Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5977
EURO
34,8339
IMKB
9.457,000
ALTIN
2.496,930
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Trump'tan Video Mesaj:Yakında Döneceğim
Trump tan Video Mesaj:Yakında Döneceğim
 
Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan ABD Başkanı Donald Trump, hastalığının seyrine ilişkin gelecek birkaç günün 'gerçek bir test' olacağını, ancak hastalığı yenip yakında geri döneceğini kaydetti.
 
4.10.2020 - 09:28

ABD Başkanı Trump, Kovid-19 tedavisi gördüğü Walter Reed Askeri Hastanesi'ndeki odasından çekilmiş bir video mesajı, Twitter hesabından paylaştı.

Kravatsız haliyle biraz yorgun gözüken Trump, sağlığının iyiye gittiğini ve kendisine geçmiş olsun dileğini ileten herkese çok teşekkür ettiğini belirtti.

Kaldığı hastanede görev yapan herkesten övgüyle bahseden Trump, "Buraya geldiğimde çok iyi hissetmiyordum, şu anda çok daha iyi hissediyorum. Beni geri döndürmek için herkes çok çalışıyor, sanıyorum yakında geri döneceğim" ifadelerini kullandı.

Trump'ın videodaki açıklamalarından satır başları şöyle:

- Çok daha iyi hissediyorum. Beni bir an önce geri getirebilmek için çok çalışıyoruz. Geri dönmem gerekiyor. Çünkü Amerika'yı 'yeniden harika' yapmamız gerekiyor hala. Bu konuda çok iyi iş çıkarıyoruz. Fakat hala atılması gereken adımlar var. Bu işi bitirmek zorundayız. Yakın zamanda geri döneceğimi düşünüyorum.

- Seçim kampanyasını tıpkı başladığımız şekilde olduğu gibi bitirmek zorundayım. Elde ettiğimiz bazı sayılar var, bunlarla gurur duyuyoruz. Fakat bu, başa gelen bir olay, ki dünyada milyonlarca kişinin başına geldi. Ben onlar için mücadele ediyorum. Yalnızca ABD’de değil, tüm dünyadakiler için mücadele ediyorum. Koronavirüs, ya da adına ne derseniz, bunu yeneceğiz. Birçok şey yaşandı.

- Şu anda aldığım ve daha diğer bir çok terapötiklere bakacak olursanız, bunlar birer mucize gibi görünüyor. Doğrusunu isterseniz bunlar birer mucize. Bazıları bunu söylediğim için beni eleştirdi. Ancak mucize gibi görünen, Tanrı'dan gelen şeyler var.

- Daha iyi hissetmeye başladığımı söylemek istiyorum. Önümüzdeki birkaç günün protokolünü bilmiyoruz ancak zannediyorum gerçek test bu günler olacak. Önümüzdeki bir-iki gün içerisinde neler olacağını göreceğiz.

- Başka seçeceğim yoktu. Bana Beyaz Saray’ın içerisinde kalıp, kendimi içeriye kapatıp, asla dışarı çıkmamamı, Oval Ofis’e bile gitmemeyi, yalnızca üst katta kalıp, insanlarla konuşmamı öneren bir alternatif sundular. Ben bunu yapamam.

- Bu Amerika, dünyanın en harika, en güçlü ülkesi. Üst kattaki bir odada kilitlenerek güvende kalıp, “Olan olur” diyemem. Sorunlarla yüzleşmek zorundayız. Bir lider sorunlarla yüzleşebilmeli. Onu yapan biri asla harika bir lider olamazdı.

"Önümüzdeki birkaç gün nasıl olacak bilmiyoruz, sanıyorum gerçek bir test olacak. Bu birkaç gün neler olacağını göreceğiz" ifadelerini kullanan Trump, kendisine parti ayrımı olmaksızın ülke genelinde gösterilen destek karşısında müteşekkir olduğunu vurguladı.

Trump, geçmiş olsun mesajı gönderen yabancı ülke liderlerine de ayrıca teşekkür etti.

Melanie Trump’ın da sağlığının yerinde olduğunu belirten Trump, kendisinden daha genç olan eşinin virüs konusundaki bilgiler dahilinde istatiksel olarak risk grubunda olmadığını ifade etti. Trump ayrıca eşi Melania Trump'ın, hastalığı kendisinden daha hafif geçirdiğini ve kısa sürede tamamen iyileşeceğini dile getirdi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ABD'de F-35 Uçağı Düştü!

Macron'u Üzecek Güven Anketi

ABD’den Esad’a Yönelik Yaptırım Kararı
»  İngiltere'de Rekor Günlük Vaka
»  "Zengin Ülkeler Aşıyı Şimdiden Kapattı"
»  Dağlık Karabağ'da Savaş Sürüyor
»  Trump 10 Yıl Hç Vergi Ödememiş
»  Trump'tan Yüksek Mahkemeye Sert Aday
»  ABD'de Beyin Yiyen Mikrop Korkusu
»  Trump'tan Flaş Seçim Sonucu İddiası
»  Trump'tan Bolton'a Akılalmaz Sözler
»  Zehirli Paket Krizinde Yeni Gelişme
»  Trump'ın Başı Yine Dertte!
»  Libya Başbakanı Serrac Görevi Bırkıyor
»  Bağdat’ta Yeşil Bölge’ye Füzeli Saldırı
»  Coronavirüs Aşısında Acı Gerçek
»  Hafter Yanlısı Hükümet İstifa Etti
»  İsrail'den Tam Karantina Kararı
»  Brezilya'nın En Çok Sevilen Yarışması
»  ABD'den Irak ve Afganistan Kararı
»  Çin’de En Güzel Popolu Kadın Yarışması
»  Zaharova'dan Şok Eden Paylaşım
»  İspanya Yine Resmen Kabus Yaşıyor!
»  Macaristan Tüm Sınırlarını Kapatıyor
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.