Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3651
EURO
34,9645
IMKB
9,080
ALTIN
2.325,480
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Terim: Bazılarına Son Şanslarını Verdik
Terim: Bazılarına Son Şanslarını Verdik
 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 1-0 yenildikleri Beşiktaş derbisinin ardından kadroda değişime gideceğinin sinyallerini verdi. Yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuşan Terim, "Artık bizim istediklerimizi yapan isimlere daha fazla şans vereceğiz" dedi. İşte Terim'in açıklamaları...
 
28.10.2019 - 00:05

Süper Lig’in 9’uncu haftasında deplasmanda Beşiktaş’a 1-0 yenilen Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Oynanan oyundan memnun olmadığını belirten Fatih Terim “Bazılarına son şanslarını verdik” ifadesini kullandı.

“Burada biri bedel ödüyorsa bu benim” diyen Fatih Terim, “Düşünebiliyor musunuz Şampiyonlar Ligi’nde kim çıkarsa çıksın diyen bir Fatih Terim var. Bazı şeyleri görüyoruz ama paylaşamıyoruz. Birinin canı yanıyorsa benim canım yanıyor. Öyle görünüyor. Bu bedeli ödemeye devam edeceğiz. Değişmesi gereken şeyleri değiştireceğiz. Herkes için söylüyorum. Kimseyi bunun dışına sokmuyorum. Oyun için üzgünüm. Çok alışkın değiliz bu kadar süre, en azından böyle oynamaya… Bazılarına son şanslarını verdik. Ocak’a kadar tabi bizimle olacaklar. Ama artık bizim istediklerimizi yapan isimlere daha fazla şans vereceğiz.”

“OCAK AYINA KADAR SIKINTI ÇEKECEĞİZ”
Müsabakanın ilk yarısında iyi olduklarını ancak yedikleri golden sonra oyunun istedikleri gibi gitmediğini belirten Fatih Terim, “Bireysel olarak da takım halinde de birtakım şeylerin farkındayız. Bu eşiği atlatabilir miyiz diye bazı şeylerde ısrar ediyorum ama maalesef bu olmuyor. Açıkçası ocak ayını gösteriyorum. Burada sıkıntı ve sorun varsa, hata benim. Israr eden benim, oynatan benim. Dolayasıyla hata benim. Bu, takım halinde de bireysel anlamda da Fatih Terim’in takımına benzemiyor. Zaten benim de sıkıntım ondan” diye konuştu.

Fatih Terim, ocak ayına kadar sıkıntı çekeceklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Beraber olduğumuz arkadaşlarımızın nerede olduklarının farkına varması lazım. Bu da kısa zamanda olmuyor. Muhakkak ki bunun iki yolu var. Bir tanesi elimizde eğer onu kompanse edecek oyuncu varsa oyuncu değişikliği. Yoksa hangi sistem ve taktikle oynarsanız oynayın işin temeli değişmez. Önce Galatasaray, sahada Galatasaray gibi oynamalı. O yüzden biraz sıkıntı çekeceğiz ama biz hiçbir şeyi yarıda bırakmadık, pes etmedik. Sonuç itibarıyla rakibimize, koca Beşiktaş’a yenildik. Şu anda puan olarak öndeyiz. Biz kayıplarımıza üzgünüz. Biz ‘Galatasaray gibi oynayalım da yenilelim.’ diyemediğimiz için üzgünüz. Allah izin verirse yakında deriz. Ancak bir kabahatli arıyorsanız karşınızda duruyor.”

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde ekrana yansımayanlar!
Süper Lig`in 9. haftasında Galatasaray`ı konuk eden Beşiktaş, Umut Nayir`in golüyle 1-0 galip gelirken karşılaşmada birçok önemli pozisyon yaşandı.


“BENİ HEDEF OLARAK ALIN”


Fatih Terim, takımda bazı değişikliklerin olabileceğine yönelik mesajlarını daha önce verdiğini dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben testi kırılmadan konuştuğumuz için çok rahatım. Bu arada eksik Real Madrid ve eksik PSG’ye yenildiğimiz için özür dileriz. Orada bir hata yaptık onları yenemedik. Bunu da bazı arkadaşlara söyleyeyim de… Bu değişimin Galatasaray’a zarar vermemesini istiyorum. Sancılı olacağı kesin. Sıcak olacağı kesin. Sonuç olarak o ateşte ben yanıyorum. Sorumluluğunu ben alıyorum, bedelini de ben ödüyorum. Önümüzde bizi bekleyen zor süreci inşallah atlatacağız. Bunun için varız. Tecrübemiz, bilgimiz ve yüreğimiz buna müsait. Siz beni hedef olarak alın, oyuncuları bırakın. Çünkü ben seçiyorum.”

