Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4268
EURO
34,4659
IMKB
9.680,000
ALTIN
2.489,270
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Şok İtiraf: 'O Kazanın Sorumlusu Benim'
Şok İtiraf:  O Kazanın Sorumlusu Benim
 
Behzat Ç. kitaplarının yazarı Emrah Serbes bugün sosyal medyadan şoke eden bir paylaşım yaptı. Serbes, 22 Eylül'de gerçekleşen ve bir baba ile kızının hayatını kaybettiği trafik kazasını kendisinin yaptığını açıkladı. Serbes, "O kazanın sorumlusu benim. Şok nedeniyle kazayı üstlenemedim. Arkadaşım suçsuz yere cezaevinde. Savcılığa geldim ve teslim oluyorum" dedi. Savcılığa teslim olan Serbes, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Serbes, cezaevi aracına götürülürken "Yere batsın Emrah Serbes. Keşke ben ölseydim o kazada. Çok özür diliyorum herkesten" diye konuştu. Emrah Serbes ile kazayı üstlenen Kenan Doğru'nun olaydan hemen sonraki telefon kayıtlarının incelenmesi talep edildi. Aile uyuşturucu testi talebinde bulundu.
 
28.9.2017 - 14:40

TUTUKLANIRKEN BÖYLE DEDİ: YERE BATSIN EMRAH SERBES

Emrah Serbes, jandarmalar eşliğinde cezaevine götürülürken "Yakınlarından özür dilerim. Hiçbir şey bir genç kızın hayatı etmez. Yere batsın Emrah Serbes. Emrah Serbes, sonunda T yok. Bundan sonra benim sonumda hiçbir şey yok. Ömür boyu bu vicdan azabıyla yaşayacağım. Keşke ben ölseydim o kazada. Çok özür dilerim herkesten" dedi.

AİLEDEN UYUŞTURUCU TESTİ TALEBİ

Öte yandan Özçelik Ailesi’nin dün savcılığa avukatları aracılığı ile başvuru yaptıkları ortaya çıktı. Başvuruda kaza sonrası aracı kullandığını söyleyen Kenan Doğru’ya alkol kontrolü yapıldığı ancak uyuşturucu madde kullanıp kullanmadığıyla ilgili herhangi bir testin yapılmadığı, bu yönde de test yapılması talebinde bulunulduğu ifade edildi. Ayrıca kazanın seyrinin değiştirme ihtimaline karşı Kenan Doğru ile Emrah Serbes’in olayın hemen sonraki telefon kayıtlarının incelenmesini de talep ettiği belirtildi.

TWITTER'DAN AÇIKLADI

Kazadan 6 gün sonra kazayla ilgili olarak Emrah Serbes, twitter hesabından bir açıklama yaparak, kaza sırasında aracı kendisinin kullandığını itiraf etti. Serbes, twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

“O KAZANIN SORUMLUSU BENİM

“22.09.2017 tarihinde İzmir – Aydın otobanında meydana gelen kazanın sorumlusu benim. Bu kazada aynı aileden bir baba-kız hayatını kaybetti, anne ise yoğun bakımda. Ölen genç kız, bir çocuk, 16 yaşında. Hiçbir şey bir genç kızın hayatından daha değerli değildir.

Behzat Çnin yazarı Emrah Serbesten şok itiraf... Tutuklandı
Emrah Serbes'in kullandığı 34 NT 5005 plakalı Chevrolet Camaro model araç ile arkadan çarptığı otomobil kaza sonrası bu hale gelmiş.

“ÇARPIŞMANIN ÖNÜNE GEÇEMEDİM”

Bir rampanın ardından birden önümüze çıkan araca çarpmamak için elimden gelen bütün çabayı sarf ettim. Kaygan zemin nedeniyle yavaşlayamadığımdan direksiyonu bariyerlere kırdım. Ama çarpışmanın önüne geçemedim. Bariyerleri aşarak üç-dört takla attık ve sonunda demir tellere takılarak durduk. Açılan hava yastıkları ve aracın güvenlik sistemi nedeniyle kazayı hafif sıyrıklarla atlattık. Kaza esnasında yanımda oturan arkadaşım Kenan Doğu ile birlikte aracın sun roof’undan çıktık ve diğer aracın yanına gittik.


Behzat Çnin yazarı Emrah Serbesten şok itiraf... Tutuklandı
22 Eylül'de Aydın Otoyolu'nda yaşanan kazada 59 yaşındaki Ayhan Özçelik ve kızı 16 yaşındaki Zeynep Özçelik yaşamlarını yitirmişti. Kazada sürücünün eşi 51 yaşındaki Nilgün Özçelik ise ağır yaralanmıştı. Kaza sonrası haberlerde İzmir'den Aydın yönüne giden Ayhan Özçelik yönetimindeki otomobile, arkadan gelen 34 NT 5005 plakalı otomobilin çarptığı, çarpmanın şiddetiyle Özçelik yönetimindeki otomobilin takla attığı bildirilmişti. 34 NT 5005 plakalı otomobili kendisinin kullandığını söyleyen Kenan Doğru gözaltına alınmıştı. 

“OLAY ANINDA KAZAYI ÜSTLENEMEDİM”

Araçtakilerin nabızlarına baktım anne hâlâ hayattaydı. 112’yi aradık ama ambulans olay yerine çok geç geldi. Araçtan fırlayıp yolun kenarında yatan genç kızı görünce kendimi kaybettim ve bu şok nedeniyle olay anında kazayı üstlenemedim.

“ARKADAŞIM SUÇSUZ CEZAEVİNDE YATMAKTADIR”

Kazayı oturan arkadaşım Kenan Doğru üstlendi. Şu an suçsuz olduğu halde cezaevinde yatmaktadır. Kenan’ı Beşiktaş tribününden tanırım, senelerce birbirimizi kolladık. Bu hadise nedeniyle hiç kimseye bir şey söylemeden sonuna kadar cezaevinde benim için yatabilecek bir insandır.

Hürriyet

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Patrondan Çalışanına İşkence Gibi Ceza!

Faslı Mankenin İstanbul Kabusu

Kahvehaneye Silahlı Saldırı,1 Ölü
»  Özbek Temizlikçiye Tecavüz Tuzağı
»  100 Lira Getirmeyene Hortumla Dayak!
»  Ankara'da Pompalı Dehşet!
»  Vahşet! Suriyeli Çocuğu Öldürüp...
»  Beş Kişiyi Katleden Bu cani Kaçak
»  Bursa-Ankara Karayolunda feci kaza 7 Ölü
»  Cinsel ilişkiye girmeyince duvara çarptı
»  14 Yaşındaki Kıza Büyük Tuzak
»  Belediye Otobüsünde Taciz Rezaleti
»  İstanbul'da Büyük Terör Operasyonu
»  FETÖ'de Kanlı Hesaplaşma
»  Borcunu Ödeyemeyince Kendini Yaktı!
»  Ankara-Eskişehir Yolunda Korkunç Kaza
»  Nişantaşı'nda Müthiş Torbacı Operasyonu
»  Sakarya'da Feci Kaza,7 Ölü 10 Yaralı
»  Hatay'da para nakil aracına saldırı
»  İstanbul'un 11 ilçesinde PKK Operasyonu
»  İmama Terör Kurşunu: LojmanıTtaradılar!
»  Cani Baba Kendinİ Böyle Savundu
»  İstanbul'un Göbeğinde Dehşet
»  Ünlü Jokeyden Acı Haber
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.