Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2329
EURO
34,9539
IMKB
10.400,000
ALTIN
2.412,060
 
Hava Durumu ANKARA
16 / 29 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
SARIGÜL'ÜN MORALI BOZULDU!
SARIGÜL ÜN MORALI BOZULDU!
 
CHP Beşiktaş adayı olarak Avukat Murat Hazinedar'ı, Kartal'da Altınok Öz'ü, Maltepe'de de Canan Kaftancıoğlu yerine Ali Kılıç aday gösterildi. Beşiktaş'ta Çoban'ın aday gösterilmemesi Sarıgül'ü üzdü.
 
10.2.2014 - 12:43

Cumhuriyet Halk Partisi, dün tarihi günlerinden birini yaşadı. Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) 15 saate yakın süren toplantıların ardından CHP'nin İstanbul ilçe adaylarını belirledi. Uzun tartışmaların ardından sabaha doğru gelen son dakika değişiklikleriyle bazı adayların ismi çizildi. Maltepe'de AKP'nin kadın adayı Prof. Dr. Edibe Sözen'in karşısına çıkarılacağı duyurulan CHP İl Başkan Yardımcısı Canan Kaftancıoğlu son dakika değişikliğine kurban gitti. Kaftancıoğlu'nun yerine CHP'nin Yurtdışı Örgütlenmeden Sorumlu Koordinatörü eski milletvekili Ali Kılıç, CHP'nin Maltepe adayı oldu.
Dün geceyarısına kadar aday olduğu konuşulan Doktor Hüsnü Süslü de son dakika değişikliklerinden nasibini alan bir diğer isim oldu. Öz'ün yerine şimdiki başkan Altınok Öz, yeniden Kartal'ın adayı olmayı başardı.

Nasuh Mahruki'ye sert itiraz

CHP Parti Meclisi'nde Kadıköy Belediye Başkan adaylığı için sabaha doğru ortaya ismi ortaya atılan Nasuh Mahruki, sert tartışmalara yol açtı. Mahruki'nin İşçi Partisi üyesi olduğunun belirlenmesi üzerine, adaylığı gündemden kalktı.
Bu arada CHP Genel Merkezi önünde akşam saatlerinden itibaren toplanan çok sayıda CHP'li, aday gösterilen bazı isimlere tepki gösterdi. Dışarıdaki gerginlik, içeride toplantı halinde olan Parti Meclisi üyelerine de yansıdı. Tarihi aday belirleme toplantısı sabah 05:30'da sona erdi.

Kadıköy, Bakırköy ve Çekmeköy için yetki Kılıçdaroğlu'nda

Şu ana kadar İstanbul'daki 39 ilçeden 36'sının belediye başkan adayını tespit eden CHP yönetimi, Kadıköy, Bakırköy ve Çekmeköy adaylarını daha sonra açıklayacak. Her üç ilçe için de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun kararının belirleyici olacağı öğrenildi. Esenyurt'ta ise hakkındaki örgüt suçlaması Yargıtay tarafından onanan ve adaylığı daha önce açıklanan Gürbüz Çapan'ın aday gösterilip gösterilmeyeceği Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) bağlı. CHP'nin aday göstereceği Çapan'ın ismi YSK tarafından çizilirse burada da yeni bir belediye başkan adayı tespit edilecek.

Sarıgül'ün morali bozuldu

CHP İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının belirleneceği toplantının yapıldığı saatlerde, Ataşehir ve Tuzla'da seçim çalışmalarını sürdüren Mustafa Sarıgül'ün, parti yönetiminin istemediği bazı adayları göstermesi üzerine moralinin bozulduğu örenildi. Danışmanı ve Türkiye Değişim Hareketi'nin kurucularından Tonguç  Çoban'ın Beşiktaş'ta aday gösterilmesi için ısrarlı olan Mustafa Sarıgül, bu isteğinin Genel Merkez'den dönmesi üzerine bugün tüm görüşmelerini iptal etti. Sarıgül'ün kurmaylarıyla bugün bir durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi. (Metro Haber Merkezi)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


SÜRPRİZ ADAYLAR CHP'Yİ KARIŞTIRDI

flaş.. CHP'DE ŞOK İSTİFA

CHP, KALELERDE ADAYINI BELİRLEDİ
»  CHP İSTANBUL'DA DEĞİŞİME GİDİYOR!
»  ''SÜRENİZ DOLUYOR,YİYİN İÇİN KUDURUN''
»  KILIÇDAROĞLU,ANKET İDDİALARINA ÇOK KIZDI
»  ERDOĞAN'DAN YENİ 'PARTİLER' SİNYALİ
»  CHP'DE YENİ ARAYIŞ!
»  "BÜTÜN PAZARLIKLARI AÇIKLAYACAĞIZ"
»  MANSUR YAVAŞ'A MUHARREM İNCE ŞOKU
»  BAHÇELİ: DİNLEMNEYEN KALMADI,O YÜZDEN...
»  AKP, 35 İL'İN İLÇE ADAYLARINI AÇIKLADI
»  CHP'DE ADAY KRİZİ!
»  CHP'DEN 'YURTTAŞ KÜRSÜSÜ" UYGULAMASI
»  AK PARTİ'DE, AL PARTİ ENDİŞESİ!
»  LEVENT KIRCA ADAY OLDU!
»  CHP'DE ADAY KRİZİ!
»  KEÇİÖREN'DE ÜLKÜCÜ SAVAŞI
»  ANKARA'DA TKP,ÖDP VE EHP'DEN ORTAK ADAY
»  CHP'DE UŞAK VE ADANA SÜRPRİZİ!
»  "ANKARA'DA YARIŞAN TEK ÜLKÜCÜ BENİM"
»  HSYK'DA DEĞİŞİKLİK ANAYASA’NIN İNFAZIDIR
»  SARIGÜL: AK PARTİ'DE YÜZDE 17 OYUM VAR!
»  SARIGÜL: ÖNÜMÜ KESMEYE ÇALIŞIYORLAR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.