Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3840
EURO
34,5750
IMKB
10.046,000
ALTIN
2.385,610
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Özgüç: ''Savcımızın Katili Akp?''
Özgüç:  Savcımızın Katili Akp?
 
TURK PARTİ Genel Başkanı Ahmet Eyüp Özgüç, İstanbul'da Adliye binasında şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katilinin, yargıya güveni yok eden, yargı ve yargılama mekanizmalarını felce uğratan AKP olduğunu belirtti.
 
1.4.2015 - 12:22

Türkiye'nin, AKP hükümetinin politikaları nedeniyle onlarca iç ve dış tehlike ile karşı karşıya kaldığı bir dönemde giderek anormalleştiğine dikkati çeken Özgüç "Yaşanan olaylar olağanüstü şartların ürünüdür. İstanbul'un göbeğinde bir savcımız Adliye binasında, hem de odasında katlediliyor. Tüm Türkiye'de bir anda elektrikler, nedeni açıklanamayan bir şekilde  kesiliyor. Hükümetin bir zamanlar avukatlığını yaptığı Balyoz davasında tüm yargılananlar için beraat kararı çıkıyor. Hükümet ne yapıyor, zulüm ederek, mazlum görünmeye devam ediyor. Bu ülkenin geleceğini siyasi menfaatleri uğruna tehlikeye atanları, kendi akibetleri konusunda son bir kez daha uyarıyoruz" dedi.

SAVCININ KAFASINA ÜÇ KURŞUN NORMAL Mİ ?

İstanbul, Çağlayan Adliyesi'ndeki bu terör eylemi üzerinde çok sayıda kuşku ve soru işareti olduğunu belirten Ahmet Eyüp Özgüç açıklamasını şöyle sürdürdü :

"Bu alelade bir terör eylemi değildir. Bu terör eylemi ile çok sayıda sonuç elde edildi. Bu bir hesaplaşmadır. Gezi eylemleri gibi demokratik ve iyi niyetli toplumsal hareketler kirli gösterildi. Bu Gezi olaylarından rahatsızlık duyanların, devamında olabilecek toplumsal eylemlerle bir ön hesaplaşmasıdır. Ne ilginçtir ki, bu terör eylemi aynı zamanda hükümetin İç Güvenlik Yasası'nı rahatlıkla uygulamasına zemin hazırladı. Biz TURK PARTİ olarak bunun terör örgütü işi olduğuna ikna olmuyoruz. DHKP-C ezelden beri devletin içerisindeki bir takım karanlık yapılar ve MİT ile irtibatlı olduğu iddia edilen bir terör örgütüdür. Berkin Elvan davasında bu güne değin ilk kez somut ilerleme kaydeden savcı alenen ortadan kaldırıldı. Altını çizerek tarihe not düşüyoruz. Savcımız dünyada başarısızlığa örnek gösterilecek bir operasyon sonucu polis eliyle vuruldu. Savcımızın kafasına nasıl olup da  üç kurşun sıkıldığının ve kendisine nasıl 5 kurşun isabet ettirildiğinin izahını istiyoruz. Cumhurbaşkanı'nın bu operasyonun tam olarak neresini başarılı bulduğunu açıklamasını istiyoruz. Başarılı bir operasyonda savcımızın kafasından arka arkaya üç kurşunla vurulması mümkün mü ? Bu terör eyleminin üzerinde çok sayıda kuşku ve soru işareti oluşmuştur"

KİMSE GÜVENDE DEĞİL

Türkiye'deki elektrik kesintisi olayına da değinen TURK PARTİ Genel Başkanı Ahmet Eyüp Özgüç "Bir yetkili çıkıp, neyin bu kesintiye neden olduğunu açıkça söyleyemiyor. Bu elektrik kesintisi ile birlikte bir takım belgelerin, güvenlik kayıtlarının, görüntülerin yok edildiğini düşünüyoruz. Kesintinin bu kadar uzun sürmesi, bilerek, isteyerek yapılmış bir olaydır. Bu günden sonra Türkiye'de kimse güvende değildir" diye konuştu.

TAHRİBATLARI GİDERECEĞİZ

Seçimlerde vatandaşın AKP'ye gerekli cevabı vereceğine inandığını da vurgulayan Özgüç "Bizler bu iktidarın neden olduğu tüm tahribatları gidermek için görev almaya hazırlanıyoruz. Türkiye'de yenil nesil siyaseti başlatacağız. Siyasetteki kaosu yok edecek, umutlu, temiz, coşkulu ve yeni yüzlere sahip pırıl pırıl bir siyaseti ortaya koyacak, otorite boşluğunu biz dolduracağız. Hesapları yeniden yapmaya, oyunları bozmaya, Türkiye'yi yeniden kurmaya geliyoruz" dedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Ak Parti İlçe Binasına Silahlı Baskın

Şehit Savcı Uğurlanıyor

Çağlayan Adliyesinde Geciken Önlem!
»  Meclis'ten Sinop'aNükleer Santrale Onay
»  SamiElvan: Çok Üzgünüz
»  Kılıçdaroğlu'ndan Sağduyu Çağrısı
»  ''SaldırganlarAvukat Değiller''
»  Avukat cübbesiyle savcıyı rehin aldılar
»  Flaş.. .Savcı KirazŞehit Oldu!
»  Flaş, Adliyede Operason, 2 Terörist Öldü
»  Davutoğlu Dua İstedi Vekiller Uydu!
»  Flaş.. Balyoz Davası'nda karar
»  MİT Vazifesi Olmayan İlşlerle Uğraşırsa
»  Flaş.. Rehine Krizine Yayın Yasağı
»  İdris Bal, Kurduğu Partiden İstifa Etti!
»  Teröristler İçeri Nasıl Girdi?
»  ''Al 100 Lira Zammını Başına Çal''
»  Berkin Elvan'ın Babasından FlaşAçıklama
»  Çağlayan Adliyesinde Rehine Şoku!
»  Balyoz Savcısından Flaş Sözler
»  İşte Elektrik Kesintisinin Sebebi!
»  Enerji Bakanı da Ne Olduğunu Bilmiyor!
»  Başbakan, Terör Ihtimali Dedi!
»  Enerji Bakanlığından Flaş Açıklama
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.