Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3684
EURO
34,7499
IMKB
10.048,000
ALTIN
2.434,670
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 22 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
“ZALİMİN ZULMÜNE BOYUN EĞMEYİN”
“ZALİMİN ZULMÜNE BOYUN EĞMEYİN”
 
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Anayasa Mahkemesinin Twitter kararına ilişkin “milli bulmuyorum” sözüne ilişkin, “Sen daha düne kadar her türlü milliyetçiliği ayaklarımın altına alıyorum diyen sen değil miydin? Ve milliyetçiliğin de ne olduğunu bilmiyor. Hukuk evrensel bir kavramdır. Bunların milliyetçiliği olmaz. Cehaletin bu kadarına ilk kez tanık oluyorum. Mahkeme kararlarının milliği yoktur. Mahkeme kararları vicdanidir, ahlakidir, adalet dağıtmak üzere karar verirler” dedi.
 
15.4.2014 - 17:31

-“BUGÜN SİZE DOKUNMAYAN YARIN SİZE DOKUNACAKTIR”-

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı şunları söyledi:
"Son 10 yıllık sürece bakın. Demokrasimizin ayaklarımızın altından kaydığını görüyoruz. Baskının arttığını, gücün her şeye egemen olmak istediğini görüyoruz. Farklı bir rejimin içine Türkiye ağır ağır adımlarla sürükleniyor. Bütün yurttaşlarıma sesleniyorum. Bugün size dokunmayan yarın size dokunacaktır. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın sözünü asla etmeyeceksiniz.

-“TÜRKİYE SÜRATLE BİR TOTALİTER BİR DEMOKRASİYİ İNŞA ETMEYE BAŞLADI”-

Türkiye süratle bir totaliter bir demokrasiyi inşa etmeye başladı. Totaliter devlette hukukun üstünlüğü olmaz. Totaliter rejimlerde yargı bağımsız değildir, siyasi otoritenin arka bahçesidir. Totaliter rejimlerde iktidar hesap vermez.

-“İÇİNİZDEN BİRİ ÇIKIP BİRİNİZ KONUŞTU MU, KONUŞMADI”-

Dün bir grup meslek örgütü ve sivil toplum örgütü ziyarete geldi. Efendim neymiş siyasette daha yumuşak bir dil kullanılacakmış. Kendilerine şunu söyledim, siz vergi veriyorsunuz, TBMM’ye bütçe yasası geliyor, Sayıştay raporu gelmiyor, vergilerin nereye harcandığının hesabı verilmiyor, içinizden biri çıkıp biriniz konuştu mu, konuşmadı.

-“ZALİMİN ZULMÜNE BOYUN EĞMEYİN”-

Korkmayın, yılmayın, zalimin zulmüne boyun eğmeyin.
Totaliter devletlerde çifte hukuk vardır. Bir Cihan Kırmızıgül’e uygulanan hukuk vardır poşu taktı diye onlarca yıl hapis istenir. Bir de Rıza Sarraf’a uygulanan hukuk vardır. Totaliter devletlerde çifte hukuk vardır. Balyoz ve Ergenekon davalarında olduğu gibi yüzlerce masum insanı yıllarca hapiste tutarlar. Bir de Deniz Feneri örneği vardır, elini kolunu sallayarak dışarıda gezerler. Totaliter devlet budur. Kimse bunu unutmasın.

-“HIRSIZLARI KORUYACAK MISINIZ, KORUMAYACAK MISINIZ?”-

Hırsızları koruyacak mısınız, korumayacak mısınız? Totaliter rejime geçerken ipuçları verildi mi bu topluma, verildi. Başbakanlık koltuğunda oturan zat çıktı televizyonların karşısına ‘yasama ve yargı benim için ayak bağıdır’ dedi.

-BAŞBAKAN’A “AYM” YANITI-

Daha düne kadar Anayasa Mahkemesini göklere çıkarıyorlardı değil mi, şimdi Anayasa Mahkemesi bir numaralı düşman. Niçin, iki karar verdi diye. İki karar verdi diye bir numaralı düşman. Anayasa Mahkemesi niye var, anayasaya aykırı uygulamalar varsa iptal etmek için. Siz bir yasa çıkarırsınız anayasaya aykırı mı, değil mi Anayasa Mahkemesi bunu denetler.
Dendi ki, bireysel başvuru hakkını da getirelim. Bireysel başvuru hakkı da geldi. Niye getirdiler biliyor musunuz? İnsanlar AİHM’e erken gitmesinler diye. ‘Nasılsa Anayasa Mahkemesi elimizin altındadır, yargıçları biz tayin ettik, dosyaları atarlar bir köşeye, böylece yıllarca bekler bu dosyalar’. Öyle düşünüyorlardı. Öyle olmadı. Orada da insanlar vicdan sahibi.
Haberleşme hakkını sınırlamak istiyorlar. Çıktı Başbakanlık koltuğunda oturan zat 20 Mart’ta şunları söyledi; ‘Twitter falan hepsinin kökünü kazıyacağız’.

