Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7946
EURO
43,4520
IMKB
9.700,000
ALTIN
4.052,810
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 17 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ÖZGENER, GÖREVİ BIRAKIRKEN AĞIR KONUŞTU
ÖZGENER, GÖREVİ BIRAKIRKEN AĞIR KONUŞTU
 
Mahmut Özgener TFF Başkanlığı görevini bıraktı ve önemli açıklamalar yaptı
 
14.6.2011 - 16:40

TFF Başkanı Mahmut Özgener, 29 Haziran'da yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu Seçimli Olağan Genel Kurulu öncesinde beklenen basın toplantısını düzenliyor.

Toplantının başında bir ricada bulunan Özgener, "Bu toplantı benim için çok özel bir yer taşıyor. Açıklamalarım sonrasında oluşabilecek her türlü soruyu tüm içtenliğimle cevaplamak benim için çok önemli. Ama bu içten sohbetin yaptığım açıklamadan hemen sonra olmaması gerektiğini düşünüyorum. Önümüzdeki hafta yemekli bir sohbet toplantısı düzenleyerek tüm soruları içtenlikle cevaplayacağım" diye konuştu.

Futbol Ailesi olgusundan bahseden Özgener, 3.5 yıldır görevde olduklarını ve kurallara uyduklarını belirterek; "3.5 yıllık görev süremizi geride bıraktık. Bu sürede pekçok kez bir araya geldik. Maalesef çoğu kez tansiyonu yüksek ortamlarda biraraya gelmek zorunda kaldık. Belki çoğunluğun sevmediği ama olması gereken kurallarla oynanan futbolda bu kurallara uyma özverisini göstermek zorundayız. Futbol güzel bir oyun. Bu güzelliğin büyük bölümünü kurallar sağlıyor. Biz 3.5 yıl boyunca hem yazılı ve yazılı olmayan kuralları uygulamaya çalıştık. Görev dönemimiz boyunca sırtımızı kurallara dayadık.

Görev süremiz boyunca bu kuralları hiçe sayanları da gördük. Özellikle bazı yöneticilerimiz kişisel hırslarıyla açıklamalar yaptılar. Bunların sayısı çok az ama olduklarından büyük görünüyorlar. Asıl emekçiler sessiz ve sessizleştirilmiş çoğunluklar. Bazı yöneticiler ise arkalarındaki taraftar desteği ile ne yaptıklarını bilmiyor, kitleleri böyle etkilemenin ucunun nerelere varabileceğini hayal bile edemiyorlar. Her sezon segiledikleri tiyatrolarla sessiz çoğunluğun ve gerçek emekçilerin takdir edilmelerini engelliyorlar. Çoğunlukla kendi hevesleri için yaptıkları açıklamalarla en önemli sorunumuz olan şiddeti sürekli körüklüyorlar.

Bazı yöneticiler arkalarındaki büyük taraftar gücü ile Türk futbolunun en büyük sorunu olan şiddeki körüklüyorlar. En büyük değerlerden biri olan futbol şiddete kurban ediliyor." dedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


NURİ ŞAHİN, EN İYİ ORTA SAHA OYUNCUSU!

VE ARDA NOKTAYI KOYDU

AZİZ YILDIRIM'DAN ŞOK KARAR
»  2017'YE KADAR AYKUT KOCAMAN!
»  İŞTE NOBRE'NİN YENİ TAKIMI!
»  CEYHUN'DAN GALATASARAY'A 3 YILLIK İMZA
»  DERYA BÜYÜKUNCU HAKKINDA ŞOK İDDİA!
»  TRABZONSPOR'DA YAPRAK DÖKÜMÜ
»  BEŞİKTAŞ, GOLCÜSÜNÜ BULDU!
»  DEMİRÖREN'DEN İDDİALI MESAJLAR!
»  ZOKORA: "HAYATIMDA BÖYLE İLGİ GÖRMEDİM"
»  G.SARAY'IN MUTU AŞKI BİTMİYOR!
»  KEWEL'IN YENİ TAKIMI BELLİ GİBİ
»  FENERBAHÇE İÇİN KLÜBÜNE REST ÇEKTİ!
»  ZOKORA, SALI GÜNÜ İMZA ATIYOR
»  FATİH TERİM İSTEDİ, BEŞİKTAŞ KAPTI!
»  BEŞİKTAŞ ERSAN GÜLÜM'DEN VAZ GEÇTİ!
»  FENERBAHÇE BİR BOMBA DAHA PATLATTI!
»  BEŞİKTAŞ MPEKTEMEK'İ BORSAYA BİLDİRİLDİ
»  ''YA DÜZELECEKLER, YA GİDECEKLER'
»  GALATASARAY, BİR BOMBA DAHA PATLATIYOR!
»  "SELÇUK ÖNCE BİZE GELDİ"
»  21 MİLYON EURO'YA GALATASARAY'LI OLDU
»  SON SARI MELEK DUYGU BAL!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.