Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,9344
EURO
44,2717
IMKB
9.356,000
ALTIN
4.203,630
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 32 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
THY, İÇ HAT İKRAMINI YENİLEDİ...
THY, İÇ HAT İKRAMINI YENİLEDİ...
 
Türk Hava Yolları (THY), iç hat uçuşlarındaki ikram servisini, hedeflediği hizmet kalitesi ve yolculardan gelen öneriler doğrultusunda tamamen yeniledi
 
18.11.2004 - 22:59
THY'nin yarından itibaren iç hatlarda uygulamaya başlayacağı yeni
ikram servisi, THY Yönetim Binası'nda düzenlenen basın toplantısıyla
tanıtıldı.

Ticaretten sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fazlı Danışman, toplantıda yaptığı konuşmada, artan yolcu potansiyeli ve havacılık sektöründeki rekabetin havayollarını değişik arayışlara ittiğini söyledi.

THY'nin, emniyetli ve konforlu uçuşun yanı sıra yolcu ikramına da büyük önem verdiğini vurgulayan Danışman, ''Uçuş anında yolcuya sunulan ikram, görüntü olarak küçük bir parça olmakla birlikte gerçekte en doğru zamanda, en yüksek kalitede ve en uygun maliyette sunulması gerektiği için büyük bir buzdağının su yüzünde kalan küçük bir parçasıdır'' dedi.

Danışman, yolculara sunulan hizmet kalitesini ön plana çıkarmak için ilk aşamada, iç hat uçuşlarında sunulan ikram mönüsünün hedeflenen hizmet kalitesi ve yolculardan gelen öneriler doğrultusunda yenilendiğini bildirdi.

Yeni ikram mönüsünün önemli bir maliyet artışı getirmeyeceğini anlatan Danışman, dış hatlarda ikram değişikliği için yapılan çalışmaların da devam ettiğini kaydetti.

Danışman, THY'nin 2004 yılındaki ikram giderinin iç ve dış hatlarda yaklaşık 70 milyon dolar olduğunu sözlerine ekledi.

YENİ MÖNÜDE NELER VAR?

Yenilenen ikram mönüsüne göre, iç hatlarda business sınıfında seyahat eden yolculara saat 10.00'a kadar tereyağı, reçel ve çeşitli şarküteri ürünlerinden oluşan kahvaltı tabağı ile su böreği sunulacak.

Sıcak simit ve ekmek çeşitleri eşliğinde ikram edilecek ve her hafta değişecek olan kahvaltı mönüsünde, değişimli olarak peynirli, ıspanaklı, patatesli su böreği, sebzeli, peynirli milföy börek ve Antep böreğine yer verilecek.

İç hatlarda saat 10.00'dan sonra yapılacak yolculuklarda ise çeşitli balık, zeytinyağlı ve şarküteri ürünlerinden oluşan ordövr tabağı ile yine değişimli şekilde balsamik sos eşliğinde krutonlu ve peynirli salatanın yanı sıra tatlı verilecek. Kepekli, haşhaşlı ve normal sıcak ekmek eşliğinde sunulacak ikram servisinin dışında alkollü ve alkolsüz zengin içecek çeşitlerinin de verilmesine devam edilecek.

Ekonomi sınıfında seyahat eden yolculara da, saat 10.00'a kadar baget ekmeği içerisinde zengin şarküteri ürünlerinden oluşan sandviç, saat 10.00'dan sonra değişimli olarak tavuk söğüş, Amerikan salatalı, ton balıklı ve benzeri çeşitlerde sandviç ikram edilecek. Et ürünlerini ya da salata servisini tercih etmeyen yolcular için de, uçakta vejetaryen baget sandviç bulundurulacak.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


DARISI BAŞIMIZA!!! HANGİ ÜLKE IMF'YE BORÇLARINI ERKEN ÖDEME KARARI ALDI ?

EKONOMİDEN SORUMLU DEVLET ESKİ BAKANI DR. MASUM TÜRKER:: EN BÜYÜK BANKNOT 100 DEĞİL, 20 YTL OLMALI...

KASİYERLERE YTL EĞİTİMİ BAŞLADI
»  DOLAR YERLERDE SÜRÜNÜYOR, EURO İSE ZİRVEDE...
»  TÜRKİYE'DEN DIŞ TİCARET HAMLESİ
»  HADİ HAYIRLISI... ASGARİ ÜCRET TESPİT KOMİSYONU TOPLANIYOR
»  THY'NİN ÖZELEŞTİRİLMESİNDE İLK ADIM BUGÜN ATILDI
»  BANKALARIN "NON STOP" YTL'YE HAZIRLIĞI...
»  KOÇ'UN GÖZÜ TELSİM'DE...
»  PEŞİNAT ÖDEMEDEN EV SAHİBİ OLMA YOLU 2005'TE HAYATA GEÇECEK...
»  BBDK, IMF ILE İPLERİ KOPARDI...
»  TEKEL'DEN İKİ YENİ SİGARA DAHA
»  BAKKALLAR'DAN HİPERMARKETLERE ÖFKE...
»  CAVİT ÇAĞLAR, BORSAYA VE BURSA'YA DÖNÜYOR...
»  ATO, BU KEZ DE TATİL RAPORU HAZIRLADI...
»  ŞEKERBANK KARINI KATLADI...
»  BABACAN TEBEŞİRİ ELİNE ALDI, YTL'Yİ ANLATTI...
»  MEMUR MAAŞLARINA YTL YUVARLAMASI
»  MEMUR YILBAŞINDAN İTİBAREN YTL'Lİ MAAŞ ALACAK
»  İŞTE EKONOMİMİZİN ÖZETİ... DEVLET BİZDEN 71 KATRİLYON VERGİ TOPLADI. 46 KATRİLYONU FAİZE GİTTİ...
»  NEMA ÖDEMELERİNDE TOPLU BAŞVURULAR BAŞLIYOR
»  BUYUR BURDAN YAK ! ALİ BABACAN "ZAMLARI BİZ YAPMIYORUZ" DEDİ
»  ALMASI İYİ DE YA ÖDEMESİ... ÖNÜMÜZDEKİ YIL NE KADAR BORÇ ÖDEYECEĞİZ ?
»  IMF'DEN ZAMAN BASKISI YOK!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.