Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7612
EURO
43,6459
IMKB
9.391,000
ALTIN
4.143,630
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
SELÇUK ŞAHİN'İN GÖZYAŞLARI
SELÇUK ŞAHİN İN GÖZYAŞLARI
 
Taraftarların bu desteği karşısında teknik heyet ve oyuncularda duygulu anlar yaşadı. Futbolculardan Selçuk Şahin de taraftarların yanından dönerken, FB TV’nin canlı yayınında gözleri dolduğu için konuşamadı.
 
11.7.2011 - 00:27

Düzce’de kamp yapan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, çift kale maçta sakatlanan Emmanuel Emenike, çalışmayı yarıda bıraktı.

Kaynaşlı ilçesindeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’ndeki antrenmanda yapılan çift kale maç sırasında ayağı çime takılan Emenike, yerde kaldı.

Sağlık görevlileri hemen sahanın içine girip, Nijeryalı futbolcunun durumunu kontrol ettiler. Daha sonra sedyeyle saha kenarına taşınan Emenike’nin sağ ayağına bandaj yapıldı. Bandaj yaptırdıktan sonra tesislere giden Nijeryalı oyuncunun sağ ayak bileğinin burkulduğu bildirildi.

UĞUR’UN AYAK BİLEĞİNDE KISMİ YIRTIK TESPİT EDİLDİ

Dün gündüz antrenmanında sakatlanan Uğur Boral’ın, sol ayak bileğindeki bağlarda kısmi yırtık olduğu açıklandı.

Antrenmanda yer almayan Uğur’un tesislerde tedavi olduğu bildirildi.

Sol arka adalesinde kısmi yırtık bulunan Serdar Kesimal’in tedavisinin devam ettiği, Serdar’ın durumunun iyiye gittiği kaydedildi.

EMRE VE NİANG İSTANBUL’A DÖNDÜ

Dün akşamki antrenmanı ağrıları olduğu için yarıda bırakan Emre Belözoğlu’nun sağ ayak kaval kemiğindeki ağrıları nedeniyle MR çektirmek için İstanbul’a gittiği açıklandı.

Sol ayağının üstünde yumuşak doku zedelenmesi olan Mamadou Niang’ın da İstanbul’a döndüğü, tedavisini burada devam ettirdiği kaydedildi.

Antrenmana bileği burkulan Berk Elitez ve dün akşamki antrenmanda sol dizine darbe alan İlyas, antrenmanda yer almadı.

ANTRENMAN

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, koşu, ısınma, 5’e 2 pas çalışması yaptı.

Daha sonra gruplara ayrılan sarı-lacivertliler, yarı sahada çift kale maçlar yaparken, bir grup da saha kenarında tempolu koşu yaptı.Selçuk Şahin'in gözyaşları!

Antrenmanda Mehmet Topuz ve Gökay Iravul, pas çalışmasının takımdan ayrı koştu.

KAMP İKİ GÜN ÖNCE SONA ERİYOR

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın futbolcuların çalışmasını beğendiği için kampı planlanandan iki gün önce bitireceği ifade edildi.

Antrenman öncesinde oyuncularıyla sahada toplantı yapan Kocaman’ın, futbolcularına, şunları söylediği bildirildi: "Kampa problemli başlandık ama hem antrenmanlara katılım, hem de ruhsal katılım olarak çok çok iyi bir performans ortaya koydunuz. Başta kaptan Alex olmak üzere en genç Recep Niyaz’a kadar herkes futbolu sevdiğini gösterdi. Bu göreve başladığımda ilk toplantıda da söylemiştim, ’Futbolu sevenlerle bu işi başaracağız’ demiştim. Burada bunu gösterdiniz, teşekkürler.

İyi çalıştığınız için kampı erken bitiriyoruz. Belçika yolculuğu öncesinde ailelerinizle bir arada olursunuz, moral kazanırsınız." Topuk Yaylası’nda 13 Temmuz Çarşamba gününe kadar kalıp, Çarşamba günü direkt Sabiha Gökçen Havalimanı’na geçerek, Belçika’ya gitmeyi planlayan sarı-lacivertliler, yarın sabah antrenmanından sonra kampı tamamlayarak, İstanbul’a dönecek.

12 Temmuz Salı günü akşama kadar izinli olan oyuncular, akşam Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde toplanarak, antrenman yapacak.

Fenerbahçe, 13 Temmuz’da hazırlık maçları yapmak için Belçika’ya gidecek.

TARAFTARLAR TOPUK YAYLASINA AKIN ETTİ

Fenerbahçeli taraftarlar, antrenman sırasında akın akın Topuk Yaylası Tesisleri’ne gelerek, teknik heyet ve futbolculara tezahüratlarla moral verdi.

İstanbul’dan ve çevre illerden otobüsler ve özel otolarıyla tesislere gelen yaklaşık 2 bin taraftar, saha kenarından antrenmanı izledi.

Taraftarlar çalışmayı izlerken, "Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe", "Büyük başkan, Aziz Yıldırım", "Yıkılmayan son kale Fenerbahçe", "Fenerbahçe ile kimse başa çıkamaz" şeklinde tezahüratlar yaptı.

Daha sonra taraftarlar, "Çoçuklar inanın, inanın çocuklar, güzel günler göreceği, güneşli günler, Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz, sokakları cehenneme çevireceğiz " şeklinde bir süre tezahürat yaptı.