-“TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN GÜCÜ HUKUK DEVLETİ OLMAKTAN GEÇER”-

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin gücü hukuk devleti olmaktan geçer, baskıcı devlet olmaktan değil. Mahkemelere talimat verdi, hemen, Twitter’ı yasaklayın. Emrindeki mahkemelerin biri karar verdi, Twitter’ı yasakladılar. Bir başka mahkeme açacaksınız, yasaklanamaz dedi. Ama TİB açmıyor. Anayasa Mahkemesine bireysel başvuru yapıldı. Anayasa Mahkemesi yolunu açtı. Açtı ama başka bir şey daha var.25 Mart’ta da Youtube için konuştu. Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı Youtube’u yasakladı. Hani hukuk devletiydik, hepsi hikaye.

-"SEN VERGİ KAÇAKÇISINI ÖĞRENMEK İSTİYORSAN KOLUNA 700 MİLYAR LİRALIK SAATİ TAKAN ADAMA BAKACAKSIN"-

Baskıyı ve şiddeti göreceksiniz önümüzdeki süre içinde artıracaklar. Neymiş, efendim Twitter vergi kaçakçısıymış. Vergi kaçakçısıysa gönderirsin vergi müfettişlerini incelerler. Asıl amaç o değil. Sen vergi kaçakçısını öğrenmek istiyorsan koluna 700 milyar liralık saati takan adama bakacaksın. Esnaf kardeşime sesleniyorum.

-“ENSENDE BOZA PİŞİRİYORLAR”-

Çiftçi kardeşime sesleniyorum. Sen vergi vermediğin zaman vergi müfettişleri geliyor. Ensende boza pişiriyorlar. Hele hükümete bir şey söylersen katmerli geliyor. Ama 700 milyar liralık kol saatini alan adamdan bir kuruş vergi bile alınmıyor. Sen mi çok kazanıyorsun o adam mı?

-“TWİTTER’I YASAKLIYOR AMA KENDİSİNİN DE TWİTTER DA HESABI VAR”, “BUNLARIN İÇİNDE BİR KUZU VAR”-

Twitter’ı yasaklıyor ama kendisinin de Twitter da hesabı var. Bunların içinde bir Kuzu var. Sözde anayasa hukuku profesörü, nasıl almış onu bilmiyorum, araştırmak lazım. Anayasa Mahkemesine Twitter’ı yasaklamak için başvuru yapıyor, başvurusunu da Twitter aracılığıyla bildiriyor. Kafaya bakın, zekaya bakın.

-"ANAYASA MAHKEMESİ İPTAL ETTİ TABİ BUNU, HAKLI"-

Anayasa Mahkemesi iptal etti tabi bunu, haklı. İnsan haklarına aykırı.
Anayasa Mahkemesi kararı neye göre vermiş. Anayasanın 26. Maddesi. Düşünceyi açıklama ve yayma hürriyeti. Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir.’ Twitter yasağı neden kaldırıldı, işte bunun için.

-“SEN NASIL TWİTTER’I YASAKLARSIN”-

Anayasa bize bu hakkı vermiş. Düşüncemi açıklayacağım. Bu Anayasanın bana vermiş olduğu güvence. Sen nasıl Twitter’ı yasaklarsın. İptal edilince de Anayasa Mahkemesi mahkeme olmaktan çıkıyor, ‘örgüt haline geliyor’, öyle dediler.

-“HİÇ KİMSE HAKİMLERE TALİMAT VEREMEZ”-

Haber alma hürriyetini kesiyorsunuz siz. Anayasanın emredici hükmü var, siz yasak getiriyorsunuz. Yasak kalkınca da Anayasa Mahkemesini en ağır dille suçluyorsunuz. Hukuk devletinin temel kurallarından birisi de yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığıdır. Elbette ki her mahkeme kararı eleştirilebilir. Biz de eleştiriyoruz. Ama eleştirinin kendine göre bir mantığının olması lazım, bir gerekçesinin olması lazım. Sırf benim dediğim olmadı diye özel bir eleştiri getirmek doğru değil. Hiç kimse hakimlere talimat veremez.

