Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5981
EURO
34,8120
IMKB
9.478,000
ALTIN
2.501,620
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
YİĞİT BULUT İLK RESMİ TOPLANTIDA!
YİĞİT BULUT İLK RESMİ TOPLANTIDA!
 
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) üyeleri düzenlenen iftar programında bir araya geldi. ASKON heyeti, Başbakan Erdoğan ile de görüştü. Görüşmede Başbakanlık Başdanışmanı olarak atanan gazeteci-ekonomist Yiğit Bulut da katıldı.
 
12.7.2013 - 14:07

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği ile Dolmabahçe Çalışma Ofisinde bir araya geldi. Görüşme sonrası basın açıklaması yapan ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca, “Gezi masumiyetini kaybetmiştir dedik. Eğer konu başbakanı sandık dışındaki eylemlerle devirmekse Anadolu Aslanları Derneği taraftır ve milli iradeye saygılıdır” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği ile Dolmabahçe Çalışma Ofisinde bir araya geldi. Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca görüşmenin içeriği hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Çözüm Sürecine ilişkin ASKON’un bakış açısını içeren bir raporu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sunduklarını ifade eden Koca, “Anadolu Aslanları İş Adamları Derneğinin her sene açıkladığı bir ekonomi raporu sunduk. Bu raporun başlığı Çözüm Sürecinde ASKON ekonomiyi nasıl değerlendiriyor raporu Sayın Başbakan’a sunduk. 2012’nin değerlendirilmesini ve 2013’ün öngörülerini düşüncelerini aktardığımız raporumuzu kendisine takdim ettik. Bu raporun en önemli ayağı, Türkiye’de olmazsa olmaz , en önemli proje Barış projesi diyerek bu raporumuzun içeriğine vurgu yapmış olduk. Ekonomik ve siyasi istikrarın olduğu bir ortamda, barışın olduğu bir ortamda ben inanıyorum ki bu inen çıkan rakamlar bütün insanımıza insan onuruna yapılmış olan en büyük katkı olacaktır” diye konuştu.

Gezi Parkı eylemlerinin masumiyetini kaybettiğini ifade eden vurgulayan Koca, “Gezi masumiyetini kaybetmiştir dedik. Bu yapılan olayların hepsi bir tesadüf olamaz. Ve bunu aradan iki-üç gün geçtikten sonra gördük ki; gerçekten uluslar arası bir manipülasyonun kaynağı ve destekçileri var. Bunun içinde hepinizin ilanımızda fark ettiğiniz gibi şu ifadeyi kullandık son metinde. Dedik ki konu dört tane ağaçsa biz 4 yüz bin tane ağaç dikmeye karar verdik. Eğer konu başbakanı sandık dışındaki eylemlerle devirmekse Anadolu Aslanları Derneği taraftır ve milli iradeye saygılıdır dedik. Bu yaptığımız deklarasyonla birlikte deklarasyonun gereği olarak bizler arkadaşlarımızla birlikte İstanbul’daki Orman Müdürümüzle birlikte bize gösterilen yer çerçevesinde 2 yüz bin tanesi Avrupa Yakasına, 2 yüz bin tanesini Anadolu Yakasına olmak üzere 4 yüz bin ağacı dikmiş olacağız” şeklinde konuştu

.kaynak: milliyet



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


4 KADIN GAZETECİYE ÖZÜR TELEFONU

BANU GÜVEN ART 1 TV'Yİ NEDEN BIRAKTI?

HABERTÜRK'TE ZORUNLU İZİN UYGULAMASI
»  AKŞAM'DA KIYIM SÜRÜYOR!
»  ''KADIN MUHABİRLERE TACİZİ KINIYORUZ''
»  MECLİS BÖYLE TERBİYESİZ VEKİL GÖRMEDİ!
»  FİKRİ AKYÜZ AKŞAM'DA
»  YİĞİT BULUT TERCİHİ ŞAŞIRTMADI!
»  UĞUR DÜNDAR,ARTI 1'DEN NEDEN AYRILDI?
»  YİĞİT BULUT'UN YERİNE KİM GELİYOR?
»   ARTI 1'DE ŞOK,UĞUR DÜNDAR DA BIRAKTI
»  ARTI 1 TV'DE MUSTAFA HOŞ ŞOKU!
»  FEHMİ ÇALMUK'TAN AA'YA SUÇ DUYURUSU
»  TRT ALEVİ DİZİSİNİN REKLAMINI NEDEN...
»  AYDINLIK'TAN SUÇ DUYURUSU
»  MISIR'DAKİ TÜRK GAZETECİLER SERBEST
»  TÜRK GAZETECİLERİ DERHAL SERBEST BIRAKIN
»  YİĞİT BULUT RESMEN BAŞDANIŞMAN!
»  MISIR'DA TÜRK GAZETECİLERE GÖZALTI!
»  SABAH GAZETESİNDE YENİ DÖNEM
»  AHMET HAKAN MISIR MEDYASINI YAZDI!
»  4 GAZETE AYNI MANŞETLE PİŞTİ OLDU
»  SORU SORAN MUHABİRE LİNÇ GİRİŞİMİ
»  PAMUK GİBİ TRANSFER
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.