Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2505
EURO
34,8224
IMKB
10.056,000
ALTIN
2.430,230
 
Hava Durumu ANKARA
3 / 14 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Selçuk İnan:Hepinizden Hesap Soracağım
Selçuk İnan:Hepinizden Hesap Soracağım
 
Fenerbahçe yenilgisiyle birlikte Galatasaray’da ortalık iyice karıştı... Florya’da Selçuk İnan krizi patlak verdi..
 
22.11.2016 - 10:03

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Riekerink’in yardımcısı Ayhan Akman ile 91.dakikada doping odasında birbirine girdi. Nedeni ise, kimsenin bilmediği bir diyalogda saklı idi...”Hepinizden hesap soracağım. Gideceksiniz buradan...” Evet, Galatasaray kulübesinde yer alan tüm oyuncuların kulakları ile işittiği bu sözlere Hürriyet ulaştı. Peki, neler oldu. Galatasaray’da hareketli saatlerin yaşanması, Selçuk’un kadro dışı kalmakla burun buruna kalmasının nedeni ne idi. İşte Pazar gecesi Ülker

Stadyumu'nda yaşananlar... 71. dakikada Eren’in sakatlığı üzerine Riekerink, oyuna Cavanda’yı aldı. 26 dakikadır kenarda ısınan Selçuk da, değişiklik hakkının da bitmesi ile kulübeye geldi, yeleğini fırlattı.Ve kaptan isyan etti: “Ben orada dakikalardır ısınıyorum. Siz kulübede oturan Cavanda’yı oyuna alıyorsunuz. Böyle iş mi olur” dedi.

Riekerink’in yardımcısı Ayhan Akman dayanamadı ve “ Sen nasıl böyle konuşuyorsun. Sen kimsin” dedi. Ancak Selçuk İnan bir anda dozajı artırdı ve herkesin tepkisini çeken tehdit dolu ifadeler kullandı: “ Ben Galatasaray kaptanıyım. Hepinizden hesap soracağım. Gideceksiniz buradan”... Kulübedeki oyuncularında kanı dondu. Ayhan Akman ses çıkarmadı, maç bitimini bekledi.

Hakem Cüneyt Çakır, Kadıköy’de +5 dakika uzatmayı verince Ayhan Akman, Selçuk’a “ Bekle, 5 dakika kaldı, seninle içeride konuşacağız” dedi. Selçuk da “Görüşelim” tepkisini verdi. Maçın bitiş düdüğü ile Galatasaray kaptanı Ayhan Akman ve antrenör Riekerink, doping odasına girdi. Ayhan Akman, Selçuk İnan’a dönüp “ Gel bakalım. Şimdi sor bana hesabını. Ne soracaksın sen bana” dedi.

İkili birbirlerinin üzerine yürüdü ve boğazlarına sarıldı. Kısa süreli gerilim yaşandı. Sportif AŞ Yöneticileri araya girdi ve durumun daha vahim bir hale gelmesini önledi. Ancak kaptan Selçuk İnan, soyunma odasında da çöp tenekesini tekmeledi. Galatasaray teknik direktörü Riekerink, bu olay sonrasında Selçuk İnan’ın antrenmana gelmesini istemedi. Yönetim Kurulu da Selçuk İnan’a yaşananlar nedeniyle 1 gün izinli olduğuna dair mesaj çekti.

Öte yandan Selçuk İnan'ın yer almadığı idman günü Florya’da ender rastlanan ilginç bir şey oldu. Galatasaray, kaptanı Selçuk İnan’ın aralarında olmadığı bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda herkes eteğindeki taşları döktü, ortalık toz duman oldu. Sabri, tüm takım arkadaşları ve hocalarının önünde açıkça Selçuk’u hedef aldı. Sabri, hiç unutmadığı Aysal dönemindeki kadro dışı bırakılmasına dönüp Selçuk için açtı ağzını yumdu gözünü ve ”Onlar zaten daha önce beni de yemişti. Kadro dışı kalmamı sağlamışlardı” dedi. Herkes şaşkındı. Selçuk’un yerine Fenerbahçe derbisinde oynayan De Jong da, kaptana şöyle yüklendi: “Herkes yaptığı hatanın bedelini öder” dedi.

AYIP OLUYOR”

Oyuncular, soyunma odasında kaptanlarına yükleniyordu. İlk itiraz ise Hakan Balta’dan şu sözlerle geldi: “Siz ne diyorsunuz? Biz takımız. Selçuk 5 senedir burada, bu takımda. G.Saray’a neler kazandırdığını, neler kattığını bilmiyor musunuz? Selçuk’un yaptıklarını unuttunuz mu? Ayıp oluyor.” Yasin Öztekin de Hakan’a destek verdi ve benzer ifadeler kullandı.

"KRİZ TATLIYA BAĞLANACAK"

Tüm bu gelişmelerin ardından Başkan Dursun Özbek ile görüşüldü. Ve sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu ile Mehmet Özbek, Selçuk İnan’ı dinleme kararı aldı. Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu ve Mehmet Özbek, Selçuk İnan’ı, Point Hotel’e çağırdı. İki yönetici Selçuk İnan ile 1 saat görüştü. Selçuk İnan’ı dinledi ve sarı kırmızılı takımın kaptanına “ Hatalısın. Özellikle kullandığın ifadeler ve verdiğin tepkilerde haksızsın. Senin Galatasaray’a verdiğin katkı ve hizmetlerin farkındayız. Ancak hocana ve eski kaptanına bu şekilde davranmak sana yakışmadı” dedi. Selçuk İnan da, Kadıköy’de özellikle kulübede Ayhan Akman’a kullandığı cümlenin bir anlık sinirle çıktığını belirtip hatasını kabul etti. Ve bugün Selçuk İnan, Galatasaray yardımcı antrenörü Ayhan Akman’dan Florya’da özür dileyecek, bu konu tatlıya bağlanıp barış sağlanacak.

Kaynak:Hürriyet



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Başakşehir Rize'yi Yendi, Zirveyi Kaptı

Trabzonspor'dan Avni Aker'e Acı Veda 0-1

G. Saray'da Selçuk İnan Krizi
»  "G.saray'ı Küçük Maçların Takımı Yaptı"
»  Volkan ve Sabri Yine Kapıştı
»  Kadıköy'de Bir Fener Klasiği 2-0
»  Rıvan Dilmen'den Beşiktaş Yorumu
»  Osmanlı,Alanya'yı Eli Boş Gönderdi 2-0
»  Kartal Adana'da Zirveye Uçtu 2-1
»  "Fatih Terim'i Bir Daha Aramam"
»  Kjaer'e AC Milan Kancası
»  Fenerbahçe’de Simon Kjaer Depremi
»  'Enes Kanter'in Kafası Çalışmıyor'
»  Fatih Terim: Ben Hala Aynı Noktadayım
»  Emre Belözoğl F.Bahçe'ye Gidiyor
»  "Fatih Terim Aykut Kocaman'ı Kıskanıyor"
»  Arda Turan'ı Yıkan Haber!
»  Ali Koç, 3 Bin F.Bahçeli ile Anıtkabirde
»  Fenerbahçe'nin Yıldızına Kocaman Kanca!
»  Kartal'dan Kerim Frei Kararı! Gidiyor...
»  Oğuz Çetin'den Fatih Terim'eYaylım Ateşi
»  Ümit Özat Yeniden Süper Ligde!
»  Konya'nın Galibiyet Hasreti Bitti!
»  Akhisar Maçında Ambulans Skandalı
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.