PORSMOUTH - Amacı dünya rekoru kırmak olan çılgın adam, varildeki benzini üstüne döktürdü, kibrit çaktırdı ve ardından koşmaya başladı. İngiltere Portsmouth'ta gerçekleşen olayda Malcolm her ne kadar çılgın bir işe imza atmış olsa da tedbiri de elden bırakmadı. Çünkü alev topuna dönüşmeden önce koruyucu kıyefetler giymişti. Sekiz katman koruyucu kıyafet giyen adam, kaskını takmayı da ateşten koruyucu jeli de sürmeyi ihmal etmedi.

39 yaşındaki çılgın adam olay anını şöyle anlattı: “Hakikaten çok dehşet vericiydi. herşeye rağmen o sıcaklığı hissettim. Koruyucu elbise var ama yine de üstünüzde bir ateş topu var, korkmamanıza imkan yok. Her şey 17 dakikada oldu, bitti. Çılgınca bir davranıştı ama yine de çok deli bir insan sayılmam.

Kocasını alevler içinde koşarken seyreden 33 yaşındaki karısı Anna Marie ise “Hakikaten çok korkunç bir olay.Haliyle çok korktum ve sinirlerim de çok gerildi. Onu öyle görünce yüreğim ağzıma geldi."