Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde oturan evli 26 yaşındaki S.T., evinde cinsel tacizine uğradığını ve ardından tecavüze uğrayacağını öne sürdüğü eşinin arkadaşı 46 yaşındaki E.M.N.'nin üzerine kapıyı kilitleyip 8 aylık bebeğiyle birlikte dışarı çıkarak polisi aradı. Eve gelen polis tarafından gözaltına alınan E.M.N. tutuklandı.
Olay, Çorlu Mustafa Kemal Caddesi, Çobançeşme Sokak'taki Menekşe Apartmanı'nın 2'inci katında meydana geldi. S.T. iddiaya göre evine gelen eşinin arkadaşı E.M.N.'ı içeri aldı. S.T. daha sonra eşini arayarak arkadaşının geldiğini, evde kendisini beklediğini söyledi. S.T.'nin eşi de 1.5 saat sonra evde olacağını belirterek telefonu kapattı.
Evde beklemeye başlayan E.M.N., iddiaya göre S.T.'yi sözle ve elle taciz etmeye başladı.Bunun ardından tecavüzün geleceğini anlayan v rahatsız olan S.T., E.M.N.'yi balkona itekleyerek kapıyı kilitledi ve polisi aradı.
Bu sırada balkonun camını kıran E.M.N.'nin tekrar eve girdiğini farkeden S.T., bebeğini de yanına alarak evin kapısını kilitleyip dışarıya çıktı.
Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından evin içinde yakalanan E.M.N., gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen E.M.N., Çorlu Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.