Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7804
EURO
43,5063
IMKB
9.702,000
ALTIN
3.962,660
 
Hava Durumu ANKARA
5 / 18 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ŞÜKÜR,CEVAP VEREBİLDİ
ŞÜKÜR,CEVAP VEREBİLDİ
 
G.Saray'ın milli golcüsü Hakan Şükür, F.Bahçe maçı öncesi verdiği ve günlerce tartışılan dostluk mesajının başka yönlere çekilmesinin üzüntüsünü yaşadığını söyledi.
 
5.5.2008 - 20:30

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Hakan Şükür, Kutlu Doğum Haftası'nda vermiş olduğu "Derbi Kutlu Doğum Haftası'na yakışsın" şeklindeki mesajın başka yönlere çekilmesinin kendisini çok üzdüğünü söyledi.
Kulubün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Hakan Şükür, şunları söyledi:

"Geçtiğimiz hafta medyada yer alan ve tartışma konusu olan demeç üzerine, takımımızın lig mücadelesindeki son derece kritik bir dönemecinde, camiamızın yıpratılmaması adına susmayı tercih ettim ancak bugün için bir açıklama yapma gereğini hissediyorum.

Söz konusu demeci, büyük bir iyiniyetle derbi karşılaşması öncesinde verirken, taraftarlara bir barış ve centilmenlik mesajı iletmeyi amaçlamıştım. Ancak konunun başka yönlere çekilmesi beni son derece yaralamış ve üzmüştür.

Ben, Hakan Şükür, hayatım boyunca Atatürk ilkelerine bağlı, kalmış, laikliği bir yaşam tarzı olarak benimsemiş bir sporcuyum. Futbola başladığım günden itibaren, gerek Galatasaray gerekse Türk Milli Takımı'nın formasını giyme ve kaptanlık mertebesine yükselme şerefini yaşarken, centilmenliğin, disiplinli ve ciddi çalışmanın bir genci nerelere getirebileceğini göstermek için çok çaba harcadım.

Dünyanın her yerinde insanların ve tabii ki sporcuların vicdani inançları farklı olabilir. İnanç bireysel bir şeydir. Vicdan hürriyeti, kimsenin boyunduruğu altında olmamalıdır. Mücadele ettiğim formayla kazandığımız başarıları da, zaferleri de, üzüntüleri de, Musevisinden Hristiyanına, Katoliğinden, Protestanına, Ortodoksuna kadar farklı inanç sahipleriyle paylaştım. Mutlaka çoğunuz için de bu böyledir. Özellikle sporda milliyet ve inanç farklılığını bir ayrılık olarak göstermek, sporun ruhuna aykırıdır. Mensubu olmaktan ve hizmet etmekten büyük gurur duyduğum Galatasaray Camiası'nı ve kamuoyunu bu konuda aydınlatmayı bir borç bilirim. "



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"ANADOLU'DAN ŞAMPİYON ÇIKABİLECEĞİNİ GÖSTERDİK"-

BAYERN MÜNCHEN SEZON SONUNA 2 HAFTA KALA LİG ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

TURKCELL SÜPER LİG'DE GÖRÜNÜM
»  SİVASSPOR ŞAMPİYON
»  FENER, GALİBİYETE SEVİNDİ, SİVAS'İN YENİLGİSİNE ÜZÜLDÜ
»  FENERBAHÇE:3 GENÇLERBİRLİĞİ:2
»  ANKARAGÜCÜ:0 BEŞİKTAŞ: 2
»  ORACIKTA ÖLDÜRÜLDÜ
»  HAKAN ŞÜKÜR'E ANITKABİR'DEN CEVAP
»  ÇANAKKALE BOĞAZINI ELLERİ VE AYAKLARI BAĞLI GEÇECEK
»  DÜNYA ŞAMPİYONU FRANSIZ'I YENEN TÜRK KIZI
»  İ.B,BELEDİYESPOR:1 TRABZON:2
»  LAZİO, ZİCO'YU İSTİYOR İDDİASI
»  AVRUPA'DA FENER'İN ADI YOK
»  SERGEN:"FUTBOLU BIRAKIYORUM"
»  SERGEN, ESKİŞEHİRSPOR İLE YOLLARINI AYIRDI
»  SİVAS'IN, SİVASLI'NIN GÜNDEMİ: "GALATASARAY MAÇI"
»  FENER, AURELİO'NUN SÖZLEŞMESİNİ UZATTI
»  SİVAS, GALATASARAY MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU
»  "FENERBAHÇE'Yİ, FENERBAHÇE OLDUĞU İÇİN SEVİYORUZ"
»  DEVLER LİGİNDE İKİNCİ FİNALİST CHELSEA
»  BU DA SIRTINDA TOP SAYDIRMA REKORTMENİ
»  SİVASSPOR'DA SIKI YÖNETİM
»  FENER'DE AURELİO BELİRSİZLİĞİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.