-HSYK YASASI-

Anayasa Mahkemesi Twitter’dan sonra Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nda yapılan değişikliklerin de önemli bir kısmını iptal etti. Yapılan değişikliklerin anayasaya aykırı olduğunu herkes biliyordu. Anayasa Mahkemesi iptal etti. İptal etti ama arkasından yine büyük suçlamalar geldi.

-“ADALET AKADEMİSİYLE İLGİLİ KARAR EKSİKTİR”-

Askeri dönemlerde bile yapılmamıştır. Kanun çıkardılar. HSYK’daki bütün memurların işine son verdiler. İnsan da biraz vicdan olur. Anayasa Mahkemesi bunu da iptal etti. Biz Anayasa Mahkemesinin verdiği karara saygı duyarız ama kararın eksik olduğunu söyleriz. Adalet Akademisiyle ilgili karar eksiktir. Onun da iptal edilmesi lazımdı. Bizim başvuruda bulunduğumuz gün yürürlüğü durdurma vermesi lazımdı.

-"ZAMANLAMA OLARAK GECİKMİŞ BİR KARARDIR"-

Anayasa Mahkemesinin kararı saygı duyuyoruz ama bu karar zamanlama olarak gecikmiş bir karardır.
Efendim Anayasa Mahkemesinin aldığı kararlar milli karar değilmiş. Hani milliyetçilikle ilgisi olsa diyeceğim ki, bu söylediğin de doğru, ya sen daha düne kadar her türlü milliyetçiliği ayaklarımın altına alıyorum diyen sen değil miydin? Ve milliyetçiliğin de ne olduğunu bilmiyor.

-“BUNLARIN MİLLİYETÇİLİĞİ OLMAZ”-

Adalet evrensel bir kavramdır. Ahlak evrensel bir kavramdır. Hukuk evrensel bir kavramdır. Bunların milliyetçiliği olmaz. Adalet Fransa’da da, Almanya’da, Japonya’da…Kimisinde iyi işler kimisinde kötü işler ama kimse mahkemenin verdiği karara bu karar millidir veya gayri millidir diyemez. Ben şunu öğrenmek isterim.

-"CEHALETİN BU KADARINA İLK KEZ TANIK OLUYORUM"-

Bizim insanımız niye AİHM’e gidiyor. Onların verdiği kararlar milli kararlar mıdır? Cehaletin bu kadarına ilk kez tanık oluyorum. Bunu da itiraf edeyim.
Eleştirecek ya, milli karar değildir diye milletin kafasını orada bulandırayım diyor. Mahkeme kararlarının milliği yoktur. Mahkeme kararları vicdanidir, ahlakidir, adalet dağıtmak üzere karar verirler.

-GRUP TOPLANTISINA İL BAŞKANLARI KATILDI-

Grup toplantısına il başkanları da katıldı. Toplantıdan önce il başkaları CHP liderine yapılan saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı. Açıklama sırasında Meclis görevlileriyle il başkanları arasında tartışma yaşandı.

-CHP’Lİ İDARE AMİRİ ÖZDEMİR DENETLEDİ-

CHP’li Meclis İdare Amiri Malik Ecder Özdemir, grup toplantısında yaklaşık 2 saat önce güvenlik önlemlerini denetledi. Güvenlik önlemlerini yerinde inceleyen Özdemir, bazı düzenlemeler yaptı. Grup toplantısı salonuna gelirken koridorda yer alan koltuklar kaldırıldı. (ANKA/CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Anayasa Mahkemesinin Twitter kararına ilişkin “milli bulmuyorum” sözüne ilişkin, “Sen daha düne kadar her türlü milliyetçiliği ayaklarımın altına alıyorum diyen sen değil miydin? Ve milliyetçiliğin de ne olduğunu bilmiyor. Hukuk evrensel bir kavramdır. Bunların milliyetçiliği olmaz. Cehaletin bu kadarına ilk kez tanık oluyorum. Mahkeme kararlarının milliği yoktur. Mahkeme kararları vicdanidir, ahlakidir, adalet dağıtmak üzere karar verirler” dedi.

