Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8520
EURO
43,3708
IMKB
9.668,000
ALTIN
4.001,330
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
İngiliz Gazetesinden Putin İddiası!
İngiliz Gazetesinden Putin İddiası!
 
Putin, suikast korkusu nedeniyle Kremlin'in sıkı güvenlik mekanizmasını terk etmekten kaçındığı ileri sürüldü.
 
16.5.2025 - 08:34

İngiliz The Mirror gazetesinin iddiasına göre Rus lider Putin, Kremlin karşıtı kontrolcüler veya yakın çevresindeki kişilere güvenmemesi nedeniyle nadiren Kremlin'in güvenlik salonu dışına çıkıyor. 72 yaşındaki lider suikast korkusuyla önlemleri iyice arttırdı.

Uzmanlar, dehşete kapıldığı iddia edilen Putin'in Türkiye'de gerçekleşecek zirveye de Ukrayna lideri Volodymyr Zelenski ile yüzleşmek konusunda çekingen olduğu için katılmadığını ileri sürüyor.

"KIYMA MAKİNESİ POLİTİKASI" ENDİŞE OLUŞTURUYOR

Batılı istihbarat analistleri artık Putin'in sadece suikasta uğramaktan korkmadığını, savaşta izlediği kıyma makinesi politikası nedeniyle de endişe duyduğunu söylüyor. Uzmanlara göre Putin zaman kazanmaya devam edemez ve bu lüfü Zelenski'nin Türkiye'de kendisiyle yüz yüze görüşmesi önündeki meydan okumasıyla açık bir şekilde ortaya çıktı.

PARANOYAKÇA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Rus liderin güvenlik önlemlerinin arttırılmasıyla inanılmaz derecede paranoyak hale geldiği iddia edildi. İngiltere'nin Rus istihbarat analisti, Rusya'da işler Putin için kötü, Moskova'da iyi kararlar alamayan bir lidere ne olacağı belli. Bu yüzden paranoyak olmakta muhtemelen haklı diye konuştu. Rus basında göre Putin kurşun geçirmez yelek giymeye 2023 yılında başladı. Yetkililer Putin'in güvenlik ekibi olan Cumhurbaşkanlığı güvenlik servisinin bu önlemi almayı önerdiğini söyledi. Ayrıca Putin korumalarına bile tam olarak güvenmiyor olabilir. Korumaları Rusya liderinin sık sık kendi güvenlik servisine nerede olduğuna dair sahte bilgiler verdiğini iddia ediyor.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Erdoğan:Ne Yaptığımızı Çok İyi Biliyoruz

Deva Partisinden CHP’ye Katılım

Adalet Bakanlığı Yardımcılığı Kaldırıldı
»  Ünlü Şef Hazer Amani CHP'ye Katıldı!
»  Colani'den Erdoğan'a Teşekkür!
»  ABD, Türkiye'ye Füze Satışına Onay
»  Yerel Yönetimler Yasasına Yeni Düzen
»  MHP İl Başkanı'ndan Özgür Özel'e Tehdit
»  Flaş..Akdeniz'de 6.0 Büyüklüğünde Deprem
»  Bakırhan:TBMM Barışın Kurucu Gücü Olmalı
»  Özdağ'dan Çarpıcı 'Fesih' Açıklaması
»  DEM Parti Yol Haritasını Belirledi!
»  Özgür Özel: Barışın Yanındayız
»  Silah Bırakma Sürecini Kim Yönetiyor?
»  Şamil Tayyar'dan Flaş DEM Parti İddiası
»  İstanbul Güne Depremle Uyandı
»  "Yeni Bir Dönemin Kapıları Açılacak"
»  Trump: İstanbul'a Gidebilirim
»  Bahçeli'den Öcalan'a Fesih Teşekkürü
»  AK Parti'den Flaş 'Fesih' Açıklaması
»  PKK'nın Fesih Kararı Sonrası Ne Olacak?
»  Flaş... PKK Kendini Feshettiğini Duyurdu
»  PKK Silahları Hangi Noktalara Bırakacak?
»  Rusya'dan Dünyayı Sarsacak Çarpıcı İddia
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.