Fenerbahçeli futbolcular tezahüratlar üzerine taraftarların yanına giderek, onları alkışladı. Taraftarlar da "Şampiyon Fenerbahçe" diye bağırdı.

Taraftarlar daha sonra Aykut Kocaman için tezahürat yaparken, Kocaman taraftarların yanına doğru giderek sağ yumruğunu havaya kaldırarak, taraftarlara karşılık verdi.

Bu arada, antrenman öncesi jandarma ekipleri ve özel güvenlik tesis etrafından güvenlik önlemi aldı. Taraftarlar için futbolcuların idman yaptığı sahanın kenarına bariyerler koyan jandarma, kulübün isteği üzerine taraftarları buradaki sahaya ve kale arkasındaki alana aldı. Daha önce gazetecilerin çimlere basmamaları konusunda uyarıldığı sahada taraftarlar gezerken, idman sonunda bu sahada bazı taraftarların maç yaptığı görüldü.

SEZER’E MORAL VERDİLER

Futbolda şike iddiaları soruşturması kapsamında gözaltına alınıp, savcılıkta sorgulandıktan sonra serbest bırakılan Sezer için taraftarlar, "Sezer buraya" diye bağırdılar.

Takımla koşan Sezer, geri dönerek taraftarları alkışladı.

Antrenmanın sonunda da oyuncular taraftarların yanına giderek, taraftarların tezahüratlarına alkışlarla karşılık verdiler. Taraftarlar daha sonra tek tek oyuncuları çağırarak, alkışladı. Oyuncular da taraftarlara imza dağıttı.

Aykut Kocaman da tesislere giderken, taraftarların isteği üzerine yanlarına giderek, fotoğraf çektirdi.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Taraftarların bu desteği karşısında teknik heyet ve oyuncularda duygulu anlar yaşadı.

Teknik direktör Aykut Kocaman ve kaptan Alex, engelli taraftarlar Mevlüt Dilaver ve Halil Taşkın Yılmaz ile Fenerbahçe formalı bir bebekle fotoğraf çektirdi.

Elektrikli tekerlekli sandalye ile tesislere gelen Halil Taşkın Yılmaz’ın Aykut Kocaman’a "Durum o kadar kötüydü ki gelmem gerektiğini hissettim. Hocam arkanızdayız" demesi, Kocaman’ı duygulandırdı.

Futbolculardan Selçuk Şahin de taraftarların yanından dönerken, FB TV’nin canlı yayınında gözleri dolduğu için konuşamadı.

Futbolcular ve teknik heyet, yemek yemek için tesislere giderken, tüm taraftarların gelmesinin ardından yeniden sahaya çıkacakları söylendi.

KAPTAN ALEX: "BU TARAFTAR DÜNYADA YOK"

Fenerbahçe futbol takımı kaptanı Alex De Souza, kendilerini desteklemeye gelen taraftarların yine büyüklüğünü gösterdiğini söyledi.

FB TV’ye konuşan Alex, taraftarların bu sıkıntılı günlerde, Topuk Yaylası’na kadar gelerek kendilerine destek verdiğini belirterek, "Dünya üzerinde takımına bu kadar bağlı ve tutkulu taraftar bulmak zor. Fenerbahçe taraftarı bütün zorlukları aşarak buraya kadar gelip bize destek verdi.

Gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bize duygusal anlar yaşattılar" diye konuştu.

Bir taraftarın hediye ettiği tesbihi eline takan Alex, bu hediyeyi saklayacağını söyledi.

Fenerbahçe, akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ÇARŞI, TRABZONSPOR'U ŞAMPİYON YAPTI

FENERBAHÇE'DEN TEPKİ!

FENER TARAFTARI İSYANDA
»  YILDIRIM'IN TUTUKLANMASINA KİM NE DEDİ?
»  FLAŞ..AZİZ YILDIRIM TUTUKLANDI
»  KOCAMAN VE ALEKS MORAL AŞILIYOR!
»  ARDA, KALMA NEDENİNİ AÇIKLADI
»  AZİZ YILDIRIM BU KADARINI HAKETMEDİ
»  YILDIRIM'IN İFADESİ F.BAHÇE SİTESİNDE
»  FENERBAHÇE YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA
»  AZİZ YILDIRIM'IN ODASI BOŞALTILDI!
»  EMENİKE, KOCAMAN'A DERT YANDI!
»  "DARAĞACINDA OLSAMDA..."
»  HASTANE'YE SÜRPRİZ ZİYARET
»  ALİ KOÇ'TAN İLGİNÇ AÇIKLAMA
»  UEFA'DAN TFF'YE MEKTUP
»  FENERBAHÇE KAMPINDA DUYGUSAL BULUŞMA
»  UYGUN SON ROPÖRTAJINDA NE DEMİŞTİ?
»  FENERBAHÇE'DEN TBMM'YE ŞİKE DİLEKÇESİ
»  TATİLİ BIRAK, FENERBAHÇENE SAHİP ÇIK!
»  EMENİKE SINIRDIŞI EDİLMEYECEK
»  BÜLENT UYGUN VE ÜMİT KARAN'A ŞOK!
»  FUTBOL'DA TUTUKLU SAYISI 25 OLDU
»  "MUZ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.