-“BUGÜN SİZE DOKUNMAYAN YARIN SİZE DOKUNACAKTIR”-

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı şunları söyledi:
"Son 10 yıllık sürece bakın. Demokrasimizin ayaklarımızın altından kaydığını görüyoruz. Baskının arttığını, gücün her şeye egemen olmak istediğini görüyoruz. Farklı bir rejimin içine Türkiye ağır ağır adımlarla sürükleniyor. Bütün yurttaşlarıma sesleniyorum. Bugün size dokunmayan yarın size dokunacaktır. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın sözünü asla etmeyeceksiniz.

-“TÜRKİYE SÜRATLE BİR TOTALİTER BİR DEMOKRASİYİ İNŞA ETMEYE BAŞLADI”-

Türkiye süratle bir totaliter bir demokrasiyi inşa etmeye başladı. Totaliter devlette hukukun üstünlüğü olmaz. Totaliter rejimlerde yargı bağımsız değildir, siyasi otoritenin arka bahçesidir. Totaliter rejimlerde iktidar hesap vermez.

-“İÇİNİZDEN BİRİ ÇIKIP BİRİNİZ KONUŞTU MU, KONUŞMADI”-

Dün bir grup meslek örgütü ve sivil toplum örgütü ziyarete geldi. Efendim neymiş siyasette daha yumuşak bir dil kullanılacakmış. Kendilerine şunu söyledim, siz vergi veriyorsunuz, TBMM’ye bütçe yasası geliyor, Sayıştay raporu gelmiyor, vergilerin nereye harcandığının hesabı verilmiyor, içinizden biri çıkıp biriniz konuştu mu, konuşmadı.

-“ZALİMİN ZULMÜNE BOYUN EĞMEYİN”-

Korkmayın, yılmayın, zalimin zulmüne boyun eğmeyin.
Totaliter devletlerde çifte hukuk vardır. Bir Cihan Kırmızıgül’e uygulanan hukuk vardır poşu taktı diye onlarca yıl hapis istenir. Bir de Rıza Sarraf’a uygulanan hukuk vardır. Totaliter devletlerde çifte hukuk vardır. Balyoz ve Ergenekon davalarında olduğu gibi yüzlerce masum insanı yıllarca hapiste tutarlar. Bir de Deniz Feneri örneği vardır, elini kolunu sallayarak dışarıda gezerler. Totaliter devlet budur. Kimse bunu unutmasın.

-“HIRSIZLARI KORUYACAK MISINIZ, KORUMAYACAK MISINIZ?”-

Hırsızları koruyacak mısınız, korumayacak mısınız? Totaliter rejime geçerken ipuçları verildi mi bu topluma, verildi. Başbakanlık koltuğunda oturan zat çıktı televizyonların karşısına ‘yasama ve yargı benim için ayak bağıdır’ dedi.

-BAŞBAKAN’A “AYM” YANITI-

Daha düne kadar Anayasa Mahkemesini göklere çıkarıyorlardı değil mi, şimdi Anayasa Mahkemesi bir numaralı düşman. Niçin, iki karar verdi diye. İki karar verdi diye bir numaralı düşman. Anayasa Mahkemesi niye var, anayasaya aykırı uygulamalar varsa iptal etmek için. Siz bir yasa çıkarırsınız anayasaya aykırı mı, değil mi Anayasa Mahkemesi bunu denetler.
Dendi ki, bireysel başvuru hakkını da getirelim. Bireysel başvuru hakkı da geldi. Niye getirdiler biliyor musunuz? İnsanlar AİHM’e erken gitmesinler diye. ‘Nasılsa Anayasa Mahkemesi elimizin altındadır, yargıçları biz tayin ettik, dosyaları atarlar bir köşeye, böylece yıllarca bekler bu dosyalar’. Öyle düşünüyorlardı. Öyle olmadı. Orada da insanlar vicdan sahibi.
Haberleşme hakkını sınırlamak istiyorlar. Çıktı Başbakanlık koltuğunda oturan zat 20 Mart’ta şunları söyledi; ‘Twitter falan hepsinin kökünü kazıyacağız’.

-“TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN GÜCÜ HUKUK DEVLETİ OLMAKTAN GEÇER”-

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin gücü hukuk devleti olmaktan geçer, baskıcı devlet olmaktan değil. Mahkemelere talimat verdi, hemen, Twitter’ı yasaklayın. Emrindeki mahkemelerin biri karar verdi, Twitter’ı yasakladılar. Bir başka mahkeme açacaksınız, yasaklanamaz dedi. Ama TİB açmıyor. Anayasa Mahkemesine bireysel başvuru yapıldı. Anayasa Mahkemesi yolunu açtı. Açtı ama başka bir şey daha var.25 Mart’ta da Youtube için konuştu. Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı Youtube’u yasakladı. Hani hukuk devletiydik, hepsi hikaye.

