Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılacak “İktidar Yolunda İstanbul Buluşması” adlı etkinliğe, İstanbul’un yanı sıra, Türkiye’nin çeşitli illerinden de katılım olması bekleniyor. İstanbul’daki cadde ve sokaklara, etkinliği duyuran çok sayıda billboard asıldı. Mustafa Sarıgül imzasıyla asılan billboardlarda, “Değişim isteyen tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz” ifadesi yer alıyor.
27 Eylül Pazar günü saat 12.00’de Zeytinburnu Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılacak olan “İktidar Yolunda İstanbul Buluşması”na, 70 ilde örgütlenmesini tamamlayan “Türkiye Değişim Hareketi”nin İl ve ilçe başkanları ile yöneticilerinin yanı sıra, harekete destek veren binlerce yurttaş katılacak. Mustafa Sarıgül toplantıda yapacağı konuşmada, TDH’nin partileşme çalışmaları, siyaset anlayışı ve çeşitli konulardaki projelerini kamuoyu ile paylaşacak.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Türkiye Değişim Hareketi lideri, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, “Türkiye’nin yeni bir değişime, yeni bir siyaset anlayışına ve yeni bir enerjiye ihtiyacı var. Türkiye Değişim Hareketi, toplumun tüm kesimlerini kucaklayacak yeni bir siyaset modelini oluşturmak için çalışıyor. Türkiye’nin büyük bölümünde örgütlenme çalışmalarımız tamamlandı. 27 Eylül’de, değişim isteyen tüm yurttaşlarımızla bir araya geleceğiz. Ülkemizin ihtiyaç duyduğu yeni siyaset anlayışını kamuoyu ile paylaşacağız. İstanbul’dan tüm Türkiye’ye önemli mesajlar vereceğimiz bu büyük buluşmaya ayrım gözetmeden herkesi bekliyoruz” dedi.