Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
SERCAN VE VOLKAN, G.SARAY YOLCUSU MU?
SERCAN VE VOLKAN, G.SARAY YOLCUSU MU?
 
Galatasaraylı yöneticiler, Suada'da yapılan görüşmede Bursa'ya Sercan-Volkan ikilisine karşılık Servet, Ali Turan artı 5 milyon Euro önerdi.
 
9.12.2010 - 13:39

Yeni stadı Arena’ya çok daha güçlü bir kadroyla gitmek isteyen ve bu doğrultuda 4 yabancı ile yerli yıldızların peşine düşen Galatasaray, Bursaspor ile masaya oturdu. Suada’da yapılan görüşmede, Yeşil- Beyazlı kulüpten Sercan ile Volkan’ı resmen isteyen Sarı-Kırmızılılar, karşılığında Servet, Ali Turan artı 5 milyon Euro önerdi. Bursalılar düşünmek için süre talep etti. Önümüzdeki günlerde başkanlar seviyesinde gerçekleşecek görüşmenin ardından olaya son nokta koyulacak. Sercan-Volkan ikilisinin 2. yarıda Galatasaray formasını giymesi çok yüksek ihtimal.

SERCAN ASLAN'A İLAÇ OLUR MU?

FANATİK, Sarı-Kırmızılı taraftarları oldukça heyecanlandıran milli oyuncunun transferini üç usta yazara sordu:

Forvet için alınmamalı

Sercan Yıldırım santrfordan çok iyi bir kanat oyuncusudur. Galatasaray kendisini alarak gelecekte yapacağı bir santrfor tasarrufundan vazgeçecekse yanlış yapar. Sercan özellikle bu sene oynadığı maçlarda çok gözlem altında tutuldu. Karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda tipik bir golcünün davranışlarına uygun vuruşlar yapamadı. Ancak kendisi kanat oyuncusu olarak transfer edilirse doğru davranılır. Kaba bir benzetme ile Pino ne kadar golcüyse Sercan da ona yakın golcüdür. Sercan’ı gol vuruşları değil ama saha dışı özellikleri açısından Tanju Çolak’ın gençliğine benzetebiliriz. Oysa Sercan, Tanju’nun saha içi gol vuruşlarına yaklaşabilse, onun saha dışı tutumlarından uzaklaşabilse doğru davranmış olur. Bursa’da bile hoşgörüde zorlanılan davranışları Galatasaray’da büyük yankı bulur.

Ömer Ural Kükner

Sorun futbolunda, yeteneğinde değil!

Sercan Türk futbolunun tartışmasız en büyük yıldızlarından biri. Hangi formayı giyerse giysin bu görüşüm değişmez. Çünkü yetenek tartışılmaz. Sercan’ın tartışılan kısmı futbolu ve eksikleri. Bence 20 yaşında bir futbolucu eğer isterse bunları rahatlıkla halleder. Sercan’ın en büyük artısı ve eksisi aslında iç içe. Rakip kaleye çok rahat gidebilen ve kaleciyle bu kadar rahat karşı karşıya kalabilen futbolcu çok azdır. Ancak sorun da burda başlıyor. Karşı karşıya kaldığında topa nasıl vuracağını bilmiyor ya da biliyor ama uygulamada zayıf. Şimdi Galatasaray için adı ön planda. Sarı-Kırmızılı formayla başarılı olmaması için bir neden yok. Çok rahat oynar ve takıma katkısı müthiş olur. Ayrıca herkesin aksine ben yaşına göre çok olgun bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.

Tunç Kayacı

Faydalı olur ama...

Şu anda iyi futbolcu diyebileceğimiz tüm Türk futbolcuların Galatasaray’da oynayıp oynayamayacağı tartışılabilir. Sarı-Kırmızılılar’ın kadro yapısı o kadar anlamsız oluşturulmuş ki, en ufak bir sakatlık probleminde çöküntüye uğruyor. Böyle bakarsak Sercan, oynadığı bölge itibariyle Galatasaray’a faydalı olur. Ancak, transferi tek yönüne bakarak yapmak bugünkü kulüplerin genel hastalığı. Sercan’ın Galatasaray’da, büyük şehirdeki büyük takım oyuncularına olan, ‘futbol dışı’ aşırı ilgilere vereceği reaksiyon iyi hesaplanmalı. Futbolcu, ihtiyaç olan bölgeye uygunluğunun yanında o kulübün kültürüne nasıl uyum sağlayabileceğine ve genel psikolojisine bakılarak alınırsa, transfer başarılı olur. Sözün özü, Sercan’ın saha dışı performansı büyüteç altına alınmalıdır.9 ARALIK 2010/FANATİK/Can Çobanoğlu



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


HAKAN ŞÜKÜR'DEN VEKİL ADAYLIĞINA YEŞİL IŞIK!

TİMSAH'IN ALEKS HESABI TUTMADI!

AİLE HEKİMLERİNE ŞOK!
»  FENER'DE İLK YOLCU BELLİ OLDU
»  VOLKAN DEMİREL'İN ACI GÜNÜ!
»  İRAN'DAN MARADONA BOMBASI!
»  ŞOK.. RÜŞTÜ, FUTBOLU BIRAKIYOR
»  ALEKS'İN İSTİKLAL MARŞI SÖYLEYEN KIZI!
»  GUTİ, BELEDİYE OTOBÜSÜNE TOSLADI!
»  RIDVAN DİLMEN'E GÖRE AYKUT KOCAMAN'IN TEK HATASI!
»  FENER, KABABÜK'Ü YENDİ, ZİRVEYE ORTAK OLDU 2-1
»  KONYA, GENÇLER'İ 2 GOL'LE GEÇTİ, 3 PUANI KAPTI 2-1
»  SAĞLAM:'11'E 11 OLSAYDI SONUÇ FARKLI OLURDU'
»  KARTAL, TİMSAH'IN YENİLMEZLİĞİNE SON VERDİ 1-0
»  İNÖNÜ STADI MAÇ BAŞLAMADAN KAN GÖLÜNE DÖNDÜ!
»  DÜNYA KUPASI ÖFKESİ DURMUYOR!
»  YARALI ASLAN'A KASIMPAŞA MORALİ 3-1
»  TARZAN NEFES ALDI 2-0
»  'EMENİKE İLE İGİLENMİYORUZ'
»  BOBO'NUN EŞİ, BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNİ TOPA TUTTU1
»  KARADENİZ FIRTINASI BUCA'YI DA VURDU 2-0
»  HAKAN ŞÜKÜR'DEN SİTEM DOLU AÇIKLAMALAR!
»  FENER, EMENİKE'NİN PEŞİNDE!
»  "TÜRKLERİ DÖVÜN" SKANDALI!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.