-"SEN VERGİ KAÇAKÇISINI ÖĞRENMEK İSTİYORSAN KOLUNA 700 MİLYAR LİRALIK SAATİ TAKAN ADAMA BAKACAKSIN"-

Baskıyı ve şiddeti göreceksiniz önümüzdeki süre içinde artıracaklar. Neymiş, efendim Twitter vergi kaçakçısıymış. Vergi kaçakçısıysa gönderirsin vergi müfettişlerini incelerler. Asıl amaç o değil. Sen vergi kaçakçısını öğrenmek istiyorsan koluna 700 milyar liralık saati takan adama bakacaksın. Esnaf kardeşime sesleniyorum.

-“ENSENDE BOZA PİŞİRİYORLAR”-

Çiftçi kardeşime sesleniyorum. Sen vergi vermediğin zaman vergi müfettişleri geliyor. Ensende boza pişiriyorlar. Hele hükümete bir şey söylersen katmerli geliyor. Ama 700 milyar liralık kol saatini alan adamdan bir kuruş vergi bile alınmıyor. Sen mi çok kazanıyorsun o adam mı?

-“TWİTTER’I YASAKLIYOR AMA KENDİSİNİN DE TWİTTER DA HESABI VAR”, “BUNLARIN İÇİNDE BİR KUZU VAR”-

Twitter’ı yasaklıyor ama kendisinin de Twitter da hesabı var. Bunların içinde bir Kuzu var. Sözde anayasa hukuku profesörü, nasıl almış onu bilmiyorum, araştırmak lazım. Anayasa Mahkemesine Twitter’ı yasaklamak için başvuru yapıyor, başvurusunu da Twitter aracılığıyla bildiriyor. Kafaya bakın, zekaya bakın.

-"ANAYASA MAHKEMESİ İPTAL ETTİ TABİ BUNU, HAKLI"-

Anayasa Mahkemesi iptal etti tabi bunu, haklı. İnsan haklarına aykırı.
Anayasa Mahkemesi kararı neye göre vermiş. Anayasanın 26. Maddesi. Düşünceyi açıklama ve yayma hürriyeti. Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir.’ Twitter yasağı neden kaldırıldı, işte bunun için.

-“SEN NASIL TWİTTER’I YASAKLARSIN”-

Anayasa bize bu hakkı vermiş. Düşüncemi açıklayacağım. Bu Anayasanın bana vermiş olduğu güvence. Sen nasıl Twitter’ı yasaklarsın. İptal edilince de Anayasa Mahkemesi mahkeme olmaktan çıkıyor, ‘örgüt haline geliyor’, öyle dediler.

-“HİÇ KİMSE HAKİMLERE TALİMAT VEREMEZ”-

Haber alma hürriyetini kesiyorsunuz siz. Anayasanın emredici hükmü var, siz yasak getiriyorsunuz. Yasak kalkınca da Anayasa Mahkemesini en ağır dille suçluyorsunuz. Hukuk devletinin temel kurallarından birisi de yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığıdır. Elbette ki her mahkeme kararı eleştirilebilir. Biz de eleştiriyoruz. Ama eleştirinin kendine göre bir mantığının olması lazım, bir gerekçesinin olması lazım. Sırf benim dediğim olmadı diye özel bir eleştiri getirmek doğru değil. Hiç kimse hakimlere talimat veremez.

-HSYK YASASI-

Anayasa Mahkemesi Twitter’dan sonra Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nda yapılan değişikliklerin de önemli bir kısmını iptal etti. Yapılan değişikliklerin anayasaya aykırı olduğunu herkes biliyordu. Anayasa Mahkemesi iptal etti. İptal etti ama arkasından yine büyük suçlamalar geldi.

-“ADALET AKADEMİSİYLE İLGİLİ KARAR EKSİKTİR”-

Askeri dönemlerde bile yapılmamıştır. Kanun çıkardılar. HSYK’daki bütün memurların işine son verdiler. İnsan da biraz vicdan olur. Anayasa Mahkemesi bunu da iptal etti. Biz Anayasa Mahkemesinin verdiği karara saygı duyarız ama kararın eksik olduğunu söyleriz. Adalet Akademisiyle ilgili karar eksiktir. Onun da iptal edilmesi lazımdı. Bizim başvuruda bulunduğumuz gün yürürlüğü durdurma vermesi lazımdı.

