Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,8620
EURO
46,9765
IMKB
10.276,000
ALTIN
4.274,340
 
Hava Durumu ANKARA
16 / 31 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
TRİLYONER 60 MİLYAR KAYBETTİKTEN SONRA ORTAYA ÇIKTI
TRİLYONER 60 MİLYAR KAYBETTİKTEN SONRA ORTAYA ÇIKTI
 
Süper Loto'nun 32. hafta çekilişinde 14 milyon 108 bin YTL'lik ikramiye çekini banka şube müdürü aracılığıyla alan talihlinin, Ankara'da yaşayan 50-55 yaşlarında emekli bir üst düzey bürokrat olduğu, Süper Loto kuponunu, hafta sonu tatili için gittiği İstanbul'da yatırdığı öğrenildi.
 
12.6.2008 - 21:55

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer, 14 milyon YTL'lik ikramiye çekinin verilmesi dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, talihlinin alacağı ikramiyenin Milli Piyango tarihinin en büyük ikramiyesi olduğunu söyledi. Bu nedenle Genel Müdür olarak ikramiyeyi bizzat kendisinin vermek istediğini belirten Biçer, “Vatandaşımıza şimdiden hayırlı olmasını ve iyi günlerde kullanmasını diliyorum” dedi.

Vakıflar Bankası Ankara Kurumsal Şube Müdürü Atilla Zeybek ise talihlinin, isminin açıklanmasını istemediğini belirterek, 50-55 yaşlarında, 2 çocuğu olan emekli üst düzey bir bürokrat olduğunu kaydetti.
Zeybek, bankalarının eski müşterisi olan ve kendisinin de bizzat tanıdığı talihlinin İstanbul'da değil, Ankara'da yaşadığını, İstanbul'a hafta sonu tatili için gittiğinde Süper Loto oynadığını belirterek, “Talihli daha hala şaşkınlığı üzerinden atmış durumda değil” dedi.

“EMİN OLAMAMIŞLAR, ŞAŞKIN DURUMDALAR”

Talihlinin kendilerine güvenerek Vakıflar Bankasını tercih ettiğini kaydeden Zeybek, 14 milyon 108 bin YTL olan ikramiyenin talihliye ortalama, aylık 200-210 bin YTL, günlük ise 6,5-7 bin YTL arasında faiz getireceğini söyledi.

Zeybek, çok zengin olmayan talihlinin paraya da çok fazla ihtiyacı bulunmadığını belirtti.

Zeybek, gazetecilerin, “talihlinin parayı nasıl değerlendireceği” yönündeki sorusu üzerine, “O konudaki güveni bize ait olduğu için bizim değerlendirmemiz sonucunda karar verecek. Tamamını bizde, vadeli mevduat olarak değerlendirmeyi düşünüyor” dedi.
Gazetecilerin, talihlinin ikramiyeyi geç alma nedenini ve kaybının miktarıyla ilgili sorusuna ise Zeybek, “Kaybı oldu ama kaybına çok üzülmüyor. Şu anda şaşkın durumda. Bana bile dün söyledi. Karar verememişler, emin olamamışlar, bir süre bakamamışlar. Yani birden fazla neden var. Dün şaşkın şaşkın beni aradılar. Bugün de genel müdürün elinden çeki almak bize nasip oldu” yanıtını verdi.
Zeybek, ikramiyenin görsel olarak ne kadar büyüklükte bir alanı kaplayacağı sorusu üzerine de, günümüzde nakit paranın pek kullanılmadığını, bu nedenle kendisinin fiziki olarak bunu bilemeyeceğini kaydetti. Zeybek, “Ancak çok değil. Çünkü yeni kupürlerimiz 100 YTL olduğu için eskisi gibi çok fazla değil. Ama bir küçük odayı doldurabilecek kadar diyebilirim. Çok küçük kiler gibi bir oda” diye konuştu.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer daha sonra, 14 milyon 108 bin YTL'lik ikramiye çekini, Vakıflar Bankası Ankara Kurumsal Şube Müdürü Atilla Zeybek'e verdi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CAHİL İLTİCACIYA TEPKİLER DİNMİYOR

FUTBOLU BİN YIL ÖNCE TÜRKLER BULMUŞ İNGİLİZLER DEĞİL

CÜBBELİLER ÜSTÜ AÇIK ARABAYLA HAVA ATTI
»  "ALLAH'A DİN Mİ ÖĞRETİYORSUNUZ?"
»  "ATATÜRK'E KARŞI DEĞİLİM" DİYE ÇARK ETTİ
»  DOKTOR, KENDİ TEŞHİSİNE YENİK DÜŞTÜ
»  KİM YALAN SÖYLÜYOR ODTÜ MÜ? BAKAN MI?
»  EDİRNE'DE KOYUN BOĞAN YILAN PANİĞİ
»  GÖKÇEK, ODTÜ'DEN RAPOR ALMADIKLARINI DOĞRULADI
»  KARISINI KIZ ÇOCUĞUNA HAMİLESİN DİYE DÖVMEMİŞ
»  "TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ KALMAYACAK"
»  HER GÜN EŞEK YÜKÜYLE PARA KAYBEDİYOR
»  GÖKÇEK,ANKARALILARI ARSENİKLE YAVAŞ YAVAŞ ÖLDÜRÜYOR
»  İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİSİNİN İNANILMAZ ÖLÜMÜ
»  DENİZLİ, BEŞİK GİBİ
»  BARIŞ MANÇO'NUN OĞLU BAŞBAKANA MEKTUP YAZMIŞ
»  ASKERLİK ARKADAŞIYLA EVLENDİ
»  BUDA 2008 TÜRBAN GÜZELİ
»  "DONUMUZA KADAR ALDILAR HALA İSTİYORLAR"
»  VE OĞUZ BABASINA SARILDI
»  BABA ÖZLEMİNİN ALTINDAKİ HAZİN ÖYKÜ
»  DEVLET, İNSAFA GELDİ, BABA İLE OĞLU BULUŞTURULACAK
»  DAMACANA SULARDA BÜYÜK OYUN
»  ÇÖLAŞAN'A SEZER'İN ANLATTIĞI SIR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.