|
 |
 |
|
DOLAR |
38,6380 |
 |
|
 |
EURO |
43,8545 |
 |
|
 |
IMKB |
9.135,000 |
 |
|
 |
ALTIN |
4.181,630 |
 |
|
|
|
Şehir Seçimi

|
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
İŞİNİ BİLEN MİLYON DOLARLIK MÜDÜRLER
|
 |
 |
 |
|
|
CHP'li Bodrum ve Yalıkavak Beldeleri ile MHP'li Konacık Beldesi'ne yapılan 'Beyazevler' operasyonunda gözaltına alınanlardan iki müdürün mal varlığı milyon dolarlık çıktı. |
|
|
 |
|
|
|
|
 |
Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürü Gülşen Özbek ile İmar Müdürü Şenol Karakaya'nın villaları en az 500'er bin dolar değerinde.
Bodrum'da geçen hafta jandarma tarafından CHP'li Bodrum ve Yalıkavak Belediyeleri ile MHP'li Konacık Belediyesi'ne yapılan ve "Beyazevler" adı verilen rüşvet operasyonunda tutuklanan 14 kişiden Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürü Gülşen Özbek ile İmar Müdürü Şenol Karakaya ve fen işlerinde çalışan Behlül Balcı'nın milyon dolarlık gayrimenkulleri olduğu ortaya çıktı. Operasyonu genişleten Muğla Jandarma Komutanlığı ekipleri, önceki gün de 25 kişilik bir ekiple AK Partili Mumcular Belde Belediyesi'ni basarak fen işleri, zabıta, yazı işleri, muhasebe ve imar müdürlüklerindeki evraklara el koydu.
DENİZE NAZIR LÜKS VİLLA Fen İşleri Müdürü Gülşen Özbek'in Bodrum'un merkezindeki Hamam Sokak'ta inşaatını yeni tamamladığı altta dükkan üste konut olan bir binası bulunduğu belirlendi. Binanın konumu nedeniyle değerinin en az 500 bin dolar olduğu belirtildi. Bodrum Belediyesi İmar Müdürü Şenol Karakaya'nın da Ortakent Yahşi'deki Turkuaz Sitesi'nde denize nazır lüks bir villasının olduğu ortaya çıktı. Bu villanın da en az 500 bin dolar değerinde olduğu saptandı. Bodrum Belediyesi'nde fen işlerinde memur olarak çalışan BehlülBalcı'nın ise Gümbet'te Barlar Sokağı olarak bilinen Ayaz Caddesi üzerindeki Otel Yahşi'nin perde arkasındaki sahibi olduğu öne sürüldü.
Her odasında klima, TV ve minibar bulunan, ayrıca havuzu da olan 13 odalı butik otelin, kağıt üzerinde başkalarına ait göründüğü, ancak gerçek sahibinin Balcı olduğu iddia edildi. Gümbet manzaralı otelin altında bulunan Yahshee barla birlikte değerinin yaklaşık 1 milyon dolar olduğu belirtildi. Behlül Balcı'nın ayrıca akrabalarıyla birlikte inşaat malzemeleri satışı yapan bir şirket kurduğu ve yapı market açmaya hazırlandığı belirlendi. Kalp ve guatr hastası olan Balcı'nın tedavi için sık sık Ankara'ya gittiği, bu seyahatlerinde 5 yıldızlı otellerde konakladığı ve masraflarını rüşvet aldığı iş adamlarına ödettiği iddia edildi.
ŞİKÂYETLER YAĞMUR GİBİ Beyaz Evler operasyonunda şu ana kadar 40'dan fazla esnaf ve işadamı, belediyede bazı memurların kendilerinden rüşvet aldıkları yönünde şikayette bulundu. Şikayetleri titizlikle inceleyen Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, sorgulamaların devam edeceğini, mağdur olan diğer vatandaşların da kendilerine başvurmalarını istedi.
SABAH
 |
|
|
|
 |
|
|
Toplam yorum |
0 |
|
Onay bekleyen |
0 |
|
|
 |

Yorumunuz editörlerimiz
tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır. |
|
|
|
 |
Bu haber henüz yorumlanmamış...
|
 |
|
 |
Bu kategorideki diğer haberler |

|
|
|
|
|
|
 |
|
|
ÇOK OKUNANLAR |
 |
 |
-
-
-
|
 |
 |
|
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in ... |
 |
|
 |
 |
|
Kalp rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan Önder, yoğun bakımda sürdürülen ... |
 |
|
 |
 |
|
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden Sırrı Süreyya Önder için taziyede bulundu. ... |
 |
|
 |
 |
|
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip ... |
 |
-
|
 |
 |
|
8 gün önce kalp krizi geçiren ve aort damarı yırtılan Sırrı Süreyya Önder çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. |
 |
|
 |
 |
|
MHP lideri Alparslan Türkeş'in kızı İYİ Partili Ayyüce Türkeş, babası Alparslan Türkeş'in kabri ... |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
YAZARLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
ÇOK YORUMLANANLAR |
 |
 |
-
-
-
|
 |
 |
|
CHP'nin Millet İradesine Sahip Çıkıyor mitinglerinin dördüncü durağı Konya'ydı. Özgür Özel, Erdoğan'ın ... |
 |
|
 |
 |
|
DEM Parti Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'in yaşamını yitirmesinin ardından ... |
 |
|
 |
 |
|
İsrail’in Şam ve Hama’ya düzenlediği hava saldırılarının ardından, Türk F-16’ları Suriye hava sahasına ... |
 |
|
 |
 |
|
Siyasi gelişmelerle birlikte artan döviz talebini düşürmek için rezervlerini eriten Merkez Bankası, ... |
 |
-
|
 |
 |
|
Sıfır otomobil kurdaki ufak oynamaya rağmen belirgin bir şekilde zamlanarak mayıs ayına giriş yaptı. ... |
 |
|
 |
 |
|
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e TBMM Grup Başkanvekili ve DEM Parti milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in ... |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
ANKET |
|
 |
 |
|
|
|
|
 |


 |
Medya
Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden
kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan
haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması
durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır.
Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait
yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz. |
 |
|
|
|