Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7472
EURO
43,6944
IMKB
9.391,000
ALTIN
4.160,230
 
Hava Durumu ANKARA
9 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
İMANIN KARISI 5 VAKİT İMAMI ALDATMIŞ
İMANIN KARISI 5 VAKİT İMAMI ALDATMIŞ
 
5 vakit aldatıldığını anlayan köy imamı boşanma davası açtı, tayinini istedi. Bir köyde imamlık yapan S.C, Ankara 3. Aile Mahkemesi’ne başvurarak dört yıllık eşi K.D’nin kendisini başka erkeklerle aldattığı iddiasıyla boşanma davası açtı.
 
7.6.2008 - 22:40
 İmam S.C. "Karımın aldattığını, benim dışımda bütün köy biliyormuş. Rezil oldum, başka yere tayinimi istedim" dedi. Boşanma davası, önümüzdeki günlerde görüşülecek.

KARABÜK’ün bir köyünde imamlık yapan S.C, 4 yıllık eşi K.D. aleyhine açtığı boşanma davasının dilekçesinde şu iddialarda bulundu:

"Karabük’te çalışırken mesleğimde yükselmek için sınav açılmıştı. Sınavlara hazırlanmak için Ankara’ya gelip kardeşimin evinde kalmaya başladık. Ben dışarıda kursa giderken eşim gece yarılarına kadar cep telefonu ile başka erkekle görüşme yapıyormuş. Kardeşim sorduğunda benimle konuştuğunu söylemiş. Oysa benimle hiç konuşmadı. Bir keresinde 10 yaşındaki yeğenimle dışarı çıkmışlar, telefonda görüştüğü kişi ile buluşmuşlar, bunu yeğenim bize anlattı."

Bir daha yapmam dedi

"Görev yaptığım köyde ben camiye namaz kıldırmaya gittiğimde, karım başka erkeklerle buluşuyormuş. Kendisine ve ailesine durumu anlattık. Özür diledi, ’bir daha yapmayacağını’ söyledi. Karımın görüştüğünü öğrendiğim F.B. isimli erkeğe ulaştım. Bana, karımın Kuran kursuna gelen kızlardan birisi ile kendisine not gönderdiğini, ben namaza gittikten sonra buluştuklarını, karımın ’Senden çok hoşlanıyorum, sensiz yapamam, yoksa bütün köye rezil ederim’ tehditiyle birlikte olmaya başladığını anlattı."

"Karımın aşk yaşadığı F.B. bir erkek arkadaşına karımdan bahsederek kendisine áşık olduğunu anlatmış. O da sana değil, ben dahil birçok erkeğe áşık, benimle de birlikte oluyor. İnanmazsan arayıp buluşayım sana ispatlarım’ dedikten sonra, karımı aramış. Yine ben namaza gittiğimde kömürlükte buluşmuşlar. Bu olayı gören F.B. karımla ilişkisini bitirmiş. Bunu kalabalık bir ortamda bana bizzat anlattı."

Sevgiliye kontör
"Bir defasında imam arkadaşım H.A’nin evine ziyarete gittik. Biz namaz kıldırmak için camiye gittiğimiz esnada, karım imam arkadaşım H.A’ya ait cep telefonunu çalmış, içindeki kontörleri sevgilisine göndermiş. Telefonu da diğer sevgilisi F.B’ye hediye etmiş. Bu yüzden Asliye Ceza Mahkemesi’ne hırsızlık suçlamasıyla yargılanıyor."


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


EV HAPSİNDEKİ HOCA'YA İLK ZİYARET

TRENİN ALTINA GİRDİKLERİ ARAÇTAN SAĞ ÇIKTILAR

EKMEK ZAMLANDI, HALK EKMEĞE RAĞBET ARTTI
»  SARIGÜL ÇİFTİ BOŞANDI
»  BARDAKOĞLU,KADINLARI CUMAYA ÇAĞIRDI
»  NEHİRDE ÜNİVERSİTE SINAVI ÖLDÜRECEKTİ
»  BAYRAMPAŞA CEZAEVİ KAPANIYOR
»  TEKNİK TAKİP YETKİLERİNE"KANUN YARARARINA" BOZMA İSTEMİ
»  ARINÇ'A GÖRE BU REJİME CUMHURİYET DENİLEMEZ
»  ETEK GİYİP SÜT SAĞAR SİİRT ERKEKLERİ
»  FUTBOL ŞÖYENİ UYDU'DAN İZLEMENEMEYECEK
»  THY'DE HOSTESE TACİZ SKANDALI
»  NOTER'DEN ARAÇ SATIŞINA SON
»   CEP'LERDEN NİYE VATANDAŞLIK NUMARASI İSTENİYOR?
»  THY'DEN JET TACİZ SORUŞTURMASI
»  ATM'Yİ ÇAY OCAĞI YAPTILAR!
»  ÖNDER SAV, İFADE VERDİ
»  KALBİ 45 DAKİKA DURDU KAFASI 5 SENELİK RESET YAPTI
»  ANKA KUŞU, MARS'I KAZMAYA BAŞLADI
»  UZAY'DAKİ TUVALETİN ARIZASI GİDERİLDİ
»  SUYU SINIRDA OLAN 34 İL
»  HAZİNE AVCILARI 1 TON PAPAZ HAZİNESİ PEŞİNDE
»  ANKESÖRLÜ TELEFONDA ELEKTRİK ÇARPTI
»  KATİL KENELER KISIRLAŞTIRILACAK
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.