Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,0785
EURO
44,2315
IMKB
9.214,000
ALTIN
4.139,210
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 22 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
RİJKAARD İÇİN DÜĞMEYE BASILDI!
RİJKAARD İÇİN DÜĞMEYE BASILDI!
 
Yönetimin, Frank Rijkaard ile yolları ayırmak için düğmeye bastığı, Fatih Terim ile masaya oturmaya hazırlandığı her yerde konuşulmaya başlandı. Başkan Adnan Polat’ın, milli maçlar nedeniyle lige verilecek arada ciddi bir operasyon yapacağı bildirildi. Karşılaşma sonrası “Son dakikada gol atıyoruz ve bunu koruyamıyoruz. Üstelik 10 kişi oynayan bir takıma karşı” sözleriyle Rijkaard’ı hedef alan Polat’ın, Fatih Terim’i ikna etmek için kolları sıvadığı ileri sürüldü.
 
28.8.2010 - 08:44

Terim’in alternatifinin ise Futbol Federasyonu ile anlaşmazlık halinde olan Ersun Yanal olduğu öğrenildi. Yanal’ın tazminatının yüklü olmadığı ve ayrılma fikrine sıcak baktığı belirtildi. Yanal’ın özellikle Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl ile arasında sorun olduğu da gelen haberler arasında.
Dışarıda kimse var mı?
Avrupa’ya erken veda eden Galatasaraylı oyuncular, Atatürk Havalimanı’nda yoğun güvenlik önlemleri altında karşılandı. THY’ye ait özel bir uçakla 03:45’de İstanbul’a gelen Galatasaray kafilesini sadece bir taraftar alkışlayarak protesto etti. Taraftar tepkisi olabilir düşüncesiyle polisin dış hatlar terminali içinde ve dışında geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü. Moralsiz olan futbolcuların taraftar tepkisinden çekindikleri gözlenirken, Ayhan’ın güvenlik görevlilerine “Dışarıda seyirci var mı?” diye sorması dikkat çekti.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


GAZİANTEP 2 KONYASPOR-2

ANKARAGÜCÜ 1-KAYSERİ -1

ANKARAGÜCÜ 1-KAYSERİ -1
»  HİDDİNK, MİLLİ TAKIMI AÇIKLADI
»  FLAŞ.. İŞTE BEŞİKTAŞ'IN RAKİPLERİ!
»  VOLKAN'DAN ACI İTİRAF!
»  ERDOĞAN'DAN DEV ADAMLARA MORAL ZİYARETİ!
»  İŞTE UEFA SONUÇLARI VE TUR ATLAYAN TAKIMLAR!
»  "KÜÇÜÇÜK BİR HATA YÜZÜNDEN KAYBETTİK"
»  G.SARAY SON DAKİKADA AVRUPA'YA VEDA ETTİ! 1-1
»  KARTAL, HELSİNKİ'Yİ EVİNDE PARÇALADI 4-0
»  TRABZON SON 5 DAKİKA'DA YIKILDI 2-1
»  FLAŞ.. BURSASPOR'UN RAKİPLERİ BELLİ DLDU!
»  ŞENOL GÜNEŞ'İ ÇILDIRTTILAR!
»  GALATASARAY'DA İSTİFA ŞOKU!
»  GALATASARAY'A KAMERUNLU KARABOĞA!
»  TRABZONSPOR'LU YATTARA'DAN CAMİ'YE KLİMA YARDIMI!
»  BEŞİKTAŞ'TAN MEHMET AURELİO SÜRPRİZİ
»  AYKUT KOCAMAN: PAOK'U DÜŞÜNDÜK, KAYBETTİK
»  KASIMPAŞA-BUCA PUANLARI PAYLAŞTI 0/0
»  TRABZON FENER'İ YIKTI GEÇTİ 3-2
»  ERMAN HOCA'DAN ŞOK İDDİA
»  ''ÜÇ OYUNCU İSTİYORUM''
»  HER HAFTA BİR KÜRTÇE MAÇ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.