Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5594
EURO
34,8278
IMKB
9.645,000
ALTIN
2.418,580
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 27 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ŞEBNEM FERAH’TAN BAŞBAKAN’A MEKTUP
ŞEBNEM FERAH’TAN BAŞBAKAN’A MEKTUP
 
Türkiye’de rock müziğin en güçlü seslerinden Şebnem Ferah, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bir mektup yazarak, “Sayın Başbakanım, eğer söylemezsem bir insan olarak büyük bir yanlışa ortak olmuş gibi hissedeceğim, lütfen bir konuşma daha yapınız ve özür dileyiniz. Rica ediyorum, karşıdan bakıldığında en eksik ifadeyle 'erk sarhoşluğu' gibi görünen bu tavrınızı bir tarafa bırakınız ve ivedilikle 'dinlemeye' başlayınız” dedi.
 
2.6.2013 - 08:13

 Şebnem Ferah’ın, Başbakan Erdoğan’a yazdığı ve Twitter hesabında paylaştığı mektubu, yaklaşık 3 saat içinde 5 bin 500 kez paylaşıldı. Başbakan Erdoğan’ın bugünkü konuşmasını eleştiren ve özür dilemesini isteyen Ferah’ın mektubu şöyle: 
“Unutmayınız; siz, size oy vermeyenlerin, sizinle aynı fikirde olmayanların da başbakanısınız. Günlerdir kendi vatandaşlarınıza ruhen ve bedenen şiddet uygulanmaktadır. Üstelik dünyanın neresine giderseniz gidin 'doğru' ve 'haklı' sayılacak, parkını, ağaçlarını, şehirlerini korumaya gönüllü insanların masum gösterisine karşılık olarak… 
Sayın Başbakanım, lafı hiç uzatmayayım. Hislerim beni yanıltmıyorsa bugünlerde takınacağınız tavır tarihe nasıl geçeceğiniz konusunda her zamankinden çok daha etkili olacak. 
Sayın Başbakanım, eğer söylemezsem bir insan olarak büyük bir yanlışa ortak olmuş gibi hissedeceğim, lütfen bir konuşma daha yapınız ve özür dileyiniz. Zararın neresinden dönülürse kardır. Bugün konuyla ilgili söylediklerinizden çok daha yapıcı olacağına inancım sonsuzdur. Lütfen, 'Vatandaşlarımın haklarını korumak şöyle dursun; en ufak ve doğal demokrasi emaresinde onları ruhen ve bedenen yaraladığım için, bu ülkede yaşayan insanların tamamının ne düşüneceğini, ne hissedeceğini, neyi kabulleneceğini yönlendirme erkine sahip olduğum yanılgısına düştüğüm için, vicdanımın sesini dinlemek ve sağduyulu bir hamleyle bana ne anlatıldığını dinlemek, görevimin ve sorumluluklarımın gerçek gerekliliklerini yerine getirmek yerine her istediğini yaptırmaya alışmış ve oyuncağı elinden alınmış öfkeli bir çocuktan farklı davranamadığım için bütün kalbimle özür dilerim' deyiniz. Bütün kalbimle ve inanarak söylüyorum; bence bunu bize borçlusunuz. Sayın ve Sevgili Başbakan'ım… Ben 'bir ağaç gibi tek ve hür, bir orman gibi kardeşçe yaşamak' isteyen vatandaşlarınızdan biriyim. Siz bizim başbakanımızsınız. Rica ediyorum, karşıdan bakıldığında en eksik ifadeyle 'erk sarhoşluğu' gibi görünen bu tavrınızı bir tarafa bırakınız ve ivedilikle 'dinlemeye' başlayınız.” 

-İSTANBUL KONSERİ İPTAL- 

Şebnem Ferah’ın bugün Vodafone FreeZone kapsamında İstanbul Parkorman’da gerçekleştirileceği konseri iptal edilirken, ekip arkadaşı ve aranjör Ozan Tügen de Twitter’dan yazdığı mesajda, “Bu akşamki konserimiz ileri bir tarihe ertelendi. Kendi adıma, orada olmayı planlayan herkesi sokaklara çağırıyorum” dedi. (ANKA)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TÜRKİYE, GÜZELİNİ SEÇTİ'

NURGÜL YEŞİLÇAY'IN TAKSİM İSYANI!

SANATÇI LEYLA OKAY YOĞUN BAKIMDA
»  MİRGÜN CABAS-TUBA ÜNSAL EVLENDİ!
»  SEZEN AKSU'DAN 'GEZİ' AÇIKLAMASI
»  MERYEM UZERLİ SUSKUNLUĞUNU BOZDU!
»  ÜNLÜ OYUNCU ÖLÜMDEN DÖNDÜ!
»  KLEOPATRA BÜLENT ERSOY!
»  HÜRREM, 2,5 YILDA 4 MİLYON DOLAR KAZANDI
»  YAPIMCIDAN MERYEM UZERLİ'YE REST!
»  ANGELİNA'DAN AMELİYAT SONRASI İLK POZ
»  BU ŞEHRİN YÜZDE 85'İ KADIN!
»  TATLISES 2.5 YIL SONRA İLK KEZ!
»  TUĞÇE KAZAZ, NAMAZA BAŞLADI!
»  MUHTEREM NUR, OYA AYDOĞAN'A İSYAN ETTİ
»  ANGELİNA JOLİE'NİN ACI KAYBI!
»  ÖYLE BİR FRİKİK VERDİ Kİ!
»  AJDA PEKKAN TABURCU OLDU!
»  HÜRREM SULTAN ALMANYA'YA KAÇTI
»  ''İÇKİ YASAĞI GÜNAHLARI KAPATMAZ''
»  AJDA PEKKAN HASTANEYE KALDIRILDI
»  FATMAGÜL'DEN TUVALET İTİRAFI!
»  HÜRREM TÜKENDİ!
»  HER KADIN FAHİŞELİK HAYALİ KURAR!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.