Takımda memnun olmadığı oyunculara durumu anlattığını aktaran deneyimli teknik adam, “Ben arkadan dolanmalardan çok hoşlanmam. Onun için onlarla bunu paylaşırım. Memnun olmadıklarımızı da memnun olacak duruma getireceğiz inşallah. Temmuz ayını beklemeden ocak ayında da ayrılabiliriz. Biz zaten operasyonu ocak aylarında yapıyoruz. Ayrıca satmadan alamadığımızı da bir kenara yazıyoruz. Kimseyi alamayabiliriz” ifadelerini kullandı.

Performansı tartışılan Younes Belhanda’nın son dönemde bazı tatsızlıklar yaşadığını vurgulayan Terim, “Çenesi kırıldı. Biraz tatsızlık yaşandı. Bunların hepsi bir handikap onun için. Artık tek tek bakmaktansa potadaki herkese bakmayı doğru buluyorum” değerlendirmesinde bulundu.

“BAZILARINA HAKSIZLIK ETMİŞ OLABİLİRİM”
Fatih Terim, takımda Türk futbolcuların fazla süre alamamasıyla ilgili bir soru üzerine, şöyle konuştu:

“Bu yabancı kuralı varsa, 11 yabancıyla çıkabilirsiniz. Bu ülkeye birçok oyuncu yetiştirmiş bir insan olarak Türk oyunculara bakış açım çok açık. Hazırlıyoruz. Belki bazılarına haksızlık etmiş olabilirim. Bundan sonra daha çok göreceksiniz. Hatta 17-18 yaşındakileri bile görebilirsiniz. Teknik adamın bir oyun anlayışı vardır. Biz elimizdeki oyunculara göre hareket etmeye başladığımız zaman kayıplar oluyor. İleride baskı kurmayan, kaptırdığı topa baskı kurmayan bir Galatasaray olursa bunun bedelini hoca ödemeli. Ben hata yaptım, ben yanıldım. Olabilir. Ancak henüz daha işin çok başındayız. Ümit ederim düşündüklerimi yapabilirim.”

Gelecek sezon yeni bir takım kurmak zorunda kalacaklarını anlatan Fatih Terim, “Biz ocak ve mayıs aylarına kadar böyle devam etmek zorundayız. Allah yardımcımız olsun. Bir şeyler değişecek. Bundan emin olabilirsiniz” dedi.

Ryan Babel’in yetenekli bir oyuncu olduğunu anlatan Terim, “Babel eski takımına karşı oynadı. Ben de onu onore etmek için çıkartmayı düşünmedim. Babel, Babel gibi olduğu zaman bize çok faydası olacak. Daha iyi oynayacak inşallah” şeklinde görüş belirtti.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Vodafon Park'ta 'Umut'lu Gece 1-0

Kocaman:Son Derece Üzüntü Verici

Yanal:Ayak Seslerimizi Hissettirdik
»  Fener'den Konya'ya Farklı Tarife 5-1
»  Başakşehir'den Kritik Galibiyet
»  Abdullah Avcı İstifa Edecek mi?
»  Trabzon Gruptaki Şansını Zora Soktu 0-2
»  Kartal'ın Avrupa'da da Tadı Tuzu Yok 1-2
»  Terim:Belhanda'ya Gereğini Yaparız
»  Süper Ligde Alanyaspor Fırtınası
»  Denizlispor İsyanda
»  Ali Koç: Zevksiz Bir Maçtı
»  Kanarya Horozu Gagaladı 2-1
»  Rıdvan Dilmen:"Avcı Beşiktaş'ı Sıkıyor"
»  Katal Beraberliğe Abone Oldu 0-0
»  Başakşehir 90+3'te Kazandı 2-1
»  Trabzon Gaziantep'e Gol Yağdırdı 4-1
»  Aslan Evinde Kükredi 3-2
»  Fransa'dan Mehmetçiğe Selam 1-1
»  Asker Selamı UEFA'yı Rahatsız Etti
»  Millilerden Euro 2020'ye Selam
»  Beşiktaş'ta Başkan Adayları Belli Oldu
»  Şenol Güneş:Avcı Şu An Bunalımda
»  Kartal Lideri Devirdi 2-0
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.