ÖTV'si 1 YTL civarındayken AKP hükümetinin bunu 3.28 YTL'ye çıkardığını belirten Yiğit, "Konuyu, Maliye Bakanlığı başta olmak üzere, yetkililere defalarca ilettik. Ama maalesef olumlu bir yanıt alamadık. Önce kayıt altına alıp sonra bu verginin düşürüleceği söylendi. Ama hiçbir şey yapılmış değil" diye konuştu.

AKP içinde de içinler olduğunu söyleyen Yiğit, içkinin günah olduğu konusunun sadece bir yorum olduğuna inanıyor. Bekilli Belediye Başkanı Yaşar Halil Yiğit, bu sözlerine şöyle açıklık getiriyor: "Kimseye zarar vermeden içersen neden günah olsun? Her şeyin fazlası zarar değil mi? AKP'de de birçok insan içiyor, ama kendini saklıyor. Biz saklamıyoruz. İçki içmek yine de kişisel tercihtir. Bir olay anlatayım. Ankara'nın Hasanoğlan ilçesinde AKP ilçe teşkilatı bir yemek vermiş. Tabii, yemekte alkollü içecek de var. İlçe Başkanı ayağa kalkarak Orta Anadolu şivesiyle şöyle demiş: 'Rakımız ak, partimiz ak, hadi vurak.' Bunu anlatır, güleriz."

(MİLLİYET)

 


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


PARTRİK BARTHOLOMEOS'A KAFATASI ZİYARETİ

SİVİL ANAYASAYA HAZIRLIĞINDA SOROS İZLERİ

TÜRK,"BİZ PKK'YA TERÖRİST DİYEMEYİZ"
»  TÜRK HALKI KAZANCINI YABANCIYA FAİZ OLARAK ÖDEDİ
»  CÜBBELİ AHMET HOCA'DAN İSLAMİ SEKSİN KURALLARI
»  "GÜL KÖKTEN DİNCİ DEĞİL"
»  GÜL'ÜN KONVOYU YANLIŞ YOLA GİRİNCE
»  ZANA'NIN YARGILANMASINA BAŞLANDI
»  CHP HÜKÜMET PROGRAMINDA GENEL KURULA GELDİ
»  MADEN OCAĞINDA PATLAMA: 2 YARALI
»  "KAYIP ABD SİLAHLARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA"
»  PKK ÖLDÜRÜLEN TERÖRİSTLERİN SAYISINI AÇIKLADI
»  ANAYASA TASLAĞI TAM OLUŞMADI
»  KAMER GENÇ'TEN MECLİS'TE SEZER'E ÖVGÜ
»  BAYKAL'IN ESPİRİ GÜNÜ
»  OKTAY EKŞİ GENELKURMAYA YÜKLENDİ
»  ERDOĞAN, 60.HÜKÜMETİN HEDEFİNİ AÇIKLADI
»  DTP VE AHMET TÜRK HAKKINDA SORUŞTURMA
»  BOĞAZ'A ÜÇÜNCÜ KÖPRÜ
»  VEKİLLERİN TELEFONU TBMM'DE SUSACAK
»  HUDSON OLAYINI YAZAN GAZETECİLER ÇİZİLDİ
»  DTP'DEN GENELKURMAYA JET YANIT
»  AFGANİSTANDA REHİN ALINAN TÜRKLER SERBEST
»  CHP: SEÇİM SONUÇLARI İNCELENSİN
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.