Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5822
EURO
34,7960
IMKB
9.693,000
ALTIN
2.509,000
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Trabzon'a Giresun Çelmesi 1-1
Trabzon a Giresun Çelmesi 1-1
 
Lider Trabzonspor, Sivasspor'un ardından Giresunspor karşısında da 2 puan bıraktı! Bordo-mavililer, kaleci Okan Kocuk'a takıldı! Birçok pozisyonda gole izin vermeyen Okan, maçın son dakikasında kurtardığı penaltının ardından tekrarlanana atışta da Bakasetas'a gol izni vermedi: 1-1.
 
20.1.2022 - 00:06

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Trabzonspor ile Giresunspor karşı karşıya geldi. Medical Park Stadı’nda oynanan mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Giresunspor kalecisi Okan Kocuk, kalesinde devleştiği maçta Bakasetas’ın 90+6’da tekrar edilen penaltısını iki kez kurtararak takımına 1 puanı getirdi.

Karşılaşmaya Konyaspor’un 8 puan önünde çıkan Trabzonspor, geçen haftaki Sivasspor beraberliğini telafi etmek için çıktığı maçta iki puan bıraktı!

Giresunspor 68. dakikada Umut Nayir’in golüyle 1-0 öne geçti. Trabzonspor maç boyunca gol için yüklendiği rakip kalede Okan Kocuk’a takıldı. Bakasetas, Cornelius’un etkili şutları karşısında devleşen Okan, 78. dakikada Cornelius’un kafa vuruşuna çare bulamadı: 1-1.

Trabzonspor, 90+4’te VAR incelemesi sonrası penaltı kazandı. Bakasetas, kullandığı ilk penaltıda kaleci Okan’a takıldı ancak vuruştan önce ceza sahası ihlali nedeniyle atış tekrarlandı. Yunan oyuncu, ikinci penaltıyı kalecinin sağ köşesine gönderdi. Kaleci Okan ikinci penaltıyı da köşeden çıkararak maçın 1-1 bitmesini sağladı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor 51 puana yükseldi. Giresunspor ise 26 puanla 14. sırada haftayı tamamladı. 2. sırada ve bir maçı eksik olan Konyaspor ise 42 puanda…

Ligin 23. haftasında Trabzonspor, Pazar günü deplasmanda Galatasaray’ın konuğu olacak. Giresunspor ise aynı gün sahasında Alanyaspor’u ağırlayacak.

BAKASETAS’A OKAN İZİN VERMEDİ
Maçın 54. dakikasında Bakasetas’ın uzak mesafeden çektiği sert şutta kaleci Okan köşeye çok iyi uzanarak topu kornere çelmeyi başardı.

YİNE OKAN KOCUK!
65. dakikada Trabzonspor, Giresunspor kalesinde yine tehlikeli oldu! Bakasetas’ın uzak köşeye gönderdiği topta kaleci Okan gole izin vermedi ve pozisyon kornerle devam etti.

DENGEYİ UMUT NAYİR BOZDU
Rakip kaleye az ama öz gelen Giresunspor 68. dakikada aradığı golü buldu! Sol kanttan topu alan Aziz Behich topu ön direğe hareketlenen Umut Nayir’e gönderdi, Umut sağ ayağıyla çok klas bir dokunuş yaparak direk ve Uğurcan’ın arasından topu ağlara gönderdi: 1-0.

CORNELIUS YİNE SAHNEDE
Eşitlik golünü arayan Trabzonspor, 78. dakikada beraberliği yakaladı. Sağ kanattan gelen bordo-mavililerde Peres’in yaptığı ortada ceza sahasındaki Cornelius rakibinden önce davranarak kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 1-1. Danimarkalı golcü 21. lig maçında 11. golünü atmayı başardı.

OKAN BU KEZ İZİN VERMEDİ
Galibiyet için Giresunspor kalesine yaptığı atakları sıklaştıran Trabzonspor, yine Cornelius gole yaklaştı. Arka direkte yaptığı kafa vuruşunu köşeden kaleci Okan kornere çelmeyi başardı.

90+4’TE PENALTI KARARI
Galibiyet için yüklenen Trabzonspor, 90+4. dakikada penaltı kazandı. Cornelius’un pas vermek istediği pozisyonda top stoper Alexis Perez’in eline çarptı. Tüm stat penaltı itirazında bulunurken, hakem VAR ekranından pozisyonu izledi.

Pozisyon sonrasında Trabzonspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Bakasetas 90+5’te kullandığı penaltı Okan Kocuk’a takıldı! Ancak bu penaltıda Giresunspor’dan ceza sahasına vuruş öncesi oyuncu girince penaltı VAR kontrolü sonrasında tekrarlandı.

Bakasetas yine geçtiği penaltıda topu bu kez diğer köşeye gönderdi ve kaleci Okan sağına uzandığı vuruşta gole izin vermeyerek maçın skorunu belirledi.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Galatasaray'a Yeni Kaleci!

Volkan Demirel'i Çılgına Çeviren Olay!

Kartal Deplasman Orucunu Bozdu 1-0
»  Alex de Souza:En Kötüsü Aykut Kocaman
»  Tarihin En Kötü Galatasaray'ı!
»  Torrent'e Hatay Sürprizi 4-2
»  Altay Mert Nobre'ye Emanet
»   "İsmail Kartal'a Piyango Vurdu"
»  Antalyaspor 1-1 Fenerbahçe
»  Trabzon Sivas'ta Tekledi 1-1
»  Malatyaspor Sumudica'nın Bietini Kesti
»  Erol Bulut'tan Anlamlı Mesaj
»  Rıdvan Dilmen:Böyle Rezalet Görmedim
»  Göztepe Malatya'da Altın Buldu 2-1
»  Kartal'ın Hasretini Batshuayi Bitirdi
»  Fenerbahçe'de Sıcak Saatler!
»  Fenerbahçe, İsmail Kartal'a Emanet
»  Galatasaray'ın Yeni Hocası Belli Oldu
»  Süper Ligi Yasa Boğan Ölüm
»  Ali Koç'tan 'istifa' Çağrılarına Tepki
»  Galatasaray'da Fatih Terim Dönemi Bitti
»  Fenerbahçe’de Kan Kaybı Sürüyor
»   Ali Koç’un Yoğun Haftası!
»  Konya'ya Zirve Yolunda Sivas Darbesi
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.