Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7900
EURO
43,5004
IMKB
9.700,000
ALTIN
4.054,710
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 16 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
YANAN OTOBÜSÜ DAMACANA İLE SÖNDÜRDÜ
YANAN OTOBÜSÜ DAMACANA İLE SÖNDÜRDÜ
 
Ataşehir'de seyir halindeki otobüsün motor kısmında çıkan yangın, damacanadaki sularla söndürüldü. Yangın söndürme tüpleri, yangını söndürmekte yetersiz kalınca su satıcısı Cengiz Öztel, itfaiye gelmeden, damacana içindeki sularla alevlere müdahale etti. Öztel, " Bu otobüs, hepimizin malı sularım feda olsun"dedi.
 
28.11.2012 - 16:24

Yangın Kayışdağı Caddesi İçerenköy Sebze Hali arkasında saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Sebze halinin arkasından İçerenköy yönüne ilerleyen Cengiz Adeka'nın kullandığı, Kadıköy-Yenidoğan arasında sefer yapan 19 E hatlı İETT otobüsünün motor kısmında yangın çıktı. Yangın nedeniyle otobüsün içini bir anda duman kapladı. Otobüs içinde kısa süreli korku ve panik yaşanırken, şoför Adeka, kapıları açarak 20 yolcuyu tahliye etti.

YANGINA DAMACANALI MÜDAHALE

Otobüste bulunan yangın söndürme tüpüyle alevlere müdahale etmek isteyen Cengiz Adeka, başarılı olamadı. Bu sırada otobüsün arkasından aynı yöne ilerleyen su satıcısı Cengiz Öztel, yangını görerek yardıma koştu. Şoförün yangın tüpüyle alevleri söndüremediğini gören Öztel, aracına dönerek, satmaya götürdüğü içi su dolu 5 damacana aldı. Öztel, vatandaşların da yardımıyla, damacanalardaki suları boşaltarak alevlere müdahale etti. Bu sırada, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri de su sıkarak yangını tamamen söndürdü. Yangın sonucu İETT otobüsünde maddi hasar meydana geldi.

Yangına damacanalardaki su ile müdahale eden Öztel "Çevrede bir sürü insan ve sürücü vardı. Hiç kimse durup yardım etmedi. Su ile müdahale etmesek otobüs yanmıştı.Yangın söndürme tüpleri yeterli olmadı, suyla müdahale ederek söndürdük. Bu otobüs, hepimizin malı sularım feda olsun"dedi.

http://www.haberedikkat.com/haber_49205_damacana-adam.html



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ÜNAL AYSAL: Q 7 İLE İLGİLENMİYORUZ

'BU RAPORU KABULLENMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL'

BEKİR BOZDAĞ'DAN ' MUHTEŞEM' AÇIKLAMA!
»  MAAŞLA ÇALIŞANA İYİ HABER!
»  DOĞALGAZ'A BÜYÜK ZAM YOLDA!
»  TALİH KUŞU TARİHİNDE EN BÜYÜK İKRAMİYE!
»  "SİLAH BIRAKMAK YOK"
»  CHP, DARBE RAPORUNUN İÇERİĞİNE KATILMADI
»  SU'YU BEDEVA VERDİ, BAŞKANLIKTAN OLDU
»  İŞTE TÜRKİYE'NİN İLK OMBUDSMAN'I!
»  NATO HEYETİ MALATYA'DA
»  ERDOĞAN KİMİ KASTETTİ?
»  MECLİS, BAŞ DENETÇİYİ SEÇTİ!
»  ''BDP'LİLER 100 DEFA HAK EDİYOR''
»  YAŞ ÜYESİNE TUTUKLAMA KARARI
»  ERDOĞAN'DAN OKUL KIYAFETİNE İLK YORUM!
»  YAKALANAN PKK'LIDAN EŞCİNSELLİK İTİRAFI
»  BDP'LİLER İÇİN JET FEZLEKE
»  TESLİM OLAN TERÖRİSTTEN ŞOK İFADELER!
»  GÜZELLİK KRALİÇESİ ÇATIŞMADA ÖLDÜ
»  MARDİN'DE KARAKOLA SALDIRI,1 ASKER ŞEHİT
»  ASKERİ ŞURA 30 KASIM’DA TOPLANACAK
»  VE OKULLARDA TÜRBAN'IN ÖNÜ AÇILDI!
»  HER ALANDA KÜRTÇE KONUŞULABİLECEK!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.