Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Volan Demirel Sordu:‘Hocam Neden Attın?’
Volan Demirel Sordu:‘Hocam Neden Attın?’
 
Dokuz kişi kaldığı maçta Fenerbahçe ile berabere kalan Fatih Karagümrük'te Teknik Direktörü Volkan Demirel, karşılaşmaya damga vuran iki kırmızı kartın çıktığı penaltı pozisyonu hakkında konuştu
 
22.12.2021 - 23:58

.Süper Lig’in 18. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük, dokuz kişi kaldığı maçta Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından beIN Sports’a açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, Caner Erkin ile yaptığı konuşmayı anlattı.

Volkan Demirel, pozisyon ile ilgili yaptığı açıklamada “Caner’le konuşuyorum, ‘Herhangi bir dokunmam, kötü bir şeyim olmadı’ dedi. Tabii ki orada olmadığım için Caner’in dediğine inanmak zorundayım. Devre arasında da hakeme, ‘Hocam neden attın?’ dedim. Cevap veremedi” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmayı da değerlendiren Volkan Demirel “Bugün bir 45 dakika daha olsaydı biz yine gol yemezdik. Tabii ki Fenerbahçe’ye karşı 9 kişi oynamak kolay bir şey değil. Benim için güzel bir tecrübe oldu. Takımıma teşekkür etmek istiyorum. Aşağı yukarı 1 hafta olacak, demek ki taktik, teknik, üçlü oynamışsın, dörtlü oynamışsın, beşli oynamışsın… Uzun zamandır bir kadroda çalışmışsın, veya dün gelmişsin, yarın gideceksin, bunların hiç önemi yok” dedi.

“9 KİŞİ NASIL SAVUNMA YAPILIR GÖSTERMİŞ OLDUK”
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında da konuşan Volkan Demirel, maçla ilgili fazla bir düşüncesi olmadığını ifade ederek, “Böyle olmasını istemezdim. 9 kişi bu kadar mücadele, istediğim oyunu oynatamadım ama tabii ki şunu göstermiş olduk. Bir takım nasıl olunur, 9 kişiyle nasıl savunma yapılır, Türkiye'nin en büyük takımına karşı yapmak nasıl olur göstermiş olduk. Takım arkadaşlarımı tebrik ettim. Açıkçası yoğun bir gündü benim için. Hem 1 haftalık teknik direktörlük, ilk hafta galibiyet, ikinci hafta Fenerbahçe ile oynuyorsunuz. Karışık duygular, sonra 9 kişi kalıyorsunuz. Takıma kendinizi anlatabilmişsiniz. Bütün düşündüklerimizi takım arkadaşlarımız yaptı. Ama istemediğimiz bir pozisyonda kırmızı kart yememiz. Caner'in atılmasını anlayamadım. Caner bana bir şey demediğini söyledi. Sadece ne yapmaya çalıştığını sormuş. Bende devre arasında sordum, hakem cevap vermedi. Hakemler hakkında bir şey söylemeyeceğim. 8-7 kişide bıraksalar hiç önemli değil. Türkiye'ye bence defansif anlamda güzel bir şey izlettik. İçinde olduğum takıma anlatabildiğim için hazırlıksız yakalandığımız bir durumdan 9 kişi nasıl defans yapılır gösterdik. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum“ şeklinde konuştu.

“BU İŞİ DOĞRU YAPACAĞIM”

6 gündür 10 saat uyuduğunu ifade eden Volkan Demirel, “Çok yoğun bir sürecin içine girdim. Uyumamam kafama takılan bir şeyden değil, çok istediğimden dolayı uyuyamadım. Bu işi doğru yapacağım. Ne gördüysem bunların iyisini yapıp, kötüsünü yapmayacağım diye söz verdim. Yatarken kalkarken aklıma bir şey geliyor. Hatalarım yanlışlarım olacak ama kendimi iyi ifade edebildiğimi düşünüyorum oyunculara. Onları sıkmamaya çalışıyorum. Görüntü olarak ne Göztepe ne Fenerbahçe ile alakalı bir şey göstermedim. O yüzden gerçekten teknik direktörlük bakışına değişiklik getireceğim, kendime görev edindim bunu. Futbolcuyla bir ilişkisi olan, onu dinleyen anlayan, ona göre hareket etmeye çalışan bir teknik adam olmaya çalışıyorum. Başarırım başaramam onu göreceğiz. Burada yaşadığım tecrübe ilk maçındaki galibiyet önemli. Takımdaki olanlar gerçekten çok iyi. Bu takımla beraber ilk öncelikli hedef Avrupa Ligi'ne katılabilmek, ondan sonraki hedeflerimiz de bu takım daha üst sıralarda olması gerekiyor. Sözümde durmak için elimden geleni yapacağım. Futbolcuya 3-5-2 gibi takılıp sadece rakibe analiz yaparak başka bir şey yapacağız. Her maçın senaryosu bizde farklı“ diye konuştu.