-"ZAMANLAMA OLARAK GECİKMİŞ BİR KARARDIR"-

Anayasa Mahkemesinin kararı saygı duyuyoruz ama bu karar zamanlama olarak gecikmiş bir karardır.
Efendim Anayasa Mahkemesinin aldığı kararlar milli karar değilmiş. Hani milliyetçilikle ilgisi olsa diyeceğim ki, bu söylediğin de doğru, ya sen daha düne kadar her türlü milliyetçiliği ayaklarımın altına alıyorum diyen sen değil miydin? Ve milliyetçiliğin de ne olduğunu bilmiyor.

-“BUNLARIN MİLLİYETÇİLİĞİ OLMAZ”-

Adalet evrensel bir kavramdır. Ahlak evrensel bir kavramdır. Hukuk evrensel bir kavramdır. Bunların milliyetçiliği olmaz. Adalet Fransa’da da, Almanya’da, Japonya’da…Kimisinde iyi işler kimisinde kötü işler ama kimse mahkemenin verdiği karara bu karar millidir veya gayri millidir diyemez. Ben şunu öğrenmek isterim.

-"CEHALETİN BU KADARINA İLK KEZ TANIK OLUYORUM"-

Bizim insanımız niye AİHM’e gidiyor. Onların verdiği kararlar milli kararlar mıdır? Cehaletin bu kadarına ilk kez tanık oluyorum. Bunu da itiraf edeyim.
Eleştirecek ya, milli karar değildir diye milletin kafasını orada bulandırayım diyor. Mahkeme kararlarının milliği yoktur. Mahkeme kararları vicdanidir, ahlakidir, adalet dağıtmak üzere karar verirler.

-GRUP TOPLANTISINA İL BAŞKANLARI KATILDI-

Grup toplantısına il başkanları da katıldı. Toplantıdan önce il başkaları CHP liderine yapılan saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı. Açıklama sırasında Meclis görevlileriyle il başkanları arasında tartışma yaşandı.

-CHP’Lİ İDARE AMİRİ ÖZDEMİR DENETLEDİ-

CHP’li Meclis İdare Amiri Malik Ecder Özdemir, grup toplantısında yaklaşık 2 saat önce güvenlik önlemlerini denetledi. Güvenlik önlemlerini yerinde inceleyen Özdemir, bazı düzenlemeler yaptı. Grup toplantısı salonuna gelirken koridorda yer alan koltuklar kaldırıldı. (ANKA/



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


'DİYANET AYET VE HADİSLERİ SANSÜRLÜYOR'

AKP CUMHURBAŞKANLIĞI İÇİN DÜĞMEYE BASTI!

BAKAN ÇELİK'İN ACI GÜNÜ!
»  TSK'DA YÜKSEK KURUL REFORMU!
»  YUMRUKÇULARA KARŞI'KORUMA'LI ÖNLEM!
»  MANSUR YAVAŞ, HELALLİK İSTEDİ
»  HAŞHAŞİ'DEN SONRA HAŞHAŞ GÖNDERMESİ!
»  BAHÇELİ'YE 'YUMRUK TİMİ'ÖNLEMİ!
»  AKP, YENİ KAMP YERİ ARIYOR!
»  SOSYAL MEDYADA CİNSEL TACİZ'E SORUŞTURMA
»  MECLİS'TE ZİYARETÇİLER İÇİN SIKI YÖNETİM
»  FLAŞ.. İSTANBUL'DA ESKİ VEKİLE PUSU!
»  ''O VEKİLE BİLET SATMAYABİLİRİZ''
»  İŞTE SON ÇANKAYA SENARYOSU!
»  ''EN SON TABELA MEZAR TAŞIDIR''
»  TUTUKLANAN POLİSLER SERBEST BIRAKILDI
»  NOBEL'DEN FLAŞ ÖCALAN AÇIKLAMASI!
»  CHP'DEN, HAVUZ MEDYASINA KONGRE TEPKİSİ
»  MECLİS'TE YUMRUKÇULAR İÇİN ÖNLEM PAKETİ
»  ÖCALAN İLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME!
»  PKK'DAN KORKUNÇ PLAN!
»  EKREM DUMANLI AKŞAM VE STAR'I TOPA TUTTU
»  PARALEL DİNLEMEYE 78 MÜFETTİŞ!
»  GÖKÇEK'TEN İTİRAF GİBİ ÖZÜR!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.