Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,5558
EURO
47,7046
IMKB
10.643,000
ALTIN
4.372,880
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 37 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
TERİM, DAVA AÇIYOR
TERİM, DAVA AÇIYOR
 
Türkiye-Macaristan milli maçında basın tribününe yaptığı hareket sonrasında ortaya atılan iddialarla ilgili olarak Fatih Terim'in avukatı İhsan Coşkun imzalı bir yazılı açıklama yapıldı.
 
20.9.2007 - 13:10
Açıklamada, "Emre Belözoğlu'nun bir televizyon kanalında, milli futbolcu Emre Belözoğlu"nun son Türkiye-Macaristan milli maçındaki bir hareketi ile ilgili olarak, Onur Belge tarafından ortaya atılan bir iddiada Emre Belözoğlu"nun Türkiye Futbol Federasyonu tarafından cezalandırılmasının müsebbibi olarak müvekkilimiz gösterilmiştir. Bu iddialar müvekkilimizin ailesi, çocukları ve kariyerine yönelik son derece çirkin, galiz ve gerçekle ilgisi olmayan itham ve iftiralar olmakla birlikte, şahsın ortaya attığı bu çirkin iddialar gazetecilik meslek ilkeleri ile bağdaşmadığı gibi kişileri kamuoyu önünde küçük düşürmeyi hedeflemektedir.

Esasen açıklamanın itham ve iftiralardan ibaret olduğu beyanların içeriğinden de bellidir.
Müvekkilimizin kişiliğine, ailesine ve mesleki kariyerine yönelik bu çirkin ve maksatlı iddialarda bulunan kişiler ve bu iddiaları yayınlayanlar hakkında cezalandırılmaları için suç duyurusunda bulunacağımız, manevi tazminat davası açacağımız ve alınacak tazminatı eğitim kurumlarına bağışlayacağımız hususunu kamuoyunun bilgilerine sunarız." denildi.

BELGE NELER SÖYLEDİ?
TSYD eski başkanı Onur Belge, bir televiyon programında Futbol Federasyonu ve Fatih Terim'in Emre'nin hareketine ceza vermemesinin nedeninin Terim'in Amerika'da eğitim gören kızı Merve ile Emre'nin ciddi bir ilişkisi bulunması olduğunu iddia etmişti. Belge, programda Emre'nin Terim'in müstakbel damat adayı olduğunu da söylemişti.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ROBERTO CARLOS: 'ZAFERİ HAKETTİK'

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GECENİN SONUÇLARI

İŞTE DEİVİD'İN MUHTEŞEM VOLESİ, CARLOS'UN DİREKTE PATLAYAN ŞUTU
»  FENERBAHÇE İNTER'İ EZDİ, 3 PUANI KAPTI
»  KADIKÖY'DE FENER ŞOV, F.BAHÇE 1- İNTER -0 (İLK YARI=
»  EMRE BELÖZOĞLU: ''TERİM BABAM, MERVE KIZKARDEŞİM''
»  YILDIRIM DEMİRÖREN DİSİPLİN KURULUNDA
»  BEŞİKTAŞ DAYAK YEDİ
»  ZİCO, İNTER MAÇI ÖNCESİ TEMKİNLİ KONUŞTU
»  ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GECENİN SONUÇLARI
»  KARTAL, FRANSA'DAN KANADI KIRIK DÖNÜYOR 2-0
»  MARSİLYA 0-BEŞİKTAŞ 0 (İLK YARI)
»  İŞTE VURUCU TİM
»  ŞOK İDDİA... "EMRE, TERİM'İN DAMADI OLACAK
»  YANAL VE GERETS'TEN CAVCAV'A OLUMSUZ CEVAP
»  FABİO CAPELLO İSTANBUL'A FENER İÇİN Mİ GELDİ?
»  FENERBAHÇE'DEN APPİAH AÇIKLAMASI
»  FENERBAHÇE'NİN 133'NCÜ AVRUPA SINAVI
»  AZİZ BAŞKAN'IN SABRI TAŞTI
»  BEŞİKTAŞ, ANKARASPOR MAÇININ TEKRARINI İSTİYOR
»  LİDERLİK KOLTUĞUNA MALATYA OTURDU
»  CİM BOM, SEYİRCİSİZ DE DURDURULAMIYOR
»  CANAYDIN'IN ZOR GÜNLERİ
»  GALATASARAY, KONYA'YA GOL YAĞDIRDI 6-0
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.