Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,9880
EURO
48,0856
IMKB
11.372,000
ALTIN
4.465,020
 
Hava Durumu ANKARA
16 / 33 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
TRABZONSPOR, AL İTTİHAD'A 3-1 YENİLDİ
TRABZONSPOR, AL İTTİHAD A 3-1 YENİLDİ
 
Trabzonspor, Suudi Arabistan'ın Al-Ittihad takımı ile oynadığı özel maçta 3-1 yenildi.
 
26.3.2011 - 00:27

Prens El-Faysal Stadı'nda yapılan ve Al-Ittihad takımının eski oyuncusu Ahmed Cemila'nın jübilesinin de yapıldığı maçta, Trabzonspor Bora, Serkan Balcı, Giray, Egemen, Cale, Alanzinho, Ceyhun, Colman, Piotr Brozek, Jaja ve Pawel Brozek 11'i ile sahaya çıktı.

İkinci yarıda oyuna Serkan'ın yerine Tayfun, Cale'nin yerine Mehmet Çakır, Colman'ın yerine ise Sezer girdi. Trabzonspor diğer değişikliklerini ise 64. dakikada Jaja'nın yerine Barış'ı, 71. dakikada Ceyhun'un yerine Ferhat'ı, 74. dakikada Giray'ın yerine Mustafa Yumlu'yu alarak kullandı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Trabzonspor, 4. dakikada Polonyalı oyuncusu Pawel Brozek'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikada Jaja'nın ara pasında, ceza alanı içinde topla buluşan Pawel Brozek, yerden bir vuruşla topu filelere yolladı.

20. dakikada Al-Ittihad takımı Nasir El Şumrani ile 1-1'lik beraberliği yakaladı. Trabzonspor ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Nasir, şık bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.

29. dakikada Ceyhun'un ceza alanı dışından sert şutunda top direğin az farkla yanından auta gidince ilk yarı beraberlikle sona erdi.

İkinci yarıda daha etkili olan Al-Ittihad, 49. dakikada Al Hassan'ın golüyle 2-1 öne geçti. Uzun topla savunmanın arkasında topla buluşan futbolcunun ceza alanının hemen içerisinden vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Bora'nın sol köşesinden filelere gitti.

65. dakikada Trabzonspor'da Giray sarı kart gördü.

73. dakikada Draji'nin topuk pasında, yakın mesafeden Mohammad Al Rashed ayağının içiyle topu kaleci Bora'nın sol köşesinden filelere göndererek takımını 3-1 öne geçirdi.

Karşılaşma, 3-1'lik skorla ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

-MAÇTAN NOTLAR-

Trabzonspor'un Al-Ittihad ile oynadığı hazırlık maçını yaklaşık bin civarında gurbetçi taraftar izledi.

Tribünde, 'Bize Her Yer Trabzon' ve 'Bize Her Yer Türkiye' pankartları açan taraftarlar, futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Bazı Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar ise kendi takımlarının formalarını giyerek Trabzonspor'a destek verdi.

Al-Ittihad'ın yaklaşık 10 bin kişilik taraftarı ise takımlarını bu maçta yalnız bırakmadı.

-AHMED CEMİLA'NIN JUBİLESİ-

A Milli takımın Avusturya ile oynayacağı maç nedeniyle lige verilen arada Suudi Arabistan'ın Cidde kentine gelen Trabzonspor, buradaki maçı Al-Ittıhad'ın eski futbolcularından Ahmed Cemila'nın jübile maçı için oynadı. Ev sahibi takım, maç süresince 10 oyuncu değişikliği yaptı.

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Şenol Güneş, jübilesi yapılan Ahmed Cemila'ya maç öncesi isminin yazılı olduğu bordo-mavili bir forma hediye etti.

-GÜNEŞ'İN KADROSU-

Yattara, Glowacki, Selçuk, Burak ve Umut gibi milli oyunculardan yoksun olarak Cidde'ye gelen Trabzonspor, ideal kadrosuyla rakibi karşısında mücadele edemedi.

Teknik direktör Şenol Güneş, sakatlıkları bulunan Onur ve Tolga'nın yokluğunda kalede sezon başında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan transfer edilen Bora'ya ilk kez şans verdi.

Savunmada uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Egemen ise Giray ile görev yaparken, Polonyalı oyuncu Glowacki yedek soyundu. Güneş, ayrıca Brezilyalı oyuncular Alanzinho ve Jaja'yı birlikte oynattı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, karşılaşmayı Prens Faysal ile birlikte izledi. Yaklaşık yarım saat geç başlayan maçtan önce ev sahibi ekibi, taraftarlar için görsel şölen düzenledi 26 MART 2011



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


4 BÜYÜKLER, KENDİ ÇOCUKLARINA EMANET!

HAGİ DÖNEMİ RESMEN BİTTİ!

FATİH TERİM'E DUDAK UÇUKLATAN TEKLİF
»  GALATASARAY'LILARI KIZDIRACAK TİŞÖRT!
»  ADNAN POLAT: "CEZAMIZ NEYSE ÇEKERİZ"
»  GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ'A BÜYÜK CEZA
»  OĞUZ ÇETİN TAKİPTE!
»  FENER VE BJK'NIN ERSAN GÜLÜM KAPIŞMASI!
»  MİLAN BAROS'TAN ŞOKE EDEN SÖZLER!
»   İLK RAKİP 100 MİLYON DOLARLA POLAT'A MEYDAN OKUDU
»  .G.SARAY'DA HAGİ BİLMECESİ!
»  FENERLİ ALEKS, YILDIZLARLA YARIŞIYOR
»  VOLKAN DEMİREL, YÜKSELİŞİN SIRRINI AÇIKLADI
»  HAGİ GİTTİ, G.SARAY TUGAY KERİMOĞLU'NA EMANET
»  EMRE BELÖZOĞLU'NUN EN MUTLU ANI!
»  ESKİŞEHİR'İN USLANMAZ ADAMI!
»  FENERBAHÇE, BORSA'DA DEVLER LİGİNDE
»  KAZIM'DAN YİNE FENERBAHÇE'LİLERİ ÇILDIRTACAK SÖZLER!
»  EMRE NEDEN AĞLADI?
»  SAĞLAM'DAN AYRILIK SİNYALİ!
»  HAGİ İÇİN SON KARAR
»  ERTUĞRUL SAĞLAM'IN 100. MAÇINDA YÜZÜ GÜLMEDİ 0-0
»  ORDUSPOR'DA SÜRPRİZ İSTİFA!
»  SÜPER LİG'DE NEFES KESEN ŞAMPİYONLUK YARIŞI!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.