Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,6741
EURO
47,1149
IMKB
10.850,000
ALTIN
4.420,310
 
Hava Durumu ANKARA
23 / 35 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ÇOCUĞU KOLLARI'NIN ARASINDA ÖLDÜ
ÇOCUĞU KOLLARI NIN ARASINDA ÖLDÜ
 
Diyarbakır'daki dün gece meydana gelen patlamada ölenler arasında bir anne, 4 çocuğu ve kız kardeşinin de olduğu belirlendi.İşte bir anne ve kucağında ölen çocuğuilgili 'Özok, bankacı avukatı çıktı' haberine Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Doğan'dan tepki geldi.
 
13.9.2006 - 20:00
 Diyarbakır'da dün gece meydana gelen patlama sonucu ölen ve yakınları tarafından teşhis edilen 6 kişinin cenazesi, Diyarbakır Devlet Hastanesi morgundan alındı.
Edinilen bilgiye göre, dün akşam Bağlar beldesi Koşuyolu Parkı yakınlarında meydana gelen patlamada ölen 6 kişinin daha kimliği belirlendi. Patlamada ölenler arasında bir anne, 4 çocuğu ve kız kardeşinin de olduğu belirlendi.
Yakınları tarafından teşhis edilen Faide Demir, 3 ile 13 yaş arasında değişen çocukları Mizgin, Dilan, Şilan ve Zilan Demir ile Faide Demir'in kız kardeşi Emine Yetişecek'in cenazeleri, Diyarbakır Devlet Hastanesi Morgu'nda yakınları tarafından teşhis edildi.
Ölenlerin Kürtçe ağıtlar yakan yakınları, cenazeleri defnedilmek üzere ambulansla Diyarbakır'ın Silvan ilçesine götürdü.
Saliha Algül, ölen Faide Demir'in yengesi olduğunu, kardeşi Mehmet Demir'in ise çalışmak amacıyla Ankara'da bulunduğunu söyledi.
Faide Demir'in çocuklarını parka götürdüğünü, döndüklerinde patlamanın olduğunu ifade eden Algül, "Kardeşimin ocağı söndü, evi yıkıldı" dedi.
Bu arada olayla hayatını kaybeden Rojhilat Aslan'ın cenazesi, yakınlarınca Bağlar beldesindeki Yeniköy Mezarlığı'nda defnedildi.
Böylece patlamada ölen 7 kişinin kimliği belirlendi. 2'si Dicle Üniversitesi biri de Devlet Hastanesi Morgu'ndaki toplam 3 cesedin kimliğinin belirlenmesi çalışmaları sürüyor.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


-BOMBALARIN ARDINDAN DİYARBAKIR’DA YAS İLAN EDİLDİ

"TELEVİZYON VE RADYOLARIN İMAJI YERLERDE"

AKSU YİNE,'HAİNLER BİZİ YILDIRAMAZ'DEDİ1
»  KOORDİNATÖR RALTSON,TERÖRÜ GÖRMEZDEN GELDİ!
»  PKK, HAİN SALDIRILARINI SÜRDÜRÜYOR
»  KAÇIRILAN TÜRK İÇİN HÜKÜMETE 72 SAAT SÜRE
»  ERDOĞAN, : ''ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇ FİNAL SÜRECİ''
»  ''ORMAN YANGINLARININ YÜZDE 10'U SABOTAJ''
»  CUMHURBAŞKANI SEZER 66 YAŞINA GİRDİ
»  "BAŞBAKAN'IN TARİF ETTİĞİ KİŞİ BENİM"
»  YOKSULLUK SINIRI 2000 YTL'Yİ GEÇTİ
»  DANIŞTAYDA SEÇİM RÜZGARI!
»  ZORUNLU SİGORTA KAPIDA
»  ÇEKİRGE BU SEFER SIÇRAYAMADI
»  BAYDEMİR'İN DİLİ TUTULDU!
»  ABD, 12 EYLÜL'DEN ÇOK MEMNUN KALMIŞ!
»  İŞTE PKK'NIN SİNSİ PLANI
»  DÜŞEN F-16 PARÇALANMAMIŞ
»  ERDOĞAN, BUSH İLE IRAK VE KÜRT KONUSUNU GÖRÜŞECEK
»  DİYARBAKIR'DA PATLAMA,7 KİŞİ ÖLDÜ,17 YARALI
»  AVRUPA PARLAMENTOSUNDA PKK AYIBI
»  BUNU YAPAN İNSAN OLABİLİR Mİ?
»  8 İLDE OPERASYON!
»  BELEDİYE'NİN SORUMSUZLUĞU FACİA GETİRDİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.