“İNANÇTAN ÇIKAN BİR ORGANİZASYON OLDU”
Ekibiyle birlikte çalıştığını söyleyen Volkan Demirel, “Belirli şeylerde gösteriyoruz, bizim ne yapacağımızı gösteriyoruz. İzlediklerimizi konuşarak ifade etmeye çalışıyoruz. O yüzden ben biraz daha karşılıklı diyalog ve ilişkiyle alakalıyım. Savunmayı 9 kişiyle yaparken bunu konuşmadık, biz bunun taktiği analizi yapmadık. İlk yarı girdik içeri, değişikliği yaptık. 4+1 sağ sol yapıp değişiklikleri yapıp atağa çıkacağız dedik. Tamamen inançtan çıkan bir organizasyon oldu. Diyaloglar, ilişkiler, istemek, inanç çok önemli. Ben bunu anlatabildiğimi düşünüyorum. Oyunun yüzde 70'i biraz isteme ve karşılıklı ilişki“ ifadelerini kullandı.

“BENİ VOLKAN DEMİREL YAPAN YER FENERBAHÇE”
Fenerbahçe'ye karşı olmanın zor bir his olduğunu söyleyen Volkan Demirel, “Beni Volkan Demirel yapan yer Fenerbahçe'dir. Bazı hedeflerimin olduğunu söyledim, kendi kanatlarımla uçmak istediğimi söyledim. Bu hedeflerime inşallah ulaşacağım. Doğru yer doğru zamandayım. Çok mutluyum. Çok güzel bir başkan çok güzel bir kulüple beraberim. Güzel başlangıç yaptık. Bugün de kazanmak isterdik, kazanamadık. Futbolun içinden gelen, son dönemde yakın zamanda futbolu bırakmış şans verilen oyuncular bence başarıya ulaşacak. Yakın zamandaki ortamı içinden geldiği kadar bildiklerimi aktaracağım. İyi şeyleri yapmaya çalışacağım elimden geldiği kadar“ diyerek sözlerini noktaladı.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


F.Bahe Karagümrük Duvarını Aşamadı 1-1

Emre Belözoğlu Tarihe Geçti!

Galatasaray'a Adana'da Evlat Kurşunu 2-0
»  Trabzonspor Tutulmuyor 2-1
»  Başakşehir Yine Kazandı
»  Beşiktaş'da Önder Karavei Kararı
»  Rıdvan Dilmen O İddiayı Yalanladı
»  Fenerbahçe'de Vitor Pereira Dönemi Bitti
»  Josef de Souza Derbide Tarihe Geçti
»  "Fener'i Guardiola da Şampiyon Yapamaz"
»  Kadıköy'de Ali Koç İstifa Sesleri
»  Kadıköy'de Gol Düellosu 2-2
»  Rıdvan Dilmen'den Emre Belözoğlu'na Övgü
»  Kasımpaşa'da Hakan Kutlu Dönemi Bitti
»  Galatasaray Galibiyete Hasret Kaldı 1-1
»  Trabzon Hatay'ı Rahat Geçti 2-0
»  Konyaspor 90'da 3'lük Attı 1-0
»  Pinheiro Beşiktaş'a Gelmekten Vaz Geçti
»  Giresunspor'un Yükselişi Sürüyor 3-1
»  Volkan Demirel'in Yeni Adresi Belli Oldu
»  Defne Samyeli Bu Kez Ucuz Atlattı
»  Karagümrük'te Volkan Demirel Sesleri
»  Erol Bulut: 4-5 Gol Atabilirdik
»  Pereira'dan İstifa Sorusuna Yanıt
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.