Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5853
EURO
34,8063
IMKB
9.693,000
ALTIN
2.505,070
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Sergen Yalçın: Bugün Dibe Vurduk
Sergen Yalçın: Bugün Dibe Vurduk
 
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor mağlubiyetinin ardından çok konuşulacak açıklamalar yaptı ve oyuncularını eleştirdi.
 
20.11.2021 - 23:04

Süper Lig 13. haftasında Alanyaspor’a 2-0 yenilen Beşiktaş deplasmanda önemli bir kayıp yaşadı. Maçtan sonra önce yayıncı kuruluşa ardından basın mensıplarına konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise, oyuncularını hedef gösterdi. Bu maçın sorumluluğunu almadığını söyleyen Yalçın, “Bugünkü maçın sorumluluğunu maalesef ben almıyorum” diyerek futbolcularının performansı hakkında çarpıcı sözler sarf etti. Psikolojisinin bozulduğunu ve kendisini çaresiz hissetiğini söyleyen Yalçın, şu ifadeleri kullandı:

“ZOR GELMEYE BAŞLADI”

“Artık böyle basına gelip konuşmak zor gelmeye başladı. Her maçtan sonra aynı şeyleri söylemek, çeşitli bahaneler üretmek bizi de çok zor duruma sokuyor. Söyleyeceğim tek şey, taraftarımızdan ve camiamızdan özür diliyoruz. Aldığımız sonuçlardan ve oynadığımız oyundan dolayı. Burada sorumluluğu alması gereken benim.”

“BUGÜNÜN SORUMLULUĞUNU ALMIYORuM”
“Bugün sahada verilen mücadelenin, oynanan oyunun, isteksizliğin, hiçbir şey yapmamanın, maç kazanmak için hiçbir çaba sarf etmemenin sorumluluğunu da almak istemiyorum. Bugünkü maçın sorumluluğunu maalesef ben almıyorum. Bundan öncekileri alıyorum ama bugünü almıyorum onu da söyleyeyim.”

“MAĞLUBİYETİ KABULLENMİŞ…”
“Yediğimiz goller genelde bireysel hatalardan oluyor ama hata olmadan gol de olmuyor. Bizi üzen durum daha önceki oyunlarda en azından kazanma arzusu vardı. Ama bugün artık bu maç kelimelerin tükendiği bir maç. Özellikle oyunsal anlamda hiçbir şey yapmadığımız, resmen mağlubiyeti kabullenmiş bir oyuncu grubunun sahada olması enerjisinin sahada olmaması bizi üzen taraf. Orada çeşitli bahaneler üretmek istemiyorum. Bugün bahane üretecek bir durum yok.”

“PSİKOLOJİMİZ BOZULDU”
“Biz sağlamız. İyi antrenmanlar yapıyoruz. Oyuncuları her anlamda desteklemeye çalışıyoruz ancak maalesef bizim psikolojimiz bozuldu. Buraya gelip konuşmak zor geliyor. Sürekli aynı hikayeleri anlatmak kolay değil. Ama çok üzgün olduğumuzu da söylemek isterim.”

“DİBE VURDUK”

“Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ben göreve başlayalı 2 sene oldu, bazen bunlar oluyor. Bazen futbolda beklentiler cevap veremiyorsunuz. Sonuçlar ve skorlar istediğiniz gibi olmayınca sorumlu tabi ki ben oluyorum doğal olarak. Buranın sorumlusu benim. Bir an evvel ayağa kalkmak gerektiğini düşünüyorum. Oyuncuların da buna cevap vermesi gerekiyor. Oynayan oyuncular çünkü. Onların daha sağlam durması ve daha fazla mücadele etmesi gerekiyor.”

“BU KADAR ÇARESİZ KALDIĞIMI HATIRLAMIYORUM”
“Bugünkü oyunun ve mücadelenin bir açıklaması yok. Şöyle oldu böyle oldu diyemiyorum çünkü hiçbir şey olmadı. Hiçbir şey yapmadık. Her konuda çok aşağıdaydık. Bugünkü maçla ilgili açıklama yapamıyorum. Genele baktığımızda iyi oyunlar oynadığımız oldu, kaybettik ama bugün dediğim gibi hem psikolojik, hem oyunsal hem de sonuç anlamında dibe vurduğumuz akşam bu akşamdı. 2 senedir bu kadar çaresizce kenarda maçı izlediğimi hatırlamıyorum.”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Giresun'dan Kritik Galibiyet

Başakşehir Yine Kazandı 2-1

Kartal Alanya'da Tuş Oldu 2-0
»  Kerem Aktürkoğlu'ndan 5 Yıllık İmza
»  İşte Play Off'taki Muhtemel Rakiplerimiz
»  Milliler Umutları Play Of'a Taşıdı 2-1
»  İngiltere San Marino'ya Gol Yağdırdı 1-0
»  Milliler Cebelitarık'ı Dağıttın 6-0
»  Ali Koç'un Sözleri Mesut Özil'i Kızdırdı
»  Ali Koç: Hocamızın Arkasındayız
»   Manchester United'da Ronaldo Depremi!
»  Burak Yılmaz Devri Sona Eriyor!
»  Ali Koç Konuşmaya Karar Verdi!
»  Galatasaray Derbisi Son Şansı
»  Ali Koç'tan Şenol Güneş Bombası
»  Başakşehir'de Emre Belözoğlu Farkı
»  Volkan Demirel: F.Bahçelile Mutlu Değil
»  Rıdvan Dilmen'den 'Gönder Gitsin'Çağrısı
»  Kadıköy'de Yönetim İstifa Sesleri
»  Sergen Yalçın: Bu Farkın Kapanması Zor
»  Trabzon Beşiktaş'ı Uzatmada Yıktı 2-1
»  Gaziantep'te Tarihe Geçen Maç
»  Erol Bulut'un Tazminatı Dudak Uçuklattı!
»   Azerbaycan'da Okan Buruk Sesleri
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.