Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
IMKB
10.219,000
ALTIN
2.446,320
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Star Yazarına Göre Dumanlı Çok Korkuyor!
Star Yazarına Göre Dumanlı Çok Korkuyor!
 
Star Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, bugünkü yazısında Gülen medyası ve Ekrem Dumanlı'nın HDP'ye verdiği desteği eleştirdi.
 
22.9.2015 - 12:01

Hüseyin Gülerce, HDP'ye savrulmakla suçladığı Ekrem Dumanlı için bugünkü yazısında "HDP barajı aşamaz ve AK Parti tek başına yeniden iktidara gelir diye Dumanlı’nın aklı gidiyor, ödü kopuyor. Nereden nereye. Bir dava nasıl da satılırmış..." ifadelerini kullandı.

Hükümet cemaat kavgasında Zaman gazetesiyle yollarını ayıran Gülerce, Star'daki "Fırıldak çevirmek" başlıklı yazısında Gülen medyasının HDP ilgisini topa tuttu.

"HDP, KCK ve PKK konusunda akıl almaz, mütedeyyin vatansever insanlara asla yakışmayan bir savrulma içindeler." diyen Gülerce, köşesinde Dumanlı'nın PKK'yla ilgili 2012 ve 2015 yazdığı iki yazıyı köşesine taşıdı. İşte o satırlar:

2012'DEKİ EKREM DUMANLI

"Zaman gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı’nın yazdıklarından örnek vereyim. Dumanlı, bundan üç yıl önce 27 Ağustos 2012’de şunları yazmıştı:

“KCK yıkılmadan PKK yıkılmaz. KCK, paralel devletin ta kendisi ve PKK onun emrindeki silahlı güç. Bazı KCK müdafii yazarların söylediği doğru olsaydı zaten BDP’ye gerek kalmazdı; çünkü PKK ile BDP arasındaki yakın bağ ortadayken araya neden yeni bir yapı girecekti ki? KCK da, PKK da terör örgütüdür; biri dağda savaşıp asker polis demeden katliamlar yapıyor, buna razı olmayan Kürt vatandaşımızı da öldürüyor; diğeri PKK’ya şehirde destek sağlıyor, taraftar topluyor, eylemlerine doğrudan yardım edip, korkunç planı fiilen icra ediyor. PKK’yı çökertmek isteyen, KCK’yı da devirmek zorunda. Bunun aksini düşünmek ya bilgisizlikten kaynaklanıyor ya da bizim bilemediğimiz bir fırıldak dönüyor.”

Aynı Ekrem Dumanlı bugün ne yazıyor, buyurun:

“Seçime birkaç gün kala Diyarbakır mitinginde patlatılan bombanın amacı HDP’yi PKK haline getirmek ve misilleme yapılmasını sağlamaktı. Demirtaş, hep sağduyu çağrısı yaptı; hâlâ da yapıyor. Hal böyle iken Demirtaş’ı bütün şiddet olaylarının sorumlusu gibi göstermek, apaçık siyasî bir manevradır... Sebep? HDP’yi tam ortasından ikiye bölmek ve barajın yol açtığı tek başına iktidar olma tutkusunu sürdürebilmek...”

NEREDEN NEREYE?

HDP barajı aşamaz ve AK Parti tek başına yeniden iktidara gelir diye Dumanlı’nın aklı gidiyor, ödü kopuyor. Nereden nereye. Bir dava nasıl da satılırmış...

Evet, Gülen medyasında bir fırıldak dönüyor/döndürülüyor. Ama bilemediğimiz bir fırıldak değil bu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti üzerinden Türkiye’ye açılmış bir savaş var. Dün BDP ile PKK aynı diyenler, bugün “HDP ile PKK eşit değil” diyorlar. Zaman ve Bugün gazetelerinin yazarları “oyumuz yine HDP’ye”, “Tek çare HDP” diye yazıyorlar. Gazete sayfalarını ve televizyon ekranlarını HDP temsilcilerine alabildiğince açıyor, onlara şirinlik muskaları takıyorlar...

Şöyle söyleyeyim; hiçbir şey olmasaydı, Gülen cemaatine duyulan güvensizliğin, Gülen ve bağlılarının uğradığı itibarsızlığın sebebi olarak iki şey yeterdi: Bir, CHP ve HDP’ye verilen aleni destek. İki, Gülen medyasının gazete ve televizyonlarında insafsızca yürütülen kin ve nefretle beslenen muhalefet anlayışı...

Fethullah Gülen; Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’a Ebu Cehil göndermesi yaptıktan sonra başka ne olabilirdi?"



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Ahmet Hakan'dan Fuat Avni İtirafı!

TFMD'den Kılıçdaroğlu'na Özel Albüm

Facebook’tan Gazetecilere Özel Uygulama
»  Cumhuriyet Kadrosuna 4 yeni Haberci!
»  Fatih Portakal'dan Terör Mitingine Tepki
»  Fehmi Koru'dan Bomba Abdullah Gül Kulisi
»  NTV Ankara'ya Taze Kan
»  ”Morgu Açtırdım, Sevdim, Öptüm”
»  Sözcü'nün AA Aboneliğini Niye Kestiniz?
»  AKP'nin Liste Dışı Bıraktığı Gazeteciler
»  AKP'den Çizik Yiyen Yazar!
»  Bugün yazarı Avcı Gözaltına Alındı
»  RTÜK 9. Toplantıda da Başkanını Seçemedi
»  Dijitürk Şifreyi Kaldırıyor
»  Gazeteci Vehbi Dinçcan'ı Kaybettik
»  Gazetecilere Ukrayna'ya Giriş Yasağı
»  Hürriyet'e Soruşturma Açan Savcı Konuştu
»  Zaman'a Basın İlan Şoku!
»  Erdoğan'dan O Kapak İçin Ağır Sözler
»  AA'dan 'Kurumsal Habercilik' Eğitimi
»  Hür Yandaş Albayrak Yine Çok Kızdracak!
»  ''HDP'lileri Ekrana Çıkaramıyoruz''
»  Gazeteci ve Basın Patronlarına Yapılan
»  Milliyet'te Jet